Şimdi Ara

Bayan için Şarap seçimi !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şarap konusunda tecrübeli arkadaslardan bilgi almak istiyorum bi kız arkadasımın evıne gıdecegım yarın yenı eve cıktı ve ev hedıyesi kırmızı sarap almak ıstiyorum tavsiyelerıniz neler, max 40 tlye kadar.
    yakut, kavaklıdere, öküzgözü demeyin değişik bi şarap istiyorum şöle bayanların sevebilecegi bi sarap olsa kafi içimi tatlı hafif olanlardan :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-asistanım -- 19 Şubat 2011; 18:36:53 >

• İçmek içinmi vitrine mi koyulacak?
    İçilecekse menüde neler var?
    Daha sonra kendi içecekse beslenme tarzı nasıl(kırmızı et,beyaz et,vejeteryan)
    peynir severmi?

edit:virgül hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjarre -- 19 Şubat 2011; 19:22:39 >

• Şimdi burda senin amacın önemli. Ev hediyesi diye şarap alacaksan bilinçaltında ne beklentilerle gidiyorsun? Sahurada kalacaksan etkili birşeyler alman lazım. Yok ben tamamen saf düşüncelerle gidiyorum ev hediyesi gerçekten diyorsan bir tablo al şaraptan daha güzel olur en azından bir duvarı doldurur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Şimdi burda senin amacın önemli. Ev hediyesi diye şarap alacaksan bilinçaltında ne beklentilerle gidiyorsun? Sahurada kalacaksan etkili birşeyler alman lazım. Yok ben tamamen saf düşüncelerle gidiyorum ev hediyesi gerçekten diyorsan bir tablo al şaraptan daha güzel olur en azından bir duvarı doldurur.

Konuyu sulandırmak istemiyorum ama zaten 1 şişe şarapla olcak bir şey değil.1 şişeden 4 bardak çıkıyor böl 2'ye karşındakine 2 bardak.

Ben görmedimki 2 bardak şarapla kıvama gelen bir arkadaş
  • bizim ev şarabı valla babam bitirmeseydi sana satardım. %100 katkısınız her yıl yapıyoruz sınıfta eğlence için götürmüştüm yanımdaki kızlara ikram ettim beğenmişlerdi hatta biri kıpkırmızı olmuştu adamı pis çarpar. Fransız şaraplarına bak metro markette de satılıyor.
  • Konuya acıklık getıreyım bi kız arkadasımın yanına gidiyorum 2 gun kalacagım onda oda bi kız arkadasıyşla kalıo yane 2 kız bi ben ve sarap içmelık tabıkıde :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Şimdi burda senin amacın önemli. Ev hediyesi diye şarap alacaksan bilinçaltında ne beklentilerle gidiyorsun? Sahurada kalacaksan etkili birşeyler alman lazım. Yok ben tamamen saf düşüncelerle gidiyorum ev hediyesi gerçekten diyorsan bir tablo al şaraptan daha güzel olur en azından bir duvarı doldurur.

Konuyu sulandırmak istemiyorum ama zaten 1 şişe şarapla olcak bir şey değil.1 şişeden 4 bardak çıkıyor böl 2'ye karşındakine 2 bardak.

Ben görmedimki 2 bardak şarapla kıvama gelen bir arkadaş

Daha önce içki içmeyen bir bayan içerse, 3 plastik bardakta biter.

Tabiî her şarap aynı etkiyi yapmaz.
    Kısa sürede uçuran şaraplar da var ama herkesin harcı değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.