Şimdi Ara

Bayan için Başlangıç aracı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eşimin İşe gidip gelirken kullanması ve sürücülüğünü ilerletmesi için geçici süreli kullanabileceği bir araç almak istiyorum.
    Benim için önemli olan hususlar;

1) 10000-14000Tl arası bütçe ayarladım.
    2) Tam otomatik olsun yokuşlarda fazla geri kaydırma yapmasın.
    3) Yedek Parçası Ulaşılabilir olsun.(kolay ve ucuz)
    4) Yaklaşık 1 yıl içerisinde araç yükseltmesi yaparken elden çıkarmak zor olmasın :)

Benim Bulduğum araçlar
    97-98 1.4 clio Rn
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-otomatik-vites-kiz-gibi-clio-97-fiyat-dustuk..ilk-gelen-alir-173869402/detay 12.000TL
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-otomotik-vites-clio-177000-km-209420157/detay 12.250TL klimada var

vw polo
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-otomotik-vites-w-polo-209198646/detay 12.950TL Tek kapı

Bu Araçlar nasıldır?
    Başka tavsiye edebileceğiniz bir araç var mı?

1.4 clio Rn 97-98 modeller çok sorun çıkarır mı? Fiyatı daha uygun olduğu için şanzımanı felan arıza verirse 1-2 bin tl masraf etmeyi göze alabilirim.

İyi Çalışmalar.

• Polo daha iyi ama ilandaki araç iyimidir bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clio ile fiat arasında kaldı iseniz.. clio alın derim.. ama dikkat edin otomatik clioların temizlerini bulmak zor..
    o fiyatlara micra, jazz, colt veya fabia bulmanız zor ki bu araçlar kolay ve güvenli kullanımları ile bayanların genel tercihidir. ama clio da hem görünüm hem de kullanım olarak rahat ve nispeten güvenli bir araçtır.
    bir de tam otomatik arıyorsanız ya alman veya japon bakmalısınız.. tavsiyem carisma veya daihatsu olacak o fiyat bandında kaliteli ve otomatiği iyi.. polonun temizini de bulmak zor.. belki golf mk3 vs bulabilirsniz..
  • Dediginiz kriterlerde ablama arac aradik ama bulmak cok zor.istedigimiz gibi bir araba bulamadik en sonunda bir tanidiktan 1997 polo aldik manuel vites.ama kullanimi kolay degil bayan icin.acikcasi bence butcenizi biraz artirin.bu araclari tavsiye etmem

• Arkadaşım 8 e rover satıyor. Modeli 216i cabrio otomatik vites 90 bin km de kazası yok 97 model

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam opel corsaya da bakmalısın otomatiği güzeldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FOCUS için servis önerisi...
    14 yıl önce açıldı
    İlk araç önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bir fikir olması açısından birşeyler yazmak istedim, gerçi biraz eşimi şikayet ediyor gibi olacak ama burası paylaşım yeri zarar gelmez birilerine belki faydası olur
    Baştan belirteyim eşim çalışmıyor.
    ilk aracım Doğan slx idi eşiminde araç kullanmasını yalan yok ben ondan daha fazla istiyordum doğanda tenha yerlerde 1 hafta 10 gün kadar yarım şar saat kadar ders verdim 4 ila 5. vitese zaten geçemedik pek umut vermedi sürücülük konusunda tabi benimde sürücü hocası olarak biraz sert çıkışlarım sonucu ders olayını kapattık.
    Aradan belki 1 yıl geçti bu arada arabayı değiştirdim 2000 model polo classic'le yine derslere başladık sıfırdan tekrar yine aynısı oldu 1 hafta 10 gün sonra bıraktık dersleri ya benim beklentim çoktu yada bizim hanımın harcı değildi araba kullanmak.Bu arada ehliyete yazdırdım hanımı şükür yazılıyı ve direksiyonu ilk seferde geçti tabiki direksiyon dersleri alırken bende polo ile ders vermeye başlamıştım.Ehliyeti sonunda aldı ama direksiyonunu benim istediğim gibi dahada ilerletemedi.
    Bizim hanım bu sefer otomatik olsa kullanırım demeye başladı başlarda istemesemde otomatik araç almayı, sonra Tamam dedim otomatik araba alalım.Çünkü ben eşimin araba kullanmasını inanın ondan daha çok istiyorum.
    Poloyu sattık otomatik 2003 model focus hb ghia aldım.Yine başladık derslere belirli bir seviyeye geldi ama hala benim istediğim gibi değil onca dersden sonra bile.
    Bunun sebebleri;
    1-Ev hanımı olduğu için aracı çok nadir kullanıyor.
    2-Çok panik
    3-Arabayı kullanayım isteği göremiyorum sahsen.
    4-Araba ile bir yere gittiğinde çok tedirgin oluyorum başına bir iş gelecek diye.
    Evin bahçesinden çıkarken 1inde sağ dikiz aynasını kırdı şükür sadece ayna camını değiştirdim.
    2.sinde yine evin bahçesinden çıkarken aracın burnunu kurtarmadan direksiyonu erken solakırdı sağ ön tamponu boyasını baya bir kazıttı kapıya. şimdilik zayiyatlar bunlar + sürekli girip çıktığı kendi evimizin bahçesinde oldu bu kazalar sen şimdi trafiğe çıkınca korkma
    Aracı satıp manuel vites bir araba alayım diyorum bizim hanım karşı çıkıyor bu sefer napacağımı bende şaşırdım
    Arkadaşım Ben şimdi bin pişmanım eşime gaz verip araba kullanmasını istediğim için sende eşinin arabadaki becerisini biliyorsundur ona göre kıyaslama yaparsın eşim becerir diyorsan al ama bir şüphen varsa alma.
    kafanızı ağrıttım kusura bakmayın banada bir fikir verecek olan varsa da her türlü fikre saygılıyım.
    Bu arada bizim burası 43 bin nüfuslı bir ilçe.

• O paralara alınacak bir araba bayanı yorar zor öğrenin bayanlar lüx arabalarda daha kolay öğrenir sedan hb farketmez örneğin ablam 206 da sürmez korkarken full corolla sedan da pilot oldu ama imkanlar o yönde ise ve otomatikse pejo 306 olabilir

• Opel corsa b öneririm 98-99 model. Aynı zamanda kullanıcısıyım düşünürseniz araç hakkında yardımcı olabilirim.
  • O paraya alacaginiz aracla esiniz araba kullanmayi ogrenmeyi birakin sanayide motor ustalarina tas cikaracak motor bilgisi edinir. Verdigi arizalarla servis ile ev arasinda araba kullanmayi ogrenir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.