Şimdi Ara

Bau Supermassive Turnuvadan Elendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her sene yaşadığımız senaryoyu tekrardan yaşadık. SUP rezalet bir oyunla turnuvadan elendi. Stomaged'in yurtdışı için ne kadar yetersiz olduğu ortaya çıktı. Zaten bilinen bir şey idi.

Gbm'in neden Türkiye'de olduğu ve neden sezon öncesi dönemde dia 2'den bir türlü yükselemediği ortaya çıktı.

Zeitnot ve Snowflower'a üzülüyorum.

Zeitnot kardeşim git yurtdışına kurtul bu ligden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 8 Mayıs 2018; 17:51:4 >

• şu avrupayla vize sorunu olmasa zeitnot çoktan bir takım bulmuştu kendine .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk ormancılar eziliyor hep.
  • Norain kullanıcısına yanıt
    Ezilirler tabi ki. Karşısı graves almışken, gidip olaf ya da trundle kitlersen, çok fazla ezilirsin. Bazen meta seni kurtarmaz bunu anlayamıyor bizim Türk takımları. Metada olaf ve trundle var diye onlarda ısrarcı oluyorlar. Ama bu karakterleri alıp, ultra işler yapmazsan, takımını 4 kişi bırakırsın. Yemin ediyorum şu forumdan birini tutup götür, tw jungle yapsın, o gereksizden daha çok iş yapar..

Bizim ülkede aldığımız karakterin neler yapabileceğini ve neler yapamayacağını bilmiyor bizimkiler. Korelileri izliyorum, adamlar aldıkları karakterin neler yapabileceğini o kadar iyi biliyorlar ki, full canlı yada 100 canlı farketmiyor ve o karakterin sınırını bilip, 100 canda bile inanılmaz işler yapıyorlar. Bizimkilerde bu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Ezilirler tabi ki. Karşısı graves almışken, gidip olaf ya da trundle kitlersen, çok fazla ezilirsin. Bazen meta seni kurtarmaz bunu anlayamıyor bizim Türk takımları. Metada olaf ve trundle var diye onlarda ısrarcı oluyorlar. Ama bu karakterleri alıp, ultra işler yapmazsan, takımını 4 kişi bırakırsın. Yemin ediyorum şu forumdan birini tutup götür, tw jungle yapsın, o gereksizden daha çok iş yapar..

Bizim ülkede aldığımız karakterin neler yapabileceğini ve neler yapamayacağını bilmiyor bizimkiler. Korelileri izliyorum, adamlar aldıkları karakterin neler yapabileceğini o kadar iyi biliyorlar ki, full canlı yada 100 canlı farketmiyor ve o karakterin sınırını bilip, 100 canda bile inanılmaz işler yapıyorlar. Bizimkilerde bu yok.
    Katılıyorum verin beni ceks jung yapayım daha rahat taşırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ban Pick de kaybedildi seri, bu arada Zeitnot açık ara en iyi TR adc'dir bu adamı HWA zamanlarından beri izliyorum takip ediyorum gelişimi, oyunundaki seviye ve bunu devamlı yapması saygıyı hakediyor.
  • Gbm i tanımadığım için soruyorum,
    Dia 2 kaldığı yer Euw mi? Yoksa Kore ligi mi?

Bu arada Türkiye için takım yapılmak isteniyorsa, kesinlikle Support ve Ormancının yabancı olması şart.
    Bu 2 rolde inanılmaz geriyiz.

Türk olarak Dumbledoge bile aslında kötünün iyisi gibi bir şey.

Stormaged'in yaptığı o hatayı, yükselme ligine hazırlananlara öğretiyor koçlar. Karşı takım avantajlı ve kendi ormanına gireceğini biliyorsan, ya doğru zamanlama ile tam tersi ormana gireceksin, veya zamanlamayı tutturamadıysan bırakacaksın. Gidip de zorlarsan 2 kat farm farkını yiyip gülünç duruma düşersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 9 Mayıs 2018; 13:18:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    erasmus grubu
    2 hafta önce açıldı
    TOP CENG SIRALAMALARI | 2024
    8 ay önce açıldı
    YBS OKUYANLAR KAZANDI
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maçın linki var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecrübe beyler tecrübe yıl 2030 olunca yine sağlık olsun tecrübe kazandık diyecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archer the Archer

Maçın linki var mı?
    https://www.twitch.tv/videos/259033918
  • belliydi zaten. grup aşamasını namağlup kapamak yerine, veya en azından comp deneyelim antreman olsun demek yerine grupta liderliği garantiledik hadi trolleyelim zaaa xdd dersen karşına ciddi adamlar gelir böyle yollarlar köyüne.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.