anlasılan bu tax free olayı hafta ıcıde cok sıra oluyor dogrmudur arkadaslar. Bırde uzerımızde dolarla gıtsek sorun olurmu dolarla alısverıs yapabılırmıyız |
Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (107. sayfa)
-
-
Bu hafta itibariyle ordan gidip telefon almasını önermiyorum kimseye insanlar işi gücü bırakıp telefon almaya gittiler tax free bitmez 10 saat ayakta beklersiniz. Dışardan telefon alıp gir çıka gidilir başka türlüsü baştan aşağı rezillik olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cok önemlı degıl tax free de gıdıp gelmesı de masraflı ucak bıletlerı ucmus durumda
-
Dışardan 500 1000 fazla alın o sıraya girmeyin.O kadar değişik bir ortam ki her türlü insan var.Kavga,dövüş ne ararsan var.
Önerebileceğin bir ülke varmı ? Pasaport ile giriste olabilir pasaportumda var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
batum avantajdan cıktı maalesef , pasaportu olan ıraga baksın bende ıraga gıtmeyı dusunuyorum
-
Irak tehlikeli değilmi ya ? Nasıl gidiyorlar ırağa
Irak da sonradan Avrupa’ya vize vs alma durumu varsa sıkıntılı. Giriş çıkış yapmak o yüzden dert.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben pasaportumu yeni aldım :) muhtemelen italya yapacagım subat mart gibi yada almanya :)
hadı ya Iraga gıtsek sorun oluyormu daha sonra vize işlemleri için
-
Vize vermemek için bahane oluyor işte Irak giriş çıkışı
Bu kötü bi durummuş
Valla sadece gir çık yapacaksan yine Batum olabilir onda sıkıntı yok ama tax fre olayı çok sıkıntı Batum’da.Hangi kapı yakınsa o kapıdan gir çık yapabilirsin bence.
Telefon alıp gir çık yapacagım tax free muhim değil ama istanbuldan batuma gitmek ucak biletleri uçmuş
tehlıke vs gormuyoruz herkes gıdıyor ama sonrası pasaport vıze ıslemlerı sorun olurmu bılemedım
-
Ya benim için sorun yok sanırım calıstığım markanın
İtalya ile iş anlaşması var vize cok rahat cıkıyor kısa sürede :)
Bızım pasaport yenı daha 2 gunluk hatta otobus bıle baktım ıstanbuldan Zahoya 700 tl :) Ama bu sonrası ıcın sıkıntı olursa gitmem . sonrasından avrupa vs gıdecegız
batumdanda telefon almak nerdeyse tr fıyatlarına yaklastı bulursam uygun 13 promax alabılırım bakalım.
Bu arada trabzondan batuma nasıl gecebılırız
-
Trabzondan kolay ya sanırım. Orada mı yasıyorsun
istanbul - trabzon ucak bıletı uygun ordanda sarp hopa yaparız donusu bır sekılde hallederız.
Şu ırak konusunu bır netlestırsek bılemedım
-
Gidersen sana eşlik edebilirim bende istanbuldayım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X