Şimdi Ara

Bayern Münih Bugün Kazanamayacak .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler iddaa ediyorum ve tekrar söylüyorum Bayern 'e bu hafta güvenmeyin . Ligde hiç bir amacı yok ve as oyuncuların çoğu dinlenme pozisyonunda olacak. Augsburg bu maçı kazanamazsa ligden düşüyor. Defansif bir oyun sergileyecekler ve Bayern'den gol yemezsek , atarız mantığında top oynayacaklar . Tekrar söylüyorum ;

Bayern bugün evinde Augsburg karşısında kazanamayacak ve maç ALT bitecek. Öyle birçok uzman spor yorumcusunun söylediği gibi 7+ lar 4-6 goller olmayacak maçta.

Herkesin bir görüşü vardır bu da benim fikrim ve maç sonunda da arkasında duracağım . Bol şans ben sadece uyarmak istedim insanları .

• o değilde +7 için 7.00 oran neye göre verildi ? aralarındaki son karşılaşmalar genelde hep 2-1 bitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilton

o değilde +7 için 7.00 oran neye göre verildi ? aralarındaki son karşılaşmalar genelde hep 2-1 bitmiş.

Hocam iddaa çok saçmalıyor bu aralar. Juve ve M.City maçlarında da 2.5 üst oranları hayli düşük fakat o maçlardan da ÜST cüler hep yatacak . Juve City ve Bayern bu üç maça bir hayli ÜST oynayan var ama tam tersi hepsi de ters köşe olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mech.engr -- 11 Mayıs 2013; 11:07:41 >
  • Bayern 2-0 alacak diyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende iddaa ediyorum eğer bayern alman takımı ise yenicek bu maçı alman ekolü diye birşey vardır lig bitti zaten şampiyonuz gibi düşünmez o adamlar gelene geçene verirler odunu bence ms 1 banko ben hnd 1 aldım
  • Teşekkürler yorumlar için beyler , herkes fikrini söylerse bu şekilde güzel olur
  • 1/1 diyorum 2-0 veya 2-1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bologna - Fiorentina ne olur ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düz hesap 5-0 biter maç :)

Kendi sahalarındaki son maçı, kimsenin gözünün yaşına bakmazlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhann

Düz hesap 5-0 biter maç :)

Hocam en son evinde oynadığı 1-0 tek golle geçtikleri Freiburg maçını izlemedin galiba. Hemen hemen aynı kadroyla - yedek ağırlıklı - çıkacaklar tekrar maça . Bikere Ribery yok Robben, Müller yok . Ben kısır , az gollü bir maç geçmesini bekliyorum . ÜST verip de " Oha lan Münih şu takıma da bir gol atamıyorsun " diyerek maç esnasında sinir krizi geçirmektense ideal oranıyla 3.5 ALT oynamayı tercih ediyorum ben . Bol şans .
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazymotherfuka

quote:

Hocam en son evinde oynadığı 1-0 tek golle geçtikleri Freiburg maçını izlemedin galiba. Hemen hemen aynı kadroyla - yedek ağırlıklı - çıkacaklar tekrar maça . Bikere Ribery yok Robben, Müller yok . Ben kısır , az gollü bir maç geçmesini bekliyorum . ÜST verip de " Oha lan Münih şu takıma da bir gol atamıyorsun " diyerek maç esnasında sinir krizi geçirmektense ideal oranıyla 3.5 ALT oynamayı tercih ediyorum ben . Bol şans .

aga ben alt oynamıcam augsburg oyna direk bugün ya maçı bırakıcaklar yada anlaştırlar bak görürsün

• quote:

quote:

Çok iyi izledim, yağmur yağıyordu! Hatta son 20 dakika da Gomez girip 4-5 tane boş kaleye gol atamamıştı :)

Bu maçda 1/1 ve H1 bana göre garanti.

Yahu 70 bin kişi maça gelecek, bir daha ancak 3-4 ay sonra bu stada çıkarlar.As kadrodan birkaç oyuncu ve Gomez yarım saat oynasın 5-0 için yeter de artar :d

• quote:

quote:

quote:

Çok iyi izledim, yağmur yağıyordu! Hatta son 20 dakika da Gomez girip 4-5 tane boş kaleye gol atamamıştı :)

Bu maçda 1/1 ve H1 bana göre garanti.

Yahu 70 bin kişi maça gelecek, bir daha ancak 3-4 ay sonra bu stada çıkarlar.As kadrodan birkaç oyuncu ve Gomez yarım saat oynasın 5-0 için yeter de artar :d

Yalnız gomez fln girmicek maça görürsün bak bu maç augsun

• Bayern münih rekorlar için çıkıyor sahaya bunu unutmayın Ligde bilmem kaç gol daha atarsa taa 10-15 yıl önceki rekoru kırıcak, bilmem kaç kere daha yenerse falan filan işte. Yani adamlar türk takımı mantığıyla sahaya çıkmıyor, unutmayın

Gomez yok, yedeklerle çıkıca diyen adamlara da buradan selamlarımı iletiyorum. Adamların önüne gelene 6-7 attığı yedekleri de buraya yazıyorum;

Manuel Neuer
    Daniel Van Buyten
    Rafinha
    Jerome Boateng
    David Alaba
    Luiz Gustavo
    Franck Ribery
    Thomas Müller
    Anatoliy Tymoshchuk
    Xherdan Shaqiri
    Claudio Pizarro

Şu kadro dahi avrupanın çok çok üstün de içiniz rahat olsun Deplasman da hannovar'a 6 atan kadro

• 4-1 biter.
  • geliyor gibi

• Bayern tam kadro resim çektirmeye sahaya çıkmış ona rağmen 5 dakika oynaması H1 için yetti :)

1/1 cilere geçmiş olsun :d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.