Şimdi Ara

Battlelog Plugin Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
16.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar şimdi asıl tarayıcımşa girdiğim zaman Plugin'ini görmüyor ve dolayısıyla oyunu oynatmayor. En son Chrome'dan denedim sonucu başarılıydı fakat bugün denediğimde yine tıpkı Auroradaki (Asıl tarayıcım) gibi Download Plugin uayrısı çıkıyor.

Bu arada sağ alta baktığım zaman ESN Sonar devrede görünüyor.

• Firefox'ta denemeni öneririm.Gerekirse Firefox'u sıfırdan kur.kurduktan sonra plugin'i kur.baktın halen aktif değil araçlar -> eklentiler kısmına girerek 3 tane ESN eklentisinin olup olmadığını kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

Firefox'ta denemeni öneririm.Gerekirse Firefox'u sıfırdan kur.kurduktan sonra plugin'i kur.baktın halen aktif değil araçlar -> eklentiler kısmına girerek 3 tane ESN eklentisinin olup olmadığını kontrol et.

Sadece şu ikisi var hocam.  Battlelog Plugin Sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cringer

quote:

Firefox'ta denemeni öneririm.Gerekirse Firefox'u sıfırdan kur.kurduktan sonra plugin'i kur.baktın halen aktif değil araçlar -> eklentiler kısmına girerek 3 tane ESN eklentisinin olup olmadığını kontrol et.

Program Ekle Kaldır'a girerek Battlelog diye bir program vardır onu kaldır.Firefox'u da tamamen kaldır.Bilgisayarı bir defa yeniden başlat.Firefox'u yükle.Battlelog uygulamasını yükle.Ardından origini açıp bf3'e gir.Zaten battlelog sayfasına girecek.Yüklenmesi gereken bir plugin var ise orada bir ok işareti çıkar ve yüklemeni ister.Bunları sırayla temiz şekilde yaparsan olması gerek hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cringer

quote:

Program Ekle Kaldır'a girerek Battlelog diye bir program vardır onu kaldır.Firefox'u da tamamen kaldır.Bilgisayarı bir defa yeniden başlat.Firefox'u yükle.Battlelog uygulamasını yükle.Ardından origini açıp bf3'e gir.Zaten battlelog sayfasına girecek.Yüklenmesi gereken bir plugin var ise orada bir ok işareti çıkar ve yüklemeni ister.Bunları sırayla temiz şekilde yaparsan olması gerek hocam.

Dediklerini harfi harfine yaptım yine işe yaramadı hocam. Aynı hatayı alıyorum "you need to instal the browser plugin first"

İşin kötüsü BF4 alıcam aynı sorun devam ederse nasıl oynarım ben oyunu.

• Biraz fantastik olucak ama denemende yarar var.Win7 mi Win8 mi kullanıyorsun bilmiyorum ama mümkünse bilgisayarında yeni bir oturum hesabı oluştur kendine.mesela adına TEST koy ve o hesaba giriş yap.Ardından oradan oyuna girmeyi dene.yine aynı sıkıntı olucak mı bir bak bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 30 Eylül 2013; 23:37:45 >
  • quote:

Biraz fantastik olucak ama denemende yarar var.Win7 mi Win8 mi kullanıyorsun bilmiyorum ama mümkünse bilgisayarında yeni bir oturum hesabı oluştur kendine.mesela adına TEST koy ve o hesaba giriş yap.Ardından oradan oyuna girmeyi dene.yine aynı sıkıntı olucak mı bir bak bakalım.

Gerek kalmadı hocam Göreseldeki eklentileri Her Zaman Etkinleşir konumuna getirdim sorunum düzeldi. İlginiz için çok teşekkür ederim.
  • Haydin hayırlı olsun
  • nasıl çözdün hocam bendede aynı sorun var
  • koksal3961 K kullanıcısına yanıt
    Firefoxdan dene hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denedim ama gine aynısını yaptı
    önce plugini güncelle sonra yukarıda görseli bulunan eklentileri "her zaman etkinleştir" yap. Ben o şekilde çözdüm hocam
  • sagolasın hocam oldu çok teşekürler
    Kardeş nasıl yaptın bi banada solesene (ayrıntılı) ben yapamadım.
  • battlelog dan plugini yükle sora tepede adresin oldugu yerin sonunda işaret var tıkla her zaman etkinleştir de bende ögle oldu eger gine yapamassan skype ten veya face den ekleşiriz ögle yaparız
  • adamsınızzz beee sabahtan beri battfield 3 onlinea için uğraşıyommmm var yaaa çözdümm şimdii tşkrlerrrr buralarda olmasa pc kullnamayacaz:)))))
  • Hocam bunun için en basiti Chrome kullanın. Eklentiyi yüklediğinize sol üstte x işaretli bir yapboz işareti olur. Ona tıklayıp her zaman etkinleştir diyerek oyununuza girebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Youshet

Hocam bunun için en basiti Chrome kullanın. Eklentiyi yüklediğinize sol üstte x işaretli bir yapboz işareti olur. Ona tıklayıp her zaman etkinleştir diyerek oyununuza girebilirsiniz.

chromeda nasıl yapabileceğimi ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misin?
  • Beyler chrome da hala sorunu çözemediyseniz buyrun size çözüm:
    chrome dan adres barına şunu yazın, chrome://plugins/
    açılan sayfadan Battlelog Game Launcher ve Native Client sekmelerini Her zaman izin veriliyor olarak işaretleyin
    tarayıcıyı yeniden başlatın sorun çözülecektir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.