AVON temsilcisi olmak istiyorum. Acaba aylık veya yıllık aidat gibi bir ücret var mı? Aylık sipariş kotası gibi bir şey var mı? Nasıl bir iş? Tavsiye eder misiniz? Çok vakit alıyor mu? Kendim için de sipariş vereceğim, alacak arkadaşlarım da var. Para kazanabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Insanları ikna etme kabiliyetin ve çevren genişse yapabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: huseyin16
Insanları ikna etme kabiliyetin ve çevren genişse yapabilirsin
çok yardımcı oldun sağol
Şimdi biri çıkar
Bayan üyemi ne bayanı, bayan ne arar lan dh de
der.
Bayan üyemi ne bayanı, bayan ne arar lan dh de ?
up
kesinlikle girme derim . tanıdığımın anneside bir zamanlar bu işi yapıyordu kart borcundan iflas ediceklerdi benm önerim girme derim
kesinlikle girme derim . tanıdığımın anneside bir zamanlar bu işi yapıyordu kart borcundan iflas ediceklerdi benm önerim girme derim
Hadi ya:/ bir bayan olarak bazen insanları inandırmak zor olsa da kredi kartım yok o borç batağına da pek girmek istemiyorum. arkadaşının annesi satış falan mı yapamıyordu biliyorsan durumu biraz anlatır mısın?
kredi kartına gerek yokki akbanka gidiyosun tc no söylüyon faturayı görevliye veriyon yazıyo ordan müşteri temsilci no falan yatırıyosun , katalog fiyatları ile gelen fiyatlar arasında baya kar payı var , kampanyalı ürünler falan 3 5 satsan kendine aldıklarınıı bedavaya getirebilirsin
@sinsar teşekkürler öğrenmek istediğim sadece şunlar kaldı: Acaba aylık veya yıllık aidat ücreti var mı? Aylık sipariş kotası gibi bir şey var mı?
annem bu işte fena bi iş değil battğını görmedim kendimi bildm bileli 10 yıldr falan bu işle uğraşıyo sanırm...
sipariş kotası değilde 3 ay hiç sipariş vermessen üyeliğin siliniyormuş herhalde , bide ücret falan yok
birdakka kardeşim arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim ciddi bi iş konuşuyoruz . fiyat aralarında fark var diyorsunda en fazla 5 - 10 tl dir oda en fazla yani ... insanı hırs bürüyor daha fazla alıp daha fazla satmam lazım diye o yüzden kredi kartına yükleniyor . yaptıından daha fazla zarar yaparsın bence ..
quote:
Orijinalden alıntı: sinsar
sipariş kotası değilde 3 ay hiç sipariş vermessen üyeliğin siliniyormuş herhalde , bide ücret falan yok
çok teşekkürler
hayır kardeşim ne alakası var ayağını yorganını göre uzatacaksın , ne kadar para o kadar köfte çalışırsan hiç birşey olmaz , arada kampanyalar oluyo şu kadar paraya şu çanta vs vs , katalog fiyatı bi kaç ürün satsa kendine rahat sipariş verirsin
quote:
Orijinalden alıntı: kirtil_bjk
birdakka kardeşim arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim ciddi bi iş konuşuyoruz . fiyat aralarında fark var diyorsunda en fazla 5 - 10 tl dir oda en fazla yani ... insanı hırs bürüyor daha fazla alıp daha fazla satmam lazım diye o yüzden kredi kartına yükleniyor . yaptıından daha fazla zarar yaparsın bence ..
kredi kartı şimdiye kadar hiç kullanmadım ve asla kullanmayacağım. önerin için teşekkürler.
Siz bilirsiniz İyi Şanslar Dilerim
quote:
Orijinalden alıntı: Anarkia
AVON temsilcisi olmak istiyorum. Acaba aylık veya yıllık aidat gibi bir ücret var mı? Aylık sipariş kotası gibi bir şey var mı? Nasıl bir iş? Tavsiye eder misiniz? Çok vakit alıyor mu? Kendim için de sipariş vereceğim, alacak arkadaşlarım da var. Para kazanabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Kardeş sabredersen ben sana iş teklif edeyim buna benzer. Zarar etme riskin sınırlı. Öğrencimisin çalışıyormusun???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme