Şimdi Ara

Battlefield Heroes EA Games Tanıtım Ve İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Battlefield Heroes EA Games Tanıtım Ve İnceleme

FPS oyunları oyuncuların dikkatini en çok çeken oyunlar olarak hep göze çarpmayı başarmıştır. Özellikle aynı anda binlerce oyuncunun oynaması ve birbirleri ile çarpışması bu oyunları daha da eğlenceli hale getirmeyi başarıyor. Bu oyunlardan bir tanesi olan Battlefield Heroes oyunu da oyunculara ücretsiz olarak sunulmuş olan bir FPS oyunudur. Battlefield Heroes oyunu EA Games tarafından geliştirilmiş olan ve birçok alanda ödül alan bir oyundur. Battlefield’in şimdiye kadar çıkarttığı oyunlarla ne kadar başarılı bir işin altına imzasını attıkları herkes tarafından biliniyor. Bu başarının yanına birde EA Games’in kalitesi eklenince ortaya çok farklı bir oyun çıkıyor.

Oyundaki temel amaç karakterinizi oluşturmak ve çatışmalara katılmak. Bunun için ilk olarak kendinize
    bir kullanıcı hesabı açmanız gerekiyor. Kullanıcı hesabı açmak ve oyuna başlamak tamamen ücretsiz. Bu sayede oyuna kısa sürede başlayabiliyorsunuz. Oyuna başladığınızda ise ilk olarak karakterinizi kendinize göre şekillendirmelisiniz. Karakterinizin şekillendirmesi bittikten sonra ise
    cephanelerinizi ve silahlarınızı alarak oyuna başlıyorsunuz. Oyunda karşınıza birbirinden zorlu rakipler çıkıyor. Elinizden gelenin en iyisini yaparak bu rakiplerin hepsini teker teker etkisiz hale getirmelisiniz.Battlefield Heroes oyunu taktik ve strateji belirleme konusunda da oldukça başarılı. Oyundaki birçok alan size daha iyi bir plan kurma konusunda yardımcı oluyor. Ayrıca takım arkadaşlarınızla konuşarak kendiniz için en uygun

taktiği belirleyebiliyorsunuz. Bu sayede rakip takımı daha kolay yenebiliyorsunuz.
    Her savaş oyunu grafikleri ile adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Aynı başarıyı Battlefield Heroes /P4F Funds oyununda da görebilirsiniz. Özellikle her türlü ayrıntının düşünülmesi ve çevrenin çok iyi bir şekilde şekillendirilmesi oyunu daha da zevkli hale getiriyor. Yani oyuna girdiğiniz zaman kendinizi oyunun akışı içerisinde kaybediyorsunuz. Savaşan sanki karakteriniz değil de kendinizmiş gibi hissediyorsunuz. Zaten yıllardır çıkarttığı oyunlar ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran ve bu alanda zirvede bulunan EA Games’ten de kötü bir oyun beklenmezdi.

Oyundaki en can alıcı noktalardan bir tanesi de ses efektleri. Özellikle çatışma anındaki ses efektleri oyunu daha da heyecanlı bir hale getiriyor. Mermilerin yanınızdan geçmesini, duvara çarpma seslerini kısacası her şeyi duyabiliyorsunuz. Bu da oyunu daha heyecanlı bir hale getiriyor.Battlefield Heroes / P4F Funds oyunu size bir FPS oyunundan bulabileceğinizden daha fazlasını sunuyor. Özellikle oyundaki karakteriniz üzerinden oynama yapma şansınızın olması ve kendi silahlarınızı kendiniz seçebilmeniz bunlardan bir tanesi. Ayrıca bunlara ek olarak oyunda farklı silahlar satın alabiliyor ve bunları deponuzda saklayabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaramiR -- 9 Ocak 2014; 16:51:34 >

• 1-Oyun bir FPS oyunu değildir TPS oyundur

2-Oyun gerçekten çok eğlenceli çok parayatırdım oyuna ama aşırı hile kullanımı adamı bezdiriyor.Umarım bu hile olayına bi çözüm bulurlar( gerçi senelerdir oynuyorum bi bk değişmiyor )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grappler_Baki

1-Oyun bir FPS oyunu değildir TPS oyundur

2-Oyun gerçekten çok eğlenceli çok parayatırdım oyuna ama aşırı hile kullanımı adamı bezdiriyor.Umarım bu hile olayına bi çözüm bulurlar( gerçi senelerdir oynuyorum bi bk değişmiyor )

evet hile kullanımı soğuttu oyundan benide
  • wolf team gibi full hile baya oyuncuda kaybetti deniliyordu bayadır bakma bile bakmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: judge54

wolf team gibi full hile baya oyuncuda kaybetti deniliyordu bayadır bakma bile bakmadım

warframe oynuyorum bu aralar. tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.