Şimdi Ara

Bayan İçin B Segmenti Otomatik Araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ardakaşlar acemi bir bayan için aşağıdaki araçlardan hangisin tavsiye edersiniz.

1- Fiat Punto Lounge 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC S&S.......... 35.840.-
    2- Ford Fiesta Titanium...37.930.-
    3- Opel Corsa Enjoy 1.4 i Twinport Otomatik Şanzıman 15" Alaşım Jantlı ........ 36.444.-
    4- Kia Picanto............... 32.500.-
    5- Mitsubishi Colt.......... 34.200.-

Ayrıca birde şunu sormak istiyorum. Rent A Car'da çalışan bir arkadaşım arabaları 5 - 6 bin lira gibi ucuza aldığını söyledi. Acaba bu doğrumu. Yani onun üzerinden ucuza bir araba satın alabilir miyim?

-micra
    cvt şanzıman inanılmaz yakıt ekonomisi sağlıyor. sistemi araştırabilirsin.
    colt otomatik değil, yarı otomatiktir (yokuşlarda el freni ile kalkar)
    corsa 10 litreden az yakmaz.
    diğerlerine hiç bakmadım. ben yaris aldım.
  • Bahsettigi sey filo indirimi. Evet onun uzerinden alirsaniz ucuza alirsiniz. Benim esim de cok acemi idi. Aveo ltz otm hb aldik. İlk gunden beri sorunsuz kullaniyor. Park sensoru, yokus kalkis destegi, far sensoru vs gibi ekipmanlar ile araba kullanmayi cok basitlestirmisler. Konforlu bir arac. Yalitimi cok iyi. Donanimi ve guvenligi cok iyi. 180 yaptim ruzgar sesini 160dan sonra aldi iceri.
    Kasasi kalitesi isciligi cok iyi. 6 ileri sanzuman ekonomik. Vites gecisleri guzel. Koltuklari rahat.

Eksi yanlari ise hb lerin bagaji kucuk ve ses sistemi cok kaliteli degil. Birde 1.4 benzinlisi muadillerinden biraz daha fazla yakiyor. Genede dusundugunuz araclardan cok daha iyi ve bir bayan icin oyuncak kadar kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: erbilge

Ardakaşlar acemi bir bayan için aşağıdaki araçlardan hangisin tavsiye edersiniz.

1- Fiat Punto Lounge 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC S&S.......... 35.840.-
    2- Ford Fiesta Titanium...37.930.-
    3- Opel Corsa Enjoy 1.4 i Twinport Otomatik Şanzıman 15" Alaşım Jantlı ........ 36.444.-
    4- Kia Picanto............... 32.500.-
    5- Mitsubishi Colt.......... 34.200.-

Ayrıca birde şunu sormak istiyorum. Rent A Car'da çalışan bir arkadaşım arabaları 5 - 6 bin lira gibi ucuza aldığını söyledi. Acaba bu doğrumu. Yani onun üzerinden ucuza bir araba satın alabilir miyim?

hocam bayan için punto öneririm, direksiyondaki city sistemi çok kullanışlı

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Bahsettigi sey filo indirimi. Evet onun uzerinden alirsaniz ucuza alirsiniz. Benim esim de cok acemi idi. Aveo ltz otm hb aldik. İlk gunden beri sorunsuz kullaniyor. Park sensoru, yokus kalkis destegi, far sensoru vs gibi ekipmanlar ile araba kullanmayi cok basitlestirmisler. Konforlu bir arac. Yalitimi cok iyi. Donanimi ve guvenligi cok iyi. 180 yaptim ruzgar sesini 160dan sonra aldi iceri.
    Kasasi kalitesi isciligi cok iyi. 6 ileri sanzuman ekonomik. Vites gecisleri guzel. Koltuklari rahat.

Eksi yanlari ise hb lerin bagaji kucuk ve ses sistemi cok kaliteli degil. Birde 1.4 benzinlisi muadillerinden biraz daha fazla yakiyor. Genede dusundugunuz araclardan cok daha iyi ve bir bayan icin oyuncak kadar kolay.

Hmmm, alternatiflere eklemek gerek.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.