Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (123. sayfa)

-
-
Haftasonu batumdaydım hala aynı yoğunluk var hayret ettim. Aralık ayında da gitmiştim.
Stok konusunda sıkıntı yok aradığınız modeli %90 bulursunuz.
Aksesuar alma zorunluluğu devam ediyor. 3 deniliyor ama 2 tane alınca bi kaç kelimeyle ikna oluyorlar
Cumartesi günü sabah erkenden tax free sırasına girmemize rağmen tam 6 saat sürdü vergi iadesini almak.
-
aksesuar alma zorunluluğu zoommer de devam ediyor , bunu belirtin ...
ispace , iplus ,itechnics ,alta , elit ,istore gibi resmi apple satıcılar sizi zorlamazlar ,tax free istiyor musun diye sorar olay bitti .
-
Lari'nin güncel kur oranı nedir? Parayı Batum'da çevirmek daha mı mantıklı? Tax free sırasında hafta içi de yoğunluk var mı? Haftaya gitmeyi planlıyorum yakın tarihte gidip gelen varsa bilgilendirirse çok sevinirim.
-
Google'da gördüğün kurun üzerine %8-10 ekleyin , gerçek lari kurunu anlarsınız . (Şu an 8,35-8,4tl arasında)
haftaiçi gidin ve 1 gece Batumda kalın , ertesi sabahta erken saatlerde batumdan çıkış yapın ,böyle yaparsanız tax freede bekleme süreniz en fazla 30-40 dakika olur ,belki bu kadar bile olmaz .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 25 Mayıs 2023; 14:49:53 > -
Batum'da kalmam şu an için pek mümkün görünmüyor. Artık ya nasip deyip o kuyruğa gireceğiz.Teşekkür ederim.
-
Çarşamba sabahı saat 11de Sarp Sınır Kapısında tax free kuyruğundaydım. Aslında pek kuyruk yoktu. Ama görevlileri bekledim. 1buçuk saat kadar bekledim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum eşimle, Salı günü öğle saatlerinde tax free kuyruğu olur mu acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende perşembe günü gitmeyi planlıyorum. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
-
Paranızı Batumda mı Lariye çevirdiniz? Hopa ile çok fark var mıydı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar telefonu alırken larid değilde dolar olarak ödeme yapsak kabul ediyorlar mı acaba
Hocam bende dolar vardı. Ama gördüğüm kadarıyla Batumda kur daha uygun
Hopaya inecekseniz, Tax Free’de ödemeyi Lari olarak almanızı tavsiye ederim. Dolar ya da euro olarak isterseniz, kuru aleyhinize çeviriyorlar. Hopada Lari'yi TL'ye çevirebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uray01 -- 28 Mayıs 2023; 0:26:5 >
Bu şekilde alım yapanlardan çift sim'i aktif olarak kullanan var mı acaba ? Yani asıl sorum şu; kayıt tek hat üstüne yapılıyor sanırım, peki ya ikinci şahsi veya şirket hattı olanlar ne oluyor bu durumda ?
-
Merhaba arkadaşlar, dün (29.05.2023) zommerden alışverişimizi yaptık.
256GB modeli istedim ancak ellerinde sadece A2894 kodlu 128GB versiyonu vardı. Hem daha ucuz hemde 1yıl garanti sebebiyle tercih ettim. Oradaki sizinle ilgilenecek arkadaştan rica ederseniz stoklara bakıyor istediğiniz kod için. Cihazın kurulumunu yaptım garantiside aktif oldu 1 yıl olarak.
2 aksesuar zorunlu tutuyorlar almıyorsan git başka şubeye diye de başlarından savar gibi konuşuyorlar. Tax free formu ve kendilerinin garanti kağıdı adı altında manuel doldurdukları kağıt verdiler. Ayrıca fatura alan oldu mu? Almama gerek var mı?
Gelişme oldukça düzenlerim bunu
Güncelleme: zoommerle daha sonra iletişime geçtiğimde tax free ve garanti belgesi dedikleri(gürcüce) kağıttan başka bir şey vermiyorlar.
Sarpa geçiş için bolt(uber vari) uygulamasını kullanabilirsiniz 14-20 lari Arası gidebilirsiniz.
Güncelleme2: Salı günü TR saati ile 11 gibi sınırda tax free geldim önümde 4 arkadaş vardı kısa sürdü. Benden önde Dediklerine göre benden önce 1 saat memuru beklediklerini biraz tartışma çıkarıp güvenliğe oradaki memuru çağırtmışlar benim şansıma hemen forma mühürü bastı gitti. O arkadaşlara da selam olsun buradan.
Ancak liberty (oranın bankası ödeme yapan yer) bakan bayan sürekli oradaymış. Lari alıp hopadan TL çevirebilirsiniz.
Tavsiye: hopadan 300-400liralık lari alın dolmuşla Batum’a geçin (88 nolu)
Dönüşte boltu kullanın 14-20 lariye hızlıca sarpa gelebilirsiniz. (Wi-Fi bağlantısı bulup kurcalayın kullanmak zor değil veya trdeyken kaydolun)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dundaria -- 30 Mayıs 2023; 15:6:24 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Only e-sim mi aldiniz yoksa normal mi? Birde fiyat sitesindekiyle ayni miydi?
E-sim in dezavantaji nedir? Daha uygun gorunuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refreshing_hkk -- 30 Mayıs 2023; 11:14:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayırlı olsun güle güle kullanın müsaitliğiniz olursa bir kaç bişey sormak isterim
-
Hocam öncelikle hayırlı olsun,güle güle kullanın. TL'yi nerede çevirdiniz? Birde tax free sırası çok muydu?
Single sim +e sim aldım fiyat sitedeki ile aynı. Avantaj dezavantajı hakkında pek bilgim yok araştırabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Saolun hocam mesajı güncelledim tekrar okuyabilir misiniz? Biraz hopada gerekirse Carrefour’un içindede var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X