Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılbasında veya black friday zamanı yine 20 usd olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faydeemusic

quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

alan arkadaşlar varsa oroginden mail geldi önyükleme artık açıldı diye ama açılan birşey yok ya sizdede aynı durum mevcutmu ?

Hesapın satılıkmı acaba ?

hesabın satılık mı diye ha bire mesaj atıyorsun millete 75 tl alınır diyorsun konuya alacaksan alım satım bölümüne yaz bence buraya değil.
  • Beyler Brezilya Originden oyunu alabilen var mı? 81 TL'ye geliyor ama bu boacompra zımbırtısından ötürü satın alınamıyor.

Edit: Maalesef BoaCompra'yı geçemiyorsunuz çünkü Brezilya Vatandaşlık Numarası gerekiyor. Bende Meksika Origin üzerinden 104 TL'ye almış oldum.

Edit 2: Pre-Load ve Çıkış tarihleri

http://i.hizliresim.com/1Y0XzY.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 14 Mart 2015; 19:02:10 >
  • quote:

alan arkadaşlar varsa oroginden mail geldi önyükleme artık açıldı diye ama açılan birşey yok ya sizdede aynı durum mevcutmu ?

xbox da açık sanırım on yukleme pc de şuan için yok keyler bile dağıtılmadı :(
  • Nasıl aldım hocam toplamda 104 tl ye premium kısmıda alınabiliyormu meksikadan aynı şekilde birde toplamda 120 euro nedir haikakten ya az daha zorlasalar bir pc parası
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz639

quote:

xbox da açık sanırım on yukleme pc de şuan için yok keyler bile dağıtılmadı :(

mail ile keyler geldi :) ama oyun önyüklemeye açılmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Nasıl aldım hocam toplamda 104 tl ye premium kısmıda alınabiliyormu meksikadan aynı şekilde birde toplamda 120 euro nedir haikakten ya az daha zorlasalar bir pc parası

Hocam linkte ki konuda nasıl yapılacağı yazıyor, aşağıda ki mesajlarda. Çalışan proxy bulmak biraz sorun olabilir, dene sürekli. Ödeme noktasına geldikten sonra proxy i kapatabilirsin.

Benim satın aldığım proxy (sayfaların açılması biraz uzun sürebiliyor): 187.217.191.162 - 3128

http://forum.donanimhaber.com/m_61995912/tm.htm

Standart Sürüm: 40 Amerikan Doları - 104 TL
    Ultimate Sürüm: 84 Amerikan Doları - 219 TL
    Digital Deluxe Sürüm: 50 Amerikan Doları - 130 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 15 Mart 2015; 12:22:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Beyler Brezilya Originden oyunu alabilen var mı? 81 TL'ye geliyor ama bu boacompra zımbırtısından ötürü satın alınamıyor.

Edit: Maalesef BoaCompra'yı geçemiyorsunuz çünkü Brezilya Vatandaşlık Numarası gerekiyor. Bende Meksika Origin üzerinden 104 TL'ye almış oldum.

16 sında 07.00 origin saatine göre önyükleme açılıyor ama diğer sitelerden keyler :D ne zaman verilir acaba :)

• erulu kullanıcısına yanıt
  • Ön sipariş de kazancımız ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler Brezilya Originden oyunu alabilen var mı? 81 TL'ye geliyor ama bu boacompra zımbırtısından ötürü satın alınamıyor.

Sende önyükleme açıldımı acaba ? saat 7 yi geçeli ne zaman oldu . acaba hangi zaman dilimindeki 7'den bahsediyorlar :) ?

• quote:

quote:

Sende önyükleme açıldımı acaba ? saat 7 yi geçeli ne zaman oldu . acaba hangi zaman dilimindeki 7'den bahsediyorlar :) ?

aksam 7 olabilir belki
    sanırım biz 19 unda oynamaya başlıcaz :) keyler gelirse 3 mb ile anca indiririm 19.una kadar :D

• dreamboi kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım ÖS 7 yazıyor. PM, yani akşam 7 olacak demek ki.

• quote:

Şimdi baktım ÖS 7 yazıyor. PM, yani akşam 7 olacak demek ki.

BEN ea canlı destekle görüştüm , ekran görüntüsü falan gönderdim hatta.. şaşırdılar hatta niye açılmadı diye.. :D teknik bir problem var heralde bölgenizde dediler. açılması gerekti dediler. mühendislerimize iletiyoruz dediler.. size döneceğiz dediler. öğleden sonra 7 diye nerde okudun acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz639

quote:

quote:

aksam 7 olabilir belki
    sanırım biz 19 unda oynamaya başlıcaz :) keyler gelirse 3 mb ile anca indiririm 19.una kadar :D

O zaman insan o zaman 7 yazacağına 19 yazsın demi bu kadar mı cahall bunlar

• ea'den gelen maille yeni bilgiyi paylaşıyorum arkadaşlar . preload bu akşam gmt saatiyle 5 te yani bizde 7 oluyor sanırım .. oyunu da ayın 18 inden itibaren oynayabi
  • Bu g2a keyleri ne zaman verecek ki :(

• Tartışmasız en eğlenceli oyun olacak bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dreamboi kullanıcısına yanıt
    kardeş ben bu oyunu indirdim fakat giremiyorum tıklıyorum öyle bekliyor sorun nedir
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.