Şimdi Ara

Battlefiled 1 için sistem güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mevcut sistemim nisan ayında 4 senelik oluyor ps4 alınca da bir türlü güncelleyemedim.Battlefield 1 alayım diyorum ama istediğim görüntü kalitesinde (tabi ki ultra beklemiyorum ama en azından yüksek ayarlarda akıcı oynatsa yeterli) oynatır mı diye düşünüyorum.Sistemin ana parçaları aşağıda en kısa sürede ram'in aynısından bulup 16 gb yapacağım o kesin fakat parçaları komple değişemiyeceğime göre ne yapabilirim ekran kartı alsam bf1 istediğim ayarda oynatır mı?Sadece ekran kartı ve ram takviyesi yeterli olur diyorsanız hangi kartı almamı tavsiye edersiniz?

Bileşen konusundan baya uzak kaldım bilgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler

İşlemci Intel I5 3570k 4.2 ghz
    Ekran kartı Asus hd 7950 3gb v2 384 bit
    Ram G skill 8 gb 1600 mhz (bunu 2.el bulup 16 yapacağım)
    Anakartı da yazayım Msi z77a gd65

• İstediğin ayarlara çekip oynamak istersen kullandığın kart pek fazla senin isteklerini yerine getirmeyebilir.
    İşlemcin halen gayet yeterli.
    Anakart ise oda gayet güzel bir anakart.
    Ramlar ise 16 GB Günümüzde oyunlarda artık şart oldu Önerilen sistemlerde 12 GB Yazıyor minimumda ise 8 GB 16 GB yapmak bir nebze performansı arttırabilir ancak fazla bir şey bekleme derim.
    İlla ben BF1'İ ultrada oynamak istiyorum dersen ekran kartı değiştirebilirsin sağlam bir ekran kartı bakacak olursak en başta 1050Tİ - 1060Tİ gibi modeller öne çıkıyor.
    bütçem yetmez diyorsan biraz daha beklemelisin derim. Zaten oyunda optimizasyon problemleri bulunuyor. Zira aşağıda kullandığım sistem yazıyor aldığım FPS 50-70-90 Arası gidip geliyor Ultra'da

Bana kalırsa fazlada takılma derim ramları arttır gayet akıcı bir şekilde oynarsın o ekran kartıyla elinden 900 - 1.5k kart parası çıkmasın böyle bir oyun için. Ama ultrada net bir şey diyemem.

• Kart baya eski kalmış ama oynarsın diye düşünüyorum.Tabii multi için ayarları hayli kısman gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaN.

İstediğin ayarlara çekip oynamak istersen kullandığın kart pek fazla senin isteklerini yerine getirmeyebilir.
    İşlemcin halen gayet yeterli.
    Anakart ise oda gayet güzel bir anakart.
    Ramlar ise 16 GB Günümüzde oyunlarda artık şart oldu Önerilen sistemlerde 12 GB Yazıyor minimumda ise 8 GB 16 GB yapmak bir nebze performansı arttırabilir ancak fazla bir şey bekleme derim.
    İlla ben BF1'İ ultrada oynamak istiyorum dersen ekran kartı değiştirebilirsin sağlam bir ekran kartı bakacak olursak en başta 1050Tİ - 1060Tİ gibi modeller öne çıkıyor.
    bütçem yetmez diyorsan biraz daha beklemelisin derim. Zaten oyunda optimizasyon problemleri bulunuyor. Zira aşağıda kullandığım sistem yazıyor aldığım FPS 50-70-90 Arası gidip geliyor Ultra'da

Bana kalırsa fazlada takılma derim ramları arttır gayet akıcı bir şekilde oynarsın o ekran kartıyla elinden 900 - 1.5k kart parası çıkmasın böyle bir oyun için. Ama ultrada net bir şey diyemem.

Hocam pm atamiyorum size nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartiniz hala guncel oyunlari akici oynatabilecek gucte. Bence saglam bir upgrade yapmayacaksaniz hic yapmayin. Gtx 1080 alacaksaniz alin. Yoksa bence bir anlami yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

Sistemini 1050/1050ti ile takviye edebilirsin. Soğutucun ve güç kaynağın yeterli ise işlemciyi de 4.5 ghz ye kadar bir denersin çünkü bf1 işlemciye de yüklenen bir oyun olarak görülüyor.

Soğutucum evo 212 memnunum fakat kendim oc yapamıyorum anakart otomatik 4.2 ye oc yaptı öyle kullanıyorum cok anlamam o işlerden

Rx 480 ekran kartlarina baktim baya hoşuma gitti ama tuzluymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 28 Mart 2017; 16:5:29 >
  • rx 460 2gb ultra ayarlarda oynuyorum sorunsuz. ağır savaş ortamında 2-3 yerde saliselik görüntü yüklenmeleri oluyor ama memnunum. i3 6100le 55 derece gördüm max. bi kaç yerden ultrayı 1 tık düşürürseniz o ufak takılmalar da olmaz. veya ben çok dikkatli bakıyorum diye de olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 95 İçin Oyunlar
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biz ne zaman büyüyeceğiz bilmiyorum. Arkadaşlar şunu öğrenin artık, bir ürün eskiyse kötü olmak zorunda değil, tabii ki de 2012 yılında çıkan birt kartla 2016'da çıkan bir kart bir olamaz, bunun aksini iddia etmiyorum lakin 2012 yılıyla aramızda 5 yıl varken "bayağı eski, çok eski" demek, yetmiyormuş gibi 1-2 senelik kartlara da "miladını doldurmuş" demek bana göre teknojiyi yanlış yorumlayanların büyük bir hatası. Adam kalkmış "RX 480, HD 7950'dan çok çok iyidir" diyor, yahu bunu nasıl kıyaslarsın sen? HD 7950 ile tabii ki kıyaslanmaz fakat azami noktada RX 480 ile aynı işlevi görür. Yabancı forumlara bakıyorum, hala HD 5770, 5670, 5850 gibi kartlarla i5 ve i7'nin birinci nesil işlemcilerini kullanıp "BTF 1'i nasıl oynayabilirim" gibi konular açıyorlar. Hepsinin refah seviyesi sizden birkaç kat iyi, burada her gün 5-10 bin liralık sistem toplayanlar ile onlara 6 aylık karta eski deyip yeni kart aldırıp doğru yönlendirdiğini düşünen kişiler var. Bizim gözümüz doymaz mı? Ne zaman doyacağız? Açlık içinde yaşayan biziz ama sanki uzay istasyonunda yaşıyor gibiyiz.

Neyse çok uzatmadan konuya geçeyim, elindeki ekran kartıyla akıcı bir şekilde BTF 1'i oynayabilirsin, 1-2 yıl daha seni götürür, ondan sonraki oyunlarda akıcı bir performans alamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neutumn -- 28 Mart 2017; 20:59:11 >

• neutumn N kullanıcısına yanıt
    Yok hocam pcpartpicker.com gibi sitelerin build kısmında baya yeni sistemler var.i7,R7 ve GTX 1080'ler havada uçuşuyor.

Adamlar 2000USD civarına son model kasa topluyorlar sonuçta refah düzeyi üst düzeyde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JARED LET0

Yok hocam pcpartpicker.com gibi sitelerin build kısmında baya yeni sistemler var.i7,R7 ve GTX 1080'ler havada uçuşuyor.

Adamlar 2000USD civarına son model kasa topluyorlar sonuçta refah düzeyi üst düzeyde.

Onlar da var tabii, genel manada bizim gibi değiller; birçok konuda hatta.
  • Ram takiviyesi yaptıktan sonra bütçene göre Rx470 yada en kötü 1050 ti işini rahat görür
    başkada bişey yapmana gerke yok sistemin taş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Biz ne zaman büyüyeceğiz bilmiyorum. Arkadaşlar şunu öğrenin artık, bir ürün eskiyse kötü olmak zorunda değil, tabii ki de 2012 yılında çıkan birt kartla 2016'da çıkan bir kart bir olamaz, bunun aksini iddia etmiyorum lakin 2012 yılıyla aramızda 5 yıl varken "bayağı eski, çok eski" demek, yetmiyormuş gibi 1-2 senelik kartlara da "miladını doldurmuş" demek bana göre teknojiyi yanlış yorumlayanların büyük bir hatası. Adam kalkmış "RX 480, HD 7950'dan çok çok iyidir" diyor, yahu bunu nasıl kıyaslarsın sen? HD 7950 ile tabii ki kıyaslanmaz fakat azami noktada RX 480 ile aynı işlevi görür. Yabancı forumlara bakıyorum, hala HD 5770, 5670, 5850 gibi kartlarla i5 ve i7'nin birinci nesil işlemcilerini kullanıp "BTF 1'i nasıl oynayabilirim" gibi konular açıyorlar. Hepsinin refah seviyesi sizden birkaç kat iyi, burada her gün 5-10 bin liralık sistem toplayanlar ile onlara 6 aylık karta eski deyip yeni kart aldırıp doğru yönlendirdiğini düşünen kişiler var. Bizim gözümüz doymaz mı? Ne zaman doyacağız? Açlık içinde yaşayan biziz ama sanki uzay istasyonunda yaşıyor gibiyiz.

Neyse çok uzatmadan konuya geçeyim, elindeki ekran kartıyla akıcı bir şekilde BTF 1'i oynayabilirsin, 1-2 yıl daha seni götürür, ondan sonraki oyunlarda akıcı bir performans alamazsın.

Hocam arkadaşın hesabıyla deneme amaçlı indirdim oyunu yukarda yazdığım sistemle ultra hersey 50 fps üstünde oynatiyor altina cok nadir düşüyor çok şaşırdım cidden kolay kolay takviye yapmıyacağım gibi sistem gayet yeterli 4 senelik olmasına rağmen.Patlamalarda falan anlik 47 48 fps oluyor sonrasinda genelde 55 60 arasi sabit oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: msb_bjk

quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Biz ne zaman büyüyeceğiz bilmiyorum. Arkadaşlar şunu öğrenin artık, bir ürün eskiyse kötü olmak zorunda değil, tabii ki de 2012 yılında çıkan birt kartla 2016'da çıkan bir kart bir olamaz, bunun aksini iddia etmiyorum lakin 2012 yılıyla aramızda 5 yıl varken "bayağı eski, çok eski" demek, yetmiyormuş gibi 1-2 senelik kartlara da "miladını doldurmuş" demek bana göre teknojiyi yanlış yorumlayanların büyük bir hatası. Adam kalkmış "RX 480, HD 7950'dan çok çok iyidir" diyor, yahu bunu nasıl kıyaslarsın sen? HD 7950 ile tabii ki kıyaslanmaz fakat azami noktada RX 480 ile aynı işlevi görür. Yabancı forumlara bakıyorum, hala HD 5770, 5670, 5850 gibi kartlarla i5 ve i7'nin birinci nesil işlemcilerini kullanıp "BTF 1'i nasıl oynayabilirim" gibi konular açıyorlar. Hepsinin refah seviyesi sizden birkaç kat iyi, burada her gün 5-10 bin liralık sistem toplayanlar ile onlara 6 aylık karta eski deyip yeni kart aldırıp doğru yönlendirdiğini düşünen kişiler var. Bizim gözümüz doymaz mı? Ne zaman doyacağız? Açlık içinde yaşayan biziz ama sanki uzay istasyonunda yaşıyor gibiyiz.

Hocam arkadaşın hesabıyla deneme amaçlı indirdim oyunu yukarda yazdığım sistemle ultra hersey 50 fps üstünde oynatiyor altina cok nadir düşüyor çok şaşırdım cidden kolay kolay takviye yapmıyacağım gibi sistem gayet yeterli 4 senelik olmasına rağmen.Patlamalarda falan anlik 47 48 fps oluyor sonrasinda genelde 55 60 arasi sabit oynuyorum

Dediğim gibi, minumum 1-2 yılı daha var bu kartın, güçlüdür. Seni rahat 3 yıl daha idare eder bu sistem.

• Arkadaslar abartmis gene karti yerden yere vurmuslar Hocam 7950 suanki mevcut gtx1050Ti dan acik ara guclu Rx470 den ise gucsuz br kart aslinda 380x e yakin bir kart. Ayarlardan AA vs kapatirsaniz en zorlu sahnede bile 60 in altina dusmessiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • low ayarlarla

1920*1080 cozunurlukle 2012 basında aldıgım R6850 CYCLONE 1GD5 POWER EDİTİON/OC ekran kartı i3 3210 ile akıcı oynuyorum

gta v de oynadim ama onda 1920*1080 yemedi.. (bir daha dusuk cozunurlukde oynadım ..

ama artık benim kartın devri bitti gibi .. artık bundan sonra gelen oyunları oynatmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 29 Mart 2017; 1:19:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.