Şimdi Ara

Bayat ekmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son 2 aydır Bayat ekmek yiyorum günde 2 tane

1. Ekmeği mercimek çorbası ile yiyorum bol limonlu

2. Ekmeği ise içine muz koyup yiyorum

Çok hafif oluyor

Eskiden taze ekmek yerdim hamur midem yorulurdu

Her gece mercimek çorbası ve muz ekmek yeme partisi yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mercimek çorbayla ekmek yiyeceğine yediğin mercimek çorba porsiyonunu 2 katına çıkart ekmek yeme. Ekmek sırf karbonhidrat. Mercimekte de bi dünya karbonhidrat var ayrıca protein, lif ve potasyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annalise

Mercimek çorbayla ekmek yiyeceğine yediğin mercimek çorba porsiyonunu 2 katına çıkart ekmek yeme. Ekmek sırf karbonhidrat. Mercimekte de bi dünya karbonhidrat var ayrıca protein, lif ve potasyum.
    Hoş geldin arkadaşım Teşekkürler

Bayat ekmeğin zararı daha az olur dimi

Dediğin gibi 2 kase mercimek çorbası içiyordum ama ekmek olmadımı doymuyorum

Bizim mahalledeki 45 yıllık esnaf var oradan alıyorum çorbayı diğer lokantalara göre daha güzel tadı

• Hoşgeldin arkadaşım kusura bakma uzun zamandır mesaj atamıyorum nasılsın iyi misin bu arada çok güzel yapıyorsun benim de o tarz alışkanlıklarım vardır
  • arkadaşım ekmeğin vücuda hiçbir yararı yok organlarını yorar onun yerine daha az yemelisin yeme alıskanlıgını kaldırmalısın ortalıktan çinliler az yiyor sağlıklı yaşıyor beyinleri daha dinç oluyor onları örnek almalıyız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lotharbey21

Hoşgeldin arkadaşım kusura bakma uzun zamandır mesaj atamıyorum nasılsın iyi misin bu arada çok güzel yapıyorsun benim de o tarz alışkanlıklarım vardır
    Hoş buldum sende hoş geldin arkadaşım Allaha Şükür iyiyim sen nasılsın bende özledim seni neler yapıyorsun

Marketlerdeki hazır çorbaları bıraktım bizim esnaftan alıyorum çorbamı ama çorbaya 1 buçuk limon suyu sıkıp yiyorum aradan belli bir süre geçince başımda hafif ağrı oluyor

Birde ayran içiyorum ekici marka

Ramazan ayında mercimek çorbası alamayacağım esnaf dükkanı ramazan boyunca kapalı tutuyor

O zamanda tarhana çorbası içmeyi düşünüyorum soğanda olacak yanında :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trplayer -- 16 Mart 2019; 15:43:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

arkadaşım ekmeğin vücuda hiçbir yararı yok organlarını yorar onun yerine daha az yemelisin yeme alıskanlıgını kaldırmalısın ortalıktan çinliler az yiyor sağlıklı yaşıyor beyinleri daha dinç oluyor onları örnek almalıyız.
    Arkadaşım Haklısın ama ekmeğe alışmışım yemezsem açmış gibi hissediyorum

Acaba Tandır ocakta yapılan yufka ekmeği yesem daha iyi olur

3 tane yesem yeter gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    domates peynir ekmek gibi yok
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi günler arkadaşım sana çok sevdiğim 2 taktik vereyim bayat ekmek ile yapılabilecek

1) 2 günlük falan bayat ekmekleri lokmalık olacak şekilde böl ufak ufak. sonra sıvıyağ dök bi tencereye içine koy bayat ekmekleri üstüne de önceden karıştırdığın yumurtaları dök bol bol karıştır. tek kişi için 2 yumurta güzel oluyor bol yumurtalı severim ben.biraz sonra pulbiber ve karabiber koy kapat kapağı pişsinler. ekmekler yumuşacık oluyor süper bir tadı var. yanına çay tavsiye ederim

2) yine ekmekleri böl ama bu sefer daha ufak olsun ve küp küp olursa daha iyi olur. bunları bi kaba biriktir uzun süre. iyice sertleşsinler. sonra ister yoğurdun içine koyup tüket ister bi kase sıcak sütün içine koyup tüket.

özellikle 1. yi denemeni tavsiye ederim arkadaşım. denersen bu tarifleri bana haber ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBI open dı door -- 16 Mart 2019; 15:48:50 >

• Çorbaya 1.5 limon sıkmak nedir hocam o kadar limon zararlı. Miden ekşimiyor mu hiç nasıl içiyorsun öyle? Ayrıca ekmek arası muz da çok garip geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBI open dı door

İyi günler arkadaşım sana çok sevdiğim 2 taktik vereyim bayat ekmek ile yapılabilecek

1) 2 günlük falan bayat ekmekleri lokmalık olacak şekilde böl ufak ufak. sonra sıvıyağ dök bi tencereye içine koy bayat ekmekleri üstüne de önceden karıştırdığın yumurtaları dök bol bol karıştır. tek kişi için 2 yumurta güzel oluyor bol yumurtalı severim ben.biraz sonra pulbiber ve karabiber koy kapat kapağı pişsinler. ekmekler yumuşacık oluyor süper bir tadı var. yanına çay tavsiye ederim

2) yine ekmekleri böl ama bu sefer daha ufak olsun ve küp küp olursa daha iyi olur. bunları bi kaba biriktir uzun süre. iyice sertleşsinler. sonra ister yoğurdun içine koyup tüket ister bi kase sıcak sütün içine koyup tüket.

özellikle 1. yi denemeni tavsiye ederim arkadaşım. denersen bu tarifleri bana haber ver
    Hoş geldin arkadaşım 1. tarif ettiğin yemeğin bizdeki ismi yumurtalı ekmek aşı diyorlar

Annem beni bu yemek ile büyüttü

Tebrik ederim en sevdiğim yemeği bildin :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Çorbaya 1.5 limon sıkmak nedir hocam o kadar limon zararlı. Miden ekşimiyor mu hiç nasıl içiyorsun öyle? Ayrıca ekmek arası muz da çok garip geldi.
    Hoş geldin arkadaşım limon eskiden midemi yakardı ama büyüdüğüm adam olduğum için artık dokunmuyor sadece baş ağrısı oluyor biraz

Ekmek arası muzu annem almanyada yapmayı öğrenmiş

Almanyaya ilk giden işçi Türk oldukları için Domuz eti yememek için ekmek arası muz yemişler tabi türkiyeye gelmiştik ilkokulda beslenme çantamada ekmek arası muz yapıp koyardı . Sınıftaki arkadaşlarada alıştırdım :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trplayer -- 16 Mart 2019; 16:5:35 >

• trplayer kullanıcısına yanıt
    Ben de iyiyim arkadaşım fastfood u azalttım iyice artık sağlıklı beslenmeye çalışıyorum çorba en iyisi arkadaşım ya kesinlikle ben de son zamanlarda çorba içiyorum fırsat bulduğum zaman mide rahatsız olduğu için benim iyi geliyor epey bana
  • Yaşımdan daha az ekmek yemişimdir, ömrüm boyu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BDFB2BE8F

Yaşımdan daha az ekmek yemişimdir, ömrüm boyu
    Hoş geldin arkadaşım ekmeği sevmiyormusun

• quote:

Orijinalden alıntı: lotharbey21

Ben de iyiyim arkadaşım fastfood u azalttım iyice artık sağlıklı beslenmeye çalışıyorum çorba en iyisi arkadaşım ya kesinlikle ben de son zamanlarda çorba içiyorum fırsat bulduğum zaman mide rahatsız olduğu için benim iyi geliyor epey bana
    Afiyet olsun arkadaşım bende fastfood tavuk kanatları alırdım tavukları ısırdığım zaman dilime kümes kokusu geliyordu ama yinede yiyordum

Artık piliç tavuk çevirme yiyorum canım çektiği zaman

mide hassas ise fastfood dokunabiliyor

kıtır yerlerimi severim hocam ama hamurunu yiyemiyorum

• quote:

kıtır yerlerimi severim hocam ama hamurunu yiyemiyorum
    Afiyet olsun arkadaşım bende sıcak ekmeğin kıtır yerlerini severdim ama içini dışını komple yerim

Yayla marka margarin yada rama yağ ile yerdim çok güzel oluyor

hocam kaç kilosun?

• quote:

hocam kaç kilosun?
    Hoş geldin arkadaşım yıllardır aynı sayılır kilom 60 ve 61

Boy 1.77

• quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Hoş geldin arkadaşım limon eskiden midemi yakardı ama büyüdüğüm adam olduğum için artık dokunmuyor sadece baş ağrısı oluyor biraz

Ekmek arası muzu annem almanyada yapmayı öğrenmiş

Almanyaya ilk giden işçi Türk oldukları için Domuz eti yememek için ekmek arası muz yemişler tabi türkiyeye gelmiştik ilkokulda beslenme çantamada ekmek arası muz yapıp koyardı . Sınıftaki arkadaşlarada alıştırdım :)))

Alıntıları Göster
    hocam ben de deneyecem deneyecem diyorum unutuyorum hep muzlu ekmeği muzlu pasta gibi oluyormuş galiba. en yakın zamanda muz alıp deneyeceğim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.