Şimdi Ara

BATTLEFIELD V | PS4 - ANA KONU (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.300
Cevap
56
Favori
373.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek yakındığım konu, silahların aşırı kolay kullanımı. Recoil değerleri birbirine çok yakın. Herkes adam vursun mantığı, ticari kaygılardan kaynaklanıyor. Dice, EA çatısı altında olduğu sürece yapacak bir şey yok. TTK'ya çok takılmıyorum.
  • Iyi de oyunda istediginiz tusu istediginiz gibi ayarlama opsiyonu var zaten. Neden bu kadar ugrasiyorsunuz anlamiyorum.

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikelanj -- 28 Kasım 2018; 14:23:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mikelanj

Iyi de oyunda istediginiz tusu istediginiz gibi ayarlama opsiyonu var zaten. Neden bu kadar ugrasiyorsunuz anlamiyorum.

https://twitter.com/_jjju_/status/1060221639655215104?s=21
    undefined
    Bunu bilmiyordum, teşekkür ederim. Sanırım komple R3 tuşunu kapatabiliyoruz o zaman?
  • İstemsiz bıçak sallama bende de oluyor, Sensivity yi arttırarak çözülüyor büyük ölçüde. Ama gene nadir oluyor. Bfv de ben en yükseğe getirdim her iki sens ide. Diğer oyunlarda aynı şekilde sens arttırınca azalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 28 Kasım 2018; 14:24:55 >
  • Arkadaşlar bu Deluxe paket hediyesi olan BF1 silahlarını nereden alıyoruz oyun içerisinde, bi yardım etseniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

Çıkmadan insanlarda önyargı oluşturmayı başardı oyun.Bundan önceki BF oyunlarının trailer ve gameplayine bak hangisinde bu derece olumsuz yorum ve dislike var.

Herkesde bu kadar beklemişken inanılmaz bir gameplay beklerken sonucunun bu olması bu kadar paralar vermesi ister istemez olumsuz düşünceler ve haklı bir öfke doğurmuş durumda.
    Öncelikle şu bu kadar para verdik edebiyatını bir bırakalım. En çok oyun oynayan ve orijinal oyun satın ülkelerin neredeyse hiçbirinde 1 oyunun parası asgari ücretin 4'te 1'i değil. Adamın maaşı 1400 Euro oyunu alıyor 60 Euro'ya. Bu adamlarda oyun 69 Euro olunca protesto başlıyor. Bakın Fransa'da yakıtlara 0.25 Euro zam geldi ülke karıştı. Bu yüzden bizim ülkenin parası değersiz ise bunu tüm Dünya şeklinde anlatmayın.

Ben BC2 den beri sıkı şekilde online oynuyorum ve bu oyunların hepsi bitimine son 2-3 ay kala adam oldu. Tam adam oldu yenisi çıktı. Oynayanlar bilecektir BC2'de her pazar level ve silahlar 0 lanırdı. Her pazar EA serverlarına bağlanamazdık. Hatırlayanlar vardır herhalde diye umuyorum.

BF3 ilk çıktığında yıkılmalarda bug oluyordu. Silah değiştirirken elin boş kalıyordu. Revive yapmaya koşuyordun ceset kayboluyordu veya ceset olsa da sen adamı kaldıramıyordun. Metro'da aylarca B bayrağının orada glitch yaptı millet duvarın içine girip C4 ledi saatlerce.

BF4'te keza böyle çok bug vardı. Yıkılmaların çoğu Script olayıydı. BC2 deki yıkılma Bf3 teki yıkılma Bf4'te yoktu Bf1'de yoktu BfV'te de yok. Böyle böyle her oyunu incelersek hepsinde çok hata vardı bunları adam eden yine biz olduk geri dönüşlerle düzelttiler. Medic'in kaç metre yakınında olduğu bile BF1 çıktıktan 1 sene sonra geldi kaç BF oyunu sonra.

Burada BF V teki eleştirenlerin çoğunun BF1 mesajlarına bak bu sefer de tam tersini yazmış. Yani yok mu burada BF 1 de 1 şarjör boşalttım adam ölmüyor ya diye ağlayışları hatırlayan ? Yok mu Tank geldi hepimizi öldürdü ya böyle şey olmaz diyen ? Yok mu Trene sallayan yok mu zepline sallayan ?

BF1 adamı görmesen bile otomatik nişan gidiyordu aylarca buna küfür edilmedi mi ? Bu oyun iyi olmayabilir ama resmi çıkış tarihi 20 Kasım yani 8 gün olmuş. Bırakın 2-3 ay geçsin yine düzelmez ise hep beraber sövelim. Her gün şu konuya gelip bu oyuna sövmek nasıl bir işsizlik ? Hadi bari Twitter'da sövün sosyal medyada sövün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 28 Kasım 2018; 15:12:37 >

• emrtkn E kullanıcısına yanıt
    Psn store’dan “enlister offer” indireceksiniz. Kurduktan sonra Bf1 acinca otomatik olarak silahalrin arasina eklenecek.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Boş genellemelerini onlara yap o zaman.Adam eleştirme hakkına sahip BF1 e 1. ayında BF3 2. veya 1. ayında girmiştik.5 kişi adam başı 33 lira vermiştik

:(

Şimdi ben BC serisine hiç bulaşamadım BF1943 ve BF2 oynadım.Bunların hiç birinde oyunda bana rahatsızlık veren bir durumla karşılaşmadım.Oyundaki bug ve glitchlere takılmam çünkü patchlenir hatalardır.

Vuruş hissi,revie sistemi med pack veya ammo pack sistemi pacthlenir bir durum yok.Saçma customization kasacaklarına gameplay kassınlar.BF1 de en eleştirdiğim geniş haritalarda sadece gözcü oynayan tipler dağın başında parlayanlar.Perk sisteminin çok sonra oyuna dahil edilmesini eleştirdim.

BFV de eleştirdiğim şeyler pacthlenebilir şeyler değil.Oyundaki mekaniklerin tümüyle değiştirilmesi.Burada suç EA'nin bir önceki oyunda ne vermediyse bir sonraki oyunda onları verip diğerlerini atlamaları.Sırf revie sistemini battle royal için altyapı olarak değiştirmedilerse ben de bir şey bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• darklord1905 kullanıcısına yanıt
    Oynanış gayet iyi hocam neyini değiştirecekler. Bu oyundaki en doğru yapılmış şey gunplay. Sırf bu yüzden çoğu kişi sevdi oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikelanj M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Deneyeceğim akşam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Öncelikle şu bu kadar para verdik edebiyatını bir bırakalım. En çok oyun oynayan ve orijinal oyun satın ülkelerin neredeyse hiçbirinde 1 oyunun parası asgari ücretin 4'te 1'i değil. Adamın maaşı 1400 Euro oyunu alıyor 60 Euro'ya. Bu adamlarda oyun 69 Euro olunca protesto başlıyor. Bakın Fransa'da yakıtlara 0.25 Euro zam geldi ülke karıştı. Bu yüzden bizim ülkenin parası değersiz ise bunu tüm Dünya şeklinde anlatmayın.

Ben BC2 den beri sıkı şekilde online oynuyorum ve bu oyunların hepsi bitimine son 2-3 ay kala adam oldu. Tam adam oldu yenisi çıktı. Oynayanlar bilecektir BC2'de her pazar level ve silahlar 0 lanırdı. Her pazar EA serverlarına bağlanamazdık. Hatırlayanlar vardır herhalde diye umuyorum.

BF3 ilk çıktığında yıkılmalarda bug oluyordu. Silah değiştirirken elin boş kalıyordu. Revive yapmaya koşuyordun ceset kayboluyordu veya ceset olsa da sen adamı kaldıramıyordun. Metro'da aylarca B bayrağının orada glitch yaptı millet duvarın içine girip C4 ledi saatlerce.

BF4'te keza böyle çok bug vardı. Yıkılmaların çoğu Script olayıydı. BC2 deki yıkılma Bf3 teki yıkılma Bf4'te yoktu Bf1'de yoktu BfV'te de yok. Böyle böyle her oyunu incelersek hepsinde çok hata vardı bunları adam eden yine biz olduk geri dönüşlerle düzelttiler. Medic'in kaç metre yakınında olduğu bile BF1 çıktıktan 1 sene sonra geldi kaç BF oyunu sonra.

Burada BF V teki eleştirenlerin çoğunun BF1 mesajlarına bak bu sefer de tam tersini yazmış. Yani yok mu burada BF 1 de 1 şarjör boşalttım adam ölmüyor ya diye ağlayışları hatırlayan ? Yok mu Tank geldi hepimizi öldürdü ya böyle şey olmaz diyen ? Yok mu Trene sallayan yok mu zepline sallayan ?

BF1 adamı görmesen bile otomatik nişan gidiyordu aylarca buna küfür edilmedi mi ? Bu oyun iyi olmayabilir ama resmi çıkış tarihi 20 Kasım yani 8 gün olmuş. Bırakın 2-3 ay geçsin yine düzelmez ise hep beraber sövelim. Her gün şu konuya gelip bu oyuna sövmek nasıl bir işsizlik ? Hadi bari Twitter'da sövün sosyal medyada sövün.

Alıntıları Göster
    Oyunu beğenmeyenler, hangi konuda eleştirsin peki ? Gran Turismo konusu uygun mudur sizce, ya da God of War ?

İnsanlar oyunları istediği gibi eleştirebilir, hatta sizin deyiminizle sövebilir de. Siz oyuna bayıldınız diye, herkes bayılacak diye bir kural yok. Hoşumuza gitmeyen şeyleri söylüyoruz ki, almayı düşünen arkadaşlar ona göre alsın.

Oyun yılbaşında 30-40 dolar civarına düşer. Aralıkta gelecek patch ile ben biraz düzeleceğine inanıyorum. Almayı düşünenler 1 ay daha sabrederse, hem daha uygun fiyata alır hem de nispeten daha sorunsuz bir oyun oynar.

• Beceriksiz Adam kullanıcısına yanıt
    Kolu ters tutsam elim bu yeni tuslara yer degistirmeden oturur mu acep? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Oyunu beğenmeyenler, hangi konuda eleştirsin peki ? Gran Turismo konusu uygun mudur sizce, ya da God of War ?

İnsanlar oyunları istediği gibi eleştirebilir, hatta sizin deyiminizle sövebilir de. Siz oyuna bayıldınız diye, herkes bayılacak diye bir kural yok. Hoşumuza gitmeyen şeyleri söylüyoruz ki, almayı düşünen arkadaşlar ona göre alsın.

Oyun yılbaşında 30-40 dolar civarına düşer. Aralıkta gelecek patch ile ben biraz düzeleceğine inanıyorum. Almayı düşünenler 1 ay daha sabrederse, hem daha uygun fiyata alır hem de nispeten daha sorunsuz bir oyun oynar.

Alıntıları Göster
    Oyunu beğenmezsin 1 kere yazarsın beğenmedim diye. Her gün senin yorumundan bize ne beğenmediysen bakma oyunun konusuna. Güncelleme geldiğinde yaz oyun düzeldi mi diye hayır dersek yine bakma.

Ben oyuna bayılmadım BC2 ve BF3 sonrasında BC3 gelene kadar benim beğeneceğim oyun da çıkmayacak eminim. Ancak eksilerini 1 kere yazdım bitti. Her gün papağan gibi tekrara gerek yok.

Bu arada " sen " derken size degil her gun tekrar edenlere hitap ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 28 Kasım 2018; 17:6:13 >

• The Red Fox kullanıcısına yanıt
    Benim arkadasimda da ayni sorun var. Ve uzgunum ne yaparsa yapsin duzelmedi aklina gelen butun cozumleri denedi. Hatta yanlis bilmiyorsam tuslarin yerini de degistirdi ama emin degilim.

• Wolf0045 W kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum. Oynayan arkadaşlar ekleyebilirler PSN İD :YagizCR7

• bluelabel kullanıcısına yanıt
    Çöpteki çikolata ambalajı bantla ne kadar düzeltilebilirse bu çöp de patch getirilerek o kadar düzeltilebilir. Kendisinden başka herşey olmaya başlayan bu çöp sayesinde 10 sene sonra cod aldık. Şimdi yapımcıları çocuklarına ağlayarak “kızım 2.dünya savaşında kadınlar da vardı”diyebilirler.

• profxxx kullanıcısına yanıt
    Abartma abicim sen de:) En kötü BF, en iyi COD dan iyidir:)

Biz eksikleri söylüyoruz, düzelirse yine uzun süre oynanır.
  • bluelabel kullanıcısına yanıt
    Tam yükselmiştim abi niye hızımı kesiyorsun

• Gameplay'i 45 saat yapmışım çıktığından beri. Battlefield 1 saçmalığını ancak üç ay da falan bu kadar oynadım.

Birincisi silahı, kontrolü Battlefield 3'e en yakın oyun. Herifler hepsine farklı stil koymuş ki hangi klastaysan, klasa göre oynamaya mecbur ol. Mesela Medic aldın, uzak mesafe denersen şansın bitiyor. Yakın oynamalısın, yakın oynamak demek takımla beraber, sığır değilsen vurulanları revive ederek oynamak demek. Conquest'i kazandıran, bilhassa finali yakın giden oyunlarda başlıca dava revive. O elemanların anlaması için bir kaç ay geçmeli önce.

Spotlama, adamı haritada gösteriyorum gel vur saçmalığının kalkması da beni oyuna bağlayan büyük olay. Geri getirirlerse söverim. Sniper, scope'lu silah alıp öyle arkalarda işaretli adamları vurma yok. Uğraşarak, oynayarak adam vuruyorsun, işaretlerin çoğunu squad görüyor ama en azından ekrana sövdürecek kadar değil. Bir takım güncelleme yiyecek hataları saymazsan adalet anlayışını düzgün sunuyor V.

Haritalar öğrenir de silahını, oynama şeklini ayarlayabilirsen on numara. Devastation, Aerodrome, Fjell ve Rotterdam üçteki çatışmaları az geri getiren, 1'deki, 4'teki facialara oranla başarılı tasarımlar. Güncelleme aldıklarında çok daha iyi olacaktır.

Baştan oyunu GaaS'a göre kodladıklarından aylık güncelleme, yeni içerik ilacı olacak bu oyunun. Eskisi gibi Community Manager sadece yorumlara gülüp sallamıyor. Reddit, Twit hangi eleştiri varsa notlayıp bir sonraki güncellemeye hazırlıyor herifler. Dolayısıyla düzgün becerirlerse oyun bir sonraki Battlefield'a kadar kendini oynattırır. Martta Royale'i ateşlediklerinde zaten yeni bir oyun gelmiş gibi olur.

Oyun bunları gösterip, kendini oynattırıyorsa BF1'le zerre alakasız, BF3'e biraz benzeyen ve kendini oynattıran bir oyun sunabildi demektir DICE. Aşırı hızlı ölmeler, becerisizlerin Support alıp Bipod'la yerde beklemesi, net code yüzünden geç görmeler, silah sayısı vs benim de hoşuma gitmedi. Ama herifler zilyon tane not aldık hepsini güncelleme basıp halledeceğiz diyor. Aralık 4 ne kadar düzgün çalıştılar göreceğiz...

• Bence şuana kadar en çok sıkan bidop ile pusanlar. Takımın yarısı bidop ile pusmus atak tarafında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 28 Kasım 2018; 20:20:12 >
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.