Şimdi Ara

Hindistan kalkti ama MEKSIKA ucuz !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
7.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER HINDISTANI DÜZELTTILER FAKAT MEKSIKA DA FIYAT HALA COK UCUZ.ORDA PREMIUM 499 PESO YANI 65 LIRA YA GELIYOR.ELINIZI CABUK TUTUN VE LÜTFEN HERKES FARKLI PROXY SECSIN KI CABUK CAKMASINLAR DAVAYI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• proxy'den dolayı anladıklarını sanmıyorum..eğer hindistanda az oyun satılıyorsa ve bir anda satış rekorları kırdıysa ancak o şekilde anlamışlardır diye düşünüyorum..
    65 TL'ye de alınılabilir bence
  • Ben oyuna 40 lira vermiştim (Key). Normalde premium dediğin oyun fiyatından ucuz olmalı ama bunlarda ki nasıl açgözlülükse oyunun üzerinde fiyata veriyorlar. Neyse 50 lirayken almayı düşündüm de 65 lira vermem açıkçası. 50 liraya tekrar bulursam alırım.
  • Ayarları, yapılması gerekenleri anlatırsan ben yapmayı düşünüyorum, uğraştım tam sonuca varamadım ondan dolayı yardım şart :(
  • 1.xroxy.com sitesine gir ve meksika proxy si bul
    2.internet explorer de seceneklere gir, ardindan baglanatilara tikla. Ardindan LAN Ayarlarina gir.
    3. LAN ayarlarinda asagida 2 tane tiklanmamis kutucuk var. Onlara tikla ve aldigin proxy yi oraya yapistir.
    Bunlari yaptiktan sonra OK ye bas ve store.origin.com sitesine giris yapmaya calis.
    FIYAT DEDIGIM GIBI 499 PESO ------> yani yaklasik 65 TL. BU FISATI DA KACIRMAYIN.
    Hepsi bukadar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55yunus55 -- 14 Haziran 2012; 17:05:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Ben oyuna 40 lira vermiştim (Key). Normalde premium dediğin oyun fiyatından ucuz olmalı ama bunlarda ki nasıl açgözlülükse oyunun üzerinde fiyata veriyorlar. Neyse 50 lirayken almayı düşündüm de 65 lira vermem açıkçası. 50 liraya tekrar bulursam alırım.

15 liranın hesabını mı yaptınız şimdi

• verdim siparişi, siparişiniz işleme konulmuştur geri dönüş yapılacaktır falan dedi, normal mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kac Saat oldu alali ?

• neyse şu an geldi tamam sıkıntı yok fakat 2.8gb'ı bir daha indiriyor, halbuki ben onu russian edition için indirmiştim geçen hafta mı ne
  • Haydi hayirli olsun :D
    100 TL lik oyunu 65 e aldin. 35 Lira az mi ? :D
  • aynen. üstelik epey de güzel olmuş yeni map'ler
  • quote:

Se ha producido un error inesperado. Inténtalo de nuevo más tarde o ponte en contacto con Atención al cliente si el problema continúa.

Beklenmeyen bir hata oluştu. Daha sonra tekrar deneyin veya sorun devam ederse Müşteri Desteği ile temasa geçiniz.

sabahtan beri origin sayfasına girmek isteyince meksika proxy ile bu hatayı alıyorum.
  • İyi güzel hoş ama adres bilgisi olarak ne vericez?
    edit: sabah aldım, şu an aktif ve close quarters'da iniyor bakalım, adres olarak evimin normal adresi ile geçiş yaptım duruma, bakalım neler olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 17 Haziran 2012; 13:22:08 >
  • Umarım bu yöntem kalkmaz hemen.
  • Proxy vermedigim icin herkes ayni proxy ile baglanmiyor Meksika ya. Yoksa anlarlardi. Bide birden bire satis Rekorlari kirmazsa Meksika üzerinden sorun olmaz diye düsünüyorum.Isteyen bence bir an önce alsin.
    Meksika üzerinden alanlar oldu ve hepsi sorunsuz bir sekilde Premium paketine kavustular.

• Umarim yeterince yardimci olabilmisimdir.

• Premium almaya değer mi? cidden soruyorum oynayan arkadaşlara bende hiç bir ek paket yok yada sadece close quarters alsam yeter mi?
  • Meksika proxyi ile giriş yaptım ama çok ağır ilerliyo sayfalar aşırı bi ağırlık var nette. Yarım saat uğraştım ama alamadım premiumu sinilendim kapattım bu ağır ilerleme herkes demi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobra32

Premium almaya değer mi? cidden soruyorum oynayan arkadaşlara bende hiç bir ek paket yok yada sadece close quarters alsam yeter mi?

Değer. 5 DLC ile birlikte toplamda 50 silah, 20 harita, yeni araçlar geliyor; tabi şimdilik sadece 2 tane DLC çıktı. Ayrıca Premium'un kendisine has ekstraları da var (Double XP event'ları, kamuflajlar vs). Neredeyse ekstra 1 oyunluk içerik olacak toplamda yani. Oyunu çok oynuyorsan özellikle haritaların artması sıkılmamanı sağlar çünkü bütün DLC'lerle birlikte toplam 29 tane harita olacak, oyna oyna bitmez
  • Arkadaşlar, ben premium u meksika fiyatından alacağım da, bu meksika proxy sini internet explorer de seçeneklere yazıyorum, site meksikadan giriyor ama çok yavaş. Onu geçtim, login yerinde doğru şifre ve e-mail i girmeme rağmen hata veriyor... (aynısını ingilizcede girince hata vermeden giriyor) Bunu internet tarayıcısı üzerinden yapmak şart mı? Originden satın almak için ne yapmam gerekiyor? (vpn yada dns gibi ayarlarla originden meksika fiyatıyla satın alamaz mıyım? Alabiliyorsam, bildiğiniz vpn yada dns ler varsa söyleyebilir misiniz?) Lütfen, yardımlarınızı bekliyorum...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.