Şimdi Ara

Battlefield: Bad Company 2 Ön İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
18.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şimdi bu oyun tam olarak ayın kaçında çıkıyor. 1 marttamı çıkacak? önsiparişim var ondan merak ettim
    Play Station 3 Slim 120 Gb Ntsc-U, Xbox 360 Pal, Lenovo Y560, Toshiba P300 26L, Samsung LG 42LW4500 Tv, Logitech Z5500, İphone 4 32 Gb, İpad2 16 Gb Wi-Fi, Nikon D300, Sigma 24-70 F2.8, Nikon 50mm F1.8, Sigma 70-300
  • quote:

Orijinalden alıntı: hougras

şimdi bu oyun tam olarak ayın kaçında çıkıyor. 1 marttamı çıkacak? önsiparişim var ondan merak ettim

2 martda cıkıcaktı ama bir süre önce yapımcı 5 marta erteledi ,steamde 5 martta cıkıcak
    yani gelecek cuma
    CM HAF 922/ Aopen 750W/ MSI Z87-G43 GAMING /Intel I5 4670K / Noctua NH-U12P SE 2 /GSKILL RIPJAW 16 GB 1600 mhz/ MSİ GTX 980 Tİ /Asus VG278 27'' 120hz/ Razer Naga/ Razer Lycosa/ Razer Moray/ Logitech Cordless Rumpepad Logitech F710/ Creative Xi-Fi Gamer/ Creative I-Trigue L3800/
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

quote:

Orijinalden alıntı: hougras

şimdi bu oyun tam olarak ayın kaçında çıkıyor. 1 marttamı çıkacak? önsiparişim var ondan merak ettim

2 martda cıkıcaktı ama bir süre önce yapımcı 5 marta erteledi ,steamde 5 martta cıkıcak
    yani gelecek cuma

yine erken gelirmi acaba bu oyunda diğerleri gibi çıkış tarihinden önce falan
    Play Station 3 Slim 120 Gb Ntsc-U, Xbox 360 Pal, Lenovo Y560, Toshiba P300 26L, Samsung LG 42LW4500 Tv, Logitech Z5500, İphone 4 32 Gb, İpad2 16 Gb Wi-Fi, Nikon D300, Sigma 24-70 F2.8, Nikon 50mm F1.8, Sigma 70-300
  • Yav dostlar bu oyun bildiğimiz zamanındaki bayrak yerleştirme battlefield'ı mı yoksa call of gibi bi hikayesi falan varmı?
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
    arkdaşlar ben oyuna gırıyorum ama ne yapcagımı bılmıyorum bana yardımcı olabılırmsınız

Sadece karşınıza çıkan yollardan gidin.gelen düşmanları vurun.bunun dışında yapacağınız bir şey yok açılış bölümünde
  • arkadaşlar ekleyin oynayalim fatih.kutlu.gs@hotmail.com benim msn adresim

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

arkadaşlar ekleyin oynayalim fatih.kutlu.gs@hotmail.com benim msn adresim

Niye Msn adresini verdin ki oyunda ki asker ismini verseydin.

• bence dh battlifild 2 ıcın bı turnuva gibi bir şey düzenlesin beraber oynasak daha ıyı olmaz mı
    Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır.
    17.01.1931 | M.Kemal Atatürk
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.