Şimdi Ara

BATTLEFIELD V | PS4 - ANA KONU (452. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.295
Cevap
56
Favori
371.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LuffyBey

benlik sanıyordum belki yine öyledir ama maç içinde bi zıplıyor 400-500lere anlık ping , hevesim kaçıyor quit yapıyorum sonra
    Dün akşam bende aynı işkenceye maruz kaldım Devada adam uzaktan geliyordu bi şarjör attım baktım hala bana doğru koşuyor ikinci şarjörüde attım yanımdan geçti gitti baktım pinge 1000 olmuş çıkmak zorunda kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Acaba bizden mi kaynaklı bu olay , zaten cod çöp oldu sürekli kopyalamada kalıyor silip tekrar yükledim 72gb güncelledim yine aynı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Acaba bizden mi kaynaklı bu olay , zaten cod çöp oldu sürekli kopyalamada kalıyor silip tekrar yükledim 72gb güncelledim yine aynı
    Cod bende sorunsuz çalışıyor cdli sanırım senin oyun.

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    aynen abi
  • quote:

aynen abi
    Cdli oynayıpta çözen vardır illaki yoksa da buna bir çözüm bulmamaları kocaman bir ayıp

• Biliyorum kimsenin umurunda değil ama bu oyunun hikaye kısmını niye bu kadar zor yapmışlar anlamadım, normal zorlukta bile böyleyse hardda düşünemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu arkadaşlar; Takım arkadaşımın üzerinden doğduğumda adam yatıyorsa ben de yatarak doğuyorum. Çömeldiyse aynı şekilde. Bu en baştan böyle miydi yeni mi geldi? Ne kadar salakça bir mekanik. Adam saçma bir yerde yatmış oluyor, kalkıp koşamadığım için ölüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ziromen

Biliyorum kimsenin umurunda değil ama bu oyunun hikaye kısmını niye bu kadar zor yapmışlar anlamadım, normal zorlukta bile böyleyse hardda düşünemiyorum.
    Kısa yaptık bari kazık olsun demişlerdir. Single demeye bin şahit

• Senaryo modu zaten online gibi bir şey. Sadece karşınızdaki bot. Boşuna vakit harcamayın online oynayın. Oyunu alırken güzel bir ikinci dünya savaşı senaryo modunu oynayalım dedik ancak bildiğin açık dünya oyunu olmuş.
  • Oyunda karanlık bölgelerde karıncalanma çok fazla oluyor. Narvikte bile az ışık alan yerlerde çok belli oluyor ve kötü gözüküyor. Bu karıncalanma olayı başka bir oyunda görmemiştim. Diğer bf oyunlarında da yoktu. Sizde de böyle bir sıkıntı var mı?

• Su ana kadar ki en iyi harita son gelen harita

• Benim de çok hoşuma gitti

• Son gelen harita bad company de ki gibi

• Bf5 in haritaları bf 4 bf1 starwars kopyala yapıştır yıllar geçti o kafadan çıkamadılar

• GÖKAY 1907youtube
    BATTLEFIELD V // MİXED CLİP
    https://www.youtube.com/watch?v=IJJxe735LcY&feature=youtu.be

kıyıda köşede kalanlarla karışık bir klip

• quote:

Orijinalden alıntı: IIretiredII

https://www.youtube.com/watch?v=IJJxe735LcY&feature=youtu.be

kıyıda köşede kalanlarla karışık bir klip
    Oyunu maziye mi çektin gel baba gel yerli broken var, codu patlayan doktor var +eskilerden sağlam bir KDM kavuştuk onuda bağladık,

• Özlemişim serhatla oynamayı. Luffyciğimde gelse arada çevrim dışı takılmasa iyi olacak aslında 😁 😁

Akşama geliyormusun Hüseyin?

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Yahu arkadaşlar; Takım arkadaşımın üzerinden doğduğumda adam yatıyorsa ben de yatarak doğuyorum. Çömeldiyse aynı şekilde. Bu en baştan böyle miydi yeni mi geldi? Ne kadar salakça bir mekanik. Adam saçma bir yerde yatmış oluyor, kalkıp koşamadığım için ölüyorum.
    Hep böyleydi hocam. :)
  • XragRaZor kullanıcısına yanıt
    patladık harbiden , ama seninle oynadığımda geçen ping sıkıntılıydı çıktım boşuna benim yüzümden öldün o kadar chat olmadığından saldım kendimi
  • XragHiDRa kullanıcısına yanıt
    ben çevrimdışı takılmıyorum hiç engelledin mi beni yoksa
  • 
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.