Şimdi Ara

bayan doktora aşık oldum ciddi bir konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hoşuma gidiyor
    teli de var.
    fakat acilamiyorum.
    kendisi hastanenin başhekimi ve bekar
    nasıl tavlayabilirim? ilk sorum su
    ters tepmesinden korkuyorum
    teperse ters eczanenin sonu olabilir.

32 yasindayim hic bayan yuzu görmedim gerçek bu

cepten senden hoşlanıyorum diye yazabilirim fakat ters teperse bu benim sonum olur

yalnız da olmuyor resmen yanlızlıktan ölüyorum
    duygularımı bi bayana söyleyip mutlu olmam lazım

bi YOL GÖSTERİRSENİZ TURBO ABİNİZE ÇOK SEVİNİRİM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turbo başhekim sana bakar mı be

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 li yaşlarda acayip çapkındım

bi tane adanalı sarısın doktor vardı
    evine girip çıkabiliyodum

O FIRSATLARI KACIRDIM

sımdı dımdızlak kaldım BAYAN BULAMIYORUM.

• boşver turboo hem bu dünya gelip geçici önemli olan cenneti kazanmak
  • ulan bize örnek olacağına adam bize benziyor bu yoldan gidersek hepimiz bir gün turboya evrileceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

ulan bize örnek olacağına adam bize benziyor bu yoldan gidersek hepimiz bir gün turboya evrileceğiz

Hahaha hocam guzel tespit :Dddassd

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağır bir ameliyat oldum..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

18 li yaşlarda acayip çapkındım

bi tane adanalı sarısın doktor vardı
    evine girip çıkabiliyodum

O FIRSATLARI KACIRDIM

sımdı dımdızlak kaldım BAYAN BULAMIYORUM.

Adam full doktor takılıyor.
  • Prim vermeyin şu pompacıya.

• Telefondan mesajla açıl turbo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baş hekim ise unut o işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firenx

Senin gibi bir tipsize neden baksın?

• O kadıncağız sana evet dedigini düşünmek bile istemiyorum.Nedenmi?Sen isi ticarete dökersin çünkü☺Hatta ve hatta kadını isinden gücünden edip eczanede beleş ćalısmaya bile ikna edersin.Rahat bırak kızı isi gücü yerindeyken hayatını karartma günah.

• quote:

Orijinalden alıntı: oknsncn

O kadıncağız sana evet dedigini düşünmek bile istemiyorum.Nedenmi?Sen isi ticarete dökersin çünkü☺Hatta ve hatta kadını isinden gücünden edip eczanede beleş ćalısmaya bile ikna edersin.Rahat bırak kızı isi gücü yerindeyken hayatını karartma günah.

hocam omur boyu yalnız mı kalacam?

• quote:

quote:

O kadıncağız sana evet dedigini düşünmek bile istemiyorum.Nedenmi?Sen isi ticarete dökersin çünkü☺Hatta ve hatta kadını isinden gücünden edip eczanede beleş ćalısmaya bile ikna edersin.Rahat bırak kızı isi gücü yerindeyken hayatını karartma günah.

Ömür boyu yalnız kalmazsın merak etme.Hayatta herşey (senin eczane isi bile) nasip kısmet isi.Kısmetinde var ise isin gücün rast gider.Tembellik yapar,ise bismillah diyip baslamaz isen hak yersen yanlisi savunursan kısmetin ters teper.Ha sen hak yiyorsun tembellik yapiyorsun demiyorum yanlis anlama beni.Genel olarak konusuyorum.Evlilik muesseside boyledir.Her kulun bir kısmeti vardır mutlaka.Hic ummadıgın bir zamanda cikacaktir karsina.Belkide bahsettigin bashekimdir bu kismet bunu kimse bilemez.Ne istersen iste Ama ALLAH'tan iste.Sadece ve sadece hayırlısıni iste.

• Mesaj yazma yüzüne söyle çünkü ters teperde ne biliyim seni rezil etmek isterseki istemez ama istese yada daha farklı şeyler yapmak istese ki yine istemez,elinde kanıt olmasın.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ömür boyu yalnız kalmazsın merak etme.Hayatta herşey (senin eczane isi bile) nasip kısmet isi.Kısmetinde var ise isin gücün rast gider.Tembellik yapar,ise bismillah diyip baslamaz isen hak yersen yanlisi savunursan kısmetin ters teper.Ha sen hak yiyorsun tembellik yapiyorsun demiyorum yanlis anlama beni.Genel olarak konusuyorum.Evlilik muesseside boyledir.Her kulun bir kısmeti vardır mutlaka.Hic ummadıgın bir zamanda cikacaktir karsina.Belkide bahsettigin bashekimdir bu kismet bunu kimse bilemez.Ne istersen iste Ama ALLAH'tan iste.Sadece ve sadece hayırlısıni iste.

32 YASIMA KADAR HIC BI BAYAN CIKMADI KARSIMA
    PARAYI BULMADIGIM SURECE DE CIKMAYACAK

• quote:

quote:

quote:

quote:

32 YASIMA KADAR HIC BI BAYAN CIKMADI KARSIMA
    PARAYI BULMADIGIM SURECE DE CIKMAYACAK

Parayla ne alakası var ya.Senin karşına cikan insan para icin cikacaksa cikmasin zaten.Yarin birgun para bittimi ne olacak ozaman?Terk...Her insani ayni goruyorsunuz.Herkesi para avcisi olarak parayi seven olarak gormeyin lutfen.Zaten oyle oldugunu dusundugun kisiyede yanasmamani tavsiye ederim.Sen soyleyemiyorsun ama ben soyleyim.
    ALLAH sana ve tüm evlenmek isteyenlere Hayırlı,namuslu,şerefli,haysiyetli,ALLAH'tan korkan,kuldan utanan bir eş nasip etsin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.