Hocam otobüsle 21-22 saat sürüyor fiyatlar 800 civarı, 750 hatta 650'ye uçak var Rize-Artvin Havalimanına ordan da sınıra gitmek 150 vs tutuyormuş otobüsle 21-22 saat gidilirse yemek vs ek ihtiyaçlar her türlü daha pahalı bir de eziyet yani. |
Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (121. sayfa)
-
-
Bu gece zoomerde kampanya bitiyor sizce fiyatlar yükselir yoksa yeni kampnya olur mu
-
Batuma gidip gelmeyi düşünüyorum.gidecek olan varsa yol arkadaşı olabiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar memlekete gittiğimde ülkenin batum tarafından sınırına otomatik olarak yaklaşmış oluyorum.
Güncel fiyatlar kaç laridir iphone 14 serisinde öğrenebileceğimiz bir yer var mı
Sitesine bak zoomer in bugün fiyatlar biraz daha düşmüş. Birkaç haftadır gitme durumum vardı erteleyip durdum bu hafta gitcem inşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zoommer’da türkiye garantili cihaz bulunuyormu A2894 kodlu acaba
A2894 aldım ben cihaz aktif olduğunda 1 yıl garantili görünüyor.
-
Zoomer batum stok bilgisi sitesinde gözükmüyor yakın zamanda telefon alan varmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben salı çarşamba ordayım inşallah bulursam alacağım yazarım
20 Nisanda Batum’a geçiş yaptım.Karadeniz avmde ki zoommerda Avrupa cihazı yoktu iplusa geçtim orda da yoktu Avrupa cihazı.Çarşı şubesine gittik mecburen maalesef Avrupa cihazı bulamadım bu yerlerde.Çarşı şubedeki zoommera 100 metre aynı cadde üzerinde Alta diye mağaza var şans eseri oraya girip Avrupa cihazı buldum. Alta da eski telefonunuzu da fiyat veriyorlar size uygun gelirse yeni telefon fiyatı üzerinden indirim yapıyorlar. Ben bu şekilde 14 pro max aldım.Tax Free sırasında yoğunluk vardı.
Takip
Arkadaşlar önümüzdeki hafta sonu özel araç ile gürcistana gitmeyi planlıyoruz.Batumdaki zoomer mağazalarda e-sim only pro veya pro max stoğu mevcut mu?Bu sıralarda gidip alan var mı?Birde eğer batumda bulamaz isek en yakın hangi şehirde stok sıkıntısı çekmeyiz.Anladığım kadarıyla bizim türk vatandaşlar en cok batuma saldırdığından batumda stok sıkıntısı oluyor
Kutaisi ya da başkent Tiflis . Batuma en yakın şehir Kutaisi yaklaşık 160KM
-
Stokta sıkıntı yok hocam, telefon dolu tüm dükkan. Tek sıkıntı tax free sırası, size tavsiyem telefonu öğleden sonra alın bir gece batumda konaklayın ertesi sabah çıkış yapıp vergi iadesini alın. Böylelikle sıra çilesi çekmesiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Denizli ve civarlarından gitmeyi düşünen var mı arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zoomer ve iplus arasındaki fark nedir ? zoomer ürünlerinde garanti yokmuş doğru mu ? peki neden garanti yok bir de söyleyebilir msiniz?
-
Bugün Batumdan döndük. Biz dün gittik bir gece batumda kaldık. Sabah Türkiye saatiyle 8.10’da tax free noktasına geldik ilk sıradaydık. Saat 11.00’a kadar gürcü gümrük memurunun gelmesini bekledik. Vergi iadesi vermemek için bilerek bekletiyorlar.
iplus resmi apple store
zoommer ise kendi ithal ettiği ürünleri de satar .
-
Zoommerde bugün birisi türkiyede geçerli kodlu pro max alan birini gördüm kendisi bile farkında değildi :) Şans işte
-
hocam merhaba. Biz de bugün Batum'a gideceğiz kalacak yer olarak nereyi tavsiye edersiniz ? Siz nerde kaldınız ne kadar ödediniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X