Şimdi Ara

Batuhan çileden çıkarttı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HABERTURK SPOR SERVİSİ ÖZEL - ERBATUR ERGENEKON

Fenerbahçe maçından bir gece önce sabahın ilk ışıklarına kadar bir gece kulübünde eğlenen Batuhan Kardeniz süresiz kadro dışı bırakıldı.

Konuyla ilgili Habertürk spor servisinden Erbatur Ergenekon'un sorularını yanıtlayan Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay genç oyuncuyla ilgili çok sert açıklamalarda bulundu. Çalımbay milli formayı da giyen Batuhan’ın süresiz kadro dışı bırakılacağını ve hayal kırıklığına uğradığını ifade etti.

-AFFEDİLECEK BİR ŞEY DEĞİL-

"Evet gece bara eğlenmeye gitmiş, bu bir gerçek. Hem de maçtan bir gece önce, affedilecek bir şey değil bu. Batuhan’ın genç olması önemli değil, ben de 17 yaşında forma giyiyordum. Bizim ligdeki durumumuz belli. Bu zor durumumuzda bir de herkes canla başla çalışırken bu yaptığı kabul edilebilecek bir şey değil" diyen Rıza Çalımbay, bu olayın kendisinden saklandığını, ancak maçtan sonra öğrendiğini de belirtti.

-BATUHAN BANA YALAN SÖYLEDİ-

Fenerbahçe karşılaşmasından önce konu hakkında bilgisi olmadığını söyleyen Çalımbay: "Maçtan önce bu olaydan haberim yoktu. Olsa bırakın oynatmayı öğrendiğim an gönderirdim takımdan. Zaten bunu maçtan önce bilip bana söylemeyenlere gerekli tepkiyi verdim. Ben kendim de maçtan sonra konuştum Batuhanla, “Yaptın mı oğlum böyle bir şey” dedim. "Hayır hocam" dedi. Sonra menajeri söyledi yaptığını. Başkanla konuşacağım ve kadro dışı kalacak” dedi.

-BEŞİKTAŞ ARTIK KABUL EDER Mİ BİLEMİYORUM-

Rıza Çalımbay genç oyuncunun kiralık olarak geldiği Beşiktaş’a geri gönderilmesinin de gündemde olduğunu söyledi ancak bu konuyla ilgili şüphelerini de ifade etti. Çalımbay "Bundan sonra Beşiktaş'a geri gönderilebilir. Orda çıkar antrenmanlara. Gerçi bu olaydan sonra Beşiktaş onu nasıl kabul edecek bilemiyorum" diyerek, yıllarca formasını giyip siyah beyazlı takımın efsane futbolcuları arasına giren ve bir dönem de çalıştırdığı eski takımına mesaj yolladı.

Fenerbahçe karşılaması için İstanbul Anadolu yakasında kampa giren Eskişehirspor'da genç futbolcunun izinsiz olarak kamptan ayrılarak Kuruçeşme'deki bir mekanda sabah 03.00'e kadar eğlendiği öğrenilmiş ve bu haberin dışarıya sızmasından sonra, olay giderek büyümüştü. Bu konunun dışarıya sızması hakkındaki fikirlerini de HTSPOR'a anlatan Çalımbay, “Basın tabii ki bilir, öğrenir. Bu üzeri kapatılacak bir olay değil. Zaten basın duymamış olsaydı da ben böyle bir olayı ört pas etmezdim” dedi.

Henüz 18 yaşında olan ve milli formayı da giyen Batuhan Fenerbahçe karşısında ilk 11'de sahaya çıkıp 90 dakika forma giyerken, maçın son dakikasında takımının tek golüne imza atmıştı.

• Ne kadar şımarık bir çocuk bu yahu..
  • Adam olmaz bu çocuktan...
  • FB-BJK maçında o kadar boş adam dururken kaleye kendisi vurup golü kaçırdıktan sonra "Kral yapmayacaksın, Kral olacaksın" diyen bir çocuktan ne beklenir? Allahım nolur Muhammed bari böyle şımarık çıkmasın...
  • Gölünü attı mı attı...
  • fenerbahçe maçından bir gece önce sabahlara kadar bir gece kulubünde eğlendiğini söylüyorsun sonra o fenerbahçe maçında oynatıyorsun, e kadrodışı bırakacaksan o an bırakacaksın bırakmayacaksan da bırakmayacaksın, hem adam çıkmış golünü de atmış sanane adamın özel hayatından, gece barda olmayıp da otursa odasında sabahlara kadar playstation oynasa haberin olucak mıydı? yanlış şeylerle uğraşılıyor, futbolda futbolcunun performansı önemlidir, isterse tüm gece uyumuş olsun kötü oynarsa kötü oynamış olur iyi oynarsa iyi oynamış olur, önemli olan maça çıkıp iyi oynayabilmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

fenerbahçe maçından bir gece önce sabahlara kadar bir gece kulubünde eğlendiğini söylüyorsun sonra o fenerbahçe maçında oynatıyorsun, e kadrodışı bırakacaksan o an bırakacaksın bırakmayacaksan da bırakmayacaksın, hem adam çıkmış golünü de atmış

Hocam, maçtan sonra söylemişler Rıza'ya...

Bu arada gol de harbiden balına gol... Adam kafa vurim derken bacağına çarpıp giriyo

Soyismin Kılıç değil de Karadeniz olmasın...

• Yazık ya...Şu gençliğinin kıymetini bilmiyor...Vezir olacak adam kendini rezil ediyor...Önünde hem iyi hem kötü çok sayıda örnek var...Daha ne diye böyle işler yaparlar anlamam...Adam gibi topunu oyna, adam gibi yaşa herkesin sevgilisi ol...Bu kafayla giderse orta sıra takımlarında bitirir futbolunu...
  • Yazık gerçekten. Şu genç oyuncular kendilerine daha dikkat etmesi lazım. Rıdvanın bu konudaki açıklamaları çok güzel. Aynı yaştayken Bolusporda fb ve gs ile maçları olduğunda yatakta uyuyamıyormuş. Batuda barda uyuyamıyor.
  • arda da karıyla kızla takılır ama genelde yaz tatillerinde tekneler de yapar işini aslanım
  • quote:

Orjinalden alıntı: OkanBJK1903

quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

fenerbahçe maçından bir gece önce sabahlara kadar bir gece kulubünde eğlendiğini söylüyorsun sonra o fenerbahçe maçında oynatıyorsun, e kadrodışı bırakacaksan o an bırakacaksın bırakmayacaksan da bırakmayacaksın, hem adam çıkmış golünü de atmış

Hocam, maçtan sonra söylemişler Rıza'ya...

Bu arada gol de harbiden balına gol... Adam kafa vurim derken bacağına çarpıp giriyo

Soyismin Kılıç değil de Karadeniz olmasın...

o kısmı okumamışım doğru maçtan sonra söylenmiş ama ben yine de karşıyım böyle şeylere, futbolcu iyi oynayabildiği sürece isterse her gece alem yapsın gündüz ayrı maç gece ayrı maç yapsın eğer becerebiliyorsa bunu fazla üstelemeye lüzum yok

sonuç olarak bence hem beşiktaş a hem de batuhan a yazık oluyor, hakan şükür senelerce boyu ve hava hakimiyeti sayesinde vazgeçilmez oldu, çalım yeteneği yüksek futbolcuya bir türlü çözüm bulunabilir durdurulabilir ama hava hakimiyeti yüksek olan futbolcuyu üstelik fiziği de çok güçlüyse durdurmak neredeyse imkansızdır, ben olsam beşiktaş a geri getirir batuhan ı sabah akşam kafa çalıştırırım, takımı da kanat ortaları ağırlıklı oynatırım, şu ligde yakın mesafeden sıçrayıp kafa topunu alabilecek defans oyuncusu yok, çıtır çerez niyetine gol atar, seken olursa da arkadan topa iyi vuran oyuncularım var yeterli, kafa vurma tekniği iyice gelişse batuhan ın kale sahasına gelen 3 ortadan en az 2 sini gol yapar hale gelir

• kimsenin özel hayatına karışmak tabiki doğru değil de maçtan bi gün önce de olmaz bu işler.çocuk şöhreti taşıyamıyor galiba.bi,rilerinin karşısına alıp adam olursa ne olur bu şekilde devam ederse ne olur iyice bi anlatması ikna etmesi gerekiyor.gerekirse psikolojik destek de almalı...
  • yapmayın bunu işte, adam değil henüz çocuk bu insan.. Rooney ve C. Ronaldonun ne haltlar karıştırdıkları, takım kamplarında basıldıklarını da biliyoruz ama ikisininde kadro dışı olduklarını hatırlamıyorum.. Bu insanlar gelişim çağında yani onu geliştirmek sizin elinizde, kapının önüne koyunca ne olacak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lincoln10

yapmayın bunu işte, adam değil henüz çocuk bu insan.. Rooney ve C. Ronaldonun ne haltlar karıştırdıkları, takım kamplarında basıldıklarını da biliyoruz ama ikisininde kadro dışı olduklarını hatırlamıyorum.. Bu insanlar gelişim çağında yani onu geliştirmek sizin elinizde, kapının önüne koyunca ne olacak ?

Hocam sen onlarla Batuyu kıyaslayamazsın. O adamlar tabiri caizse eşşek gibi çalışıyorlar, kendilerini geliştiriyorlar. C.Ronaldonun hedefi dünyanın en iyisi olmakmış, Batunun hedefi ne peki.

Avrupalı oyuncular her haltı yiyorlar doğru ama çokda çalışıyorlar hakkını yemeyelim. Gerard maçta vole vuramadığı için antremanlarda ekstra olarak vole çalışması yaptığını söylemişti.

Batu daha 18 yaşında ve durmadan çalışması lazım, kafasını tamamen çalışmaya odaklaması lazım. İyice olgunlaştıktan ve profesyonel olduktan sonra ne haltı yerse yesin ama çalışmasını eksik etmesin.

• böyle futbolcuların büyük takımda işi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: KHALKEDON1907

böyle futbolcuların büyük takımda işi yok

heh profesör konuştu.sen bunun yaşındayken ne yapıyodun aslanım? bir de bu kadar küçük yaşta milyonlar tanısa ne yapardın?

evet büyük takıma yakışmıyor ama daha çocuk olduğu çocukça davrandığı için yakışmıyor.20-22 yaşında bunları yaparsa zaten o takımda olmaz barınamaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

quote:

Orjinalden alıntı: Lincoln10

yapmayın bunu işte, adam değil henüz çocuk bu insan.. Rooney ve C. Ronaldonun ne haltlar karıştırdıkları, takım kamplarında basıldıklarını da biliyoruz ama ikisininde kadro dışı olduklarını hatırlamıyorum.. Bu insanlar gelişim çağında yani onu geliştirmek sizin elinizde, kapının önüne koyunca ne olacak ?

Hocam sen onlarla Batuyu kıyaslayamazsın. O adamlar tabiri caizse eşşek gibi çalışıyorlar, kendilerini geliştiriyorlar. C.Ronaldonun hedefi dünyanın en iyisi olmakmış, Batunun hedefi ne peki.

Avrupalı oyuncular her haltı yiyorlar doğru ama çokda çalışıyorlar hakkını yemeyelim. Gerard maçta vole vuramadığı için antremanlarda ekstra olarak vole çalışması yaptığını söylemişti.

Batu daha 18 yaşında ve durmadan çalışması lazım, kafasını tamamen çalışmaya odaklaması lazım. İyice olgunlaştıktan ve profesyonel olduktan sonra ne haltı yerse yesin ama çalışmasını eksik etmesin.

haklısın tabi ama işte benim disiplin anlayışım böyle kadro dışı bırakmak değil, tam tersine idmanlarda fazladan ceza idmanları yaptırmaktır.. oyuncular mesela tempolu düz koşu yapmayı hiç sevmezler, yaptır Ona ceza idmanı olarak bunu veya ne bileyim, herkes idmanını bitirip evine giderken sen Batuhanı çıkartma ve 2 saat boyunca özel şut çalışmasına tabii tut vs vs. Ha yine kadro kurarken idmanlardaki performansını değerlendir.. futbolcu için arkadaşlarından 2 saat sonra tesislerden çıkmak çok büyük koyar kendisine..
    ''Muhabbet kuşunu severken onunla vakit geçirirken boynundan hafifçe tutarsan ona zarar vermeden ona sahip olmuş olursun, ama eğer üstüne pislediği için kızıp boynunu çok sıkarsan onu öldürürsün, ve ölen senin kuşun olduğuna göre yine zararlı çıkan sen olursun..'' benim disiplin anlayışım bu

• Tipinde Zaten bir gerizekalılık seziyorum.
    Beyin noksanı var gibi.
    Ama beşiktaştan yetiştiği için sevdim,Şuandan itibaren amuda kalkıp kafa golü atsa umrumda değil.
    Yolu açık olsun.
  • artis
  • Adam Dediğin 17 yaşında velet
    Adam dediğin maçtan 1 gece önce Sabaha kadar Eğlenmez.
    Disiplinli olacak.

Maç yoksa ne bok yiyorsa yesin,Ama bunu maçtan önce yapamaz.Arkadaşlarına saygısızlık,Hocasına saygısızlıktır bu.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.