Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 (DH ANA KONU) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
1
Favori
31.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CK07

Multiplayer modu COD serisi kadar gelişmiş olsa çok iyi olur. Böyle haliyle çok kötü bence çok iğrenç bi multisi var. COD'dan sonra tabii hiç kesmiyor insanı.

Bu oyunun cod ile alakası yokki multi modunda.

Birinde ufacık haritalar var ya da belli bir büyüklükte o da cod 5'te var zaten.

Ama battlefield harita büyüklüğü,araçların kullanımı vs gibi nedenlerden dolayı çok farklı cod serisinden.
  • Benim de cod 6 oynama sürem bf 2'yi katlayacaktır muhtelemen.

Ama ikisi multi modunda çok farklı ikisinin de kendisine özel artıları var
  • En çok beklediğim oyunlar arasında..

• http://www.youtube.com/watch?v=SSLk0cqqXF8
  • Oha birbirini vuran vurana valla :D
  • Uçak olmayacak anlaşıldı videodanDICE Hem konsollara hem Pc'lere daha kapsamlı bir multiplayer'ı olan Battlefield 3 yapsa daha iyi olur.Uçak olmadan Bf'nin zevki azalıyor
  • cod modern warfare2 ile bayagı kapısırlar ......

ama battlefield derim başka bişi demem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak21242 -- 29 Mart 2009; 14:15:14 >

• BF bad company'deki aynı elemanlar mı var oyunda, soldaki herifi benzettim de bizim tayfalardan birine
  • Sadece takımdakiler değil,herşey anı olacaktır.Matchmaking+klan desteği(belki),iyileştirilmiş grafikler,klasik conquest modu ve yanında yeni birkaç mod hepsi bu kadar.Frostbite motoruyla 5 oyun daha yapacaklardır,adım gibi eminim.DICE ın taktiği bu

BF 1943 çıkana kadar BF:Heroes,BF:BC 2 çıkana kadar da BF 1943
  • Arkadaşlar ben de bu oyunu bir yıldır sıkılmadan, zevkle online oynuyorum ve üzerine gerçeten başka oyun tanımıyorum. Şu ana kadar da herhangi bir lag ile karşılaşmadım.

Oyunun tek sıkıcı olabilen noktası kimi zaman büyük haritaların bir köşesinde kalmak; savaş yerine geç ulaşabilmek :) Ama bu bile farklı taktiklere olanak sağlıyor.

Pek çok haritada hem savunma hem de hücum için en güzel mevzi noktalarını nerdeyse ezberledim; patır patır adam indiriyorum :)
  • Oyun mass effect 2 ile beraber 2010'un ilk çeyreğinde piyasada olacakmış şimdiden canım çekti

http://www.gamercenteronline.net/2009/04/15/mass-effect-2-bf-bad-company-2-coming-q1-2010/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 17 Nisan 2009; 15:38:14 >
  •  Battlefield Bad Company 2 (DH ANA KONU)

Battlefield Bad Company 2 (DH ANA KONU)

• bizimkiler zengin olmustu neden tekrar toplaniyorlarki
  • Bfbc'nin ilk oyununu daha 2 gün önce bitirdim.Açıkçası ilk oynadığımda biraz yadırgadım.Çünkü savaş oyunlarında alıştığım ciddi asker tiplemelerinin yerine işleri güçleri makara olan hayalperest kafadarlar vardı.Neyse ki zamanla alıştım,ama alışmamla bitmesi bir oldu resmen.
    2. oyunun çıkacak olması çok iyi bir haber çünkü bu kafadarları şimdiden özledim.Ana karakter Preston Marlowdur yine umarım.Yoksa bu ekibin bu kafayla işi çook zor
  • ilk resimde uçak var umarım oynanabilen uçaktır cod4 deki gibi fazla adam öldürünce uçaklı bomba saldırısı için çağırma olmazsa bu oyun baya bi mükemmel olur bide paraşütte ekledilermi havada paraşütlüyü sniple keklik gibi avlamasıda enfes olur
    ozaman bu oyun ultra mega süper mükemmel olur
    ilk seride boss pis pis bakmıştı 2'cide o bakışları ona yedirecez bu gidişle
  • Battlefield Bad Company:2 40 kişilik online modu ile geliyor !

EA henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa da, OXM UK dergisinin yaptığı habere göre; Battlefield Bad Company:2 oyunu 40 kişilik online modunu destekleyecek (En azından konsollar için). Bir önceki BBFC oyunu 24 kişilik online desteği ile gelmişti.

EA'nın dağıtımcılığını, DICE'ın yapımcılığını üstlendiği Battlefield Bad Company:2 oyunu; PC, Xbox 360 ve PS3 için 2010 1. çeyrekte çıkacak.

http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=15873

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 25 Nisan 2009; 16:05:45 >

• 40 kişilik multi yaparlarsa,mecburen uçak kullanımı olması gerekiyor ve evet serverlar.Çok sağlam olmalı.

2010 1.çeyrekte çıkacaktır,yazım hatası var orada
  • İlk oyunun single modu bence güzel değildi.Düşmanlar hep bizim elemanı hedef alıyorlardı.Diğer elemanlar hiç düşman öldüremiyorlardı.Çok sinir bozucu bir durumdu.Umarım düzelir.Gerçekçi bi savaş ortamı gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

İlk oyunun single modu bence güzel değildi.Düşmanlar hep bizim elemanı hedef alıyorlardı.Diğer elemanlar hiç düşman öldüremiyorlardı.Çok sinir bozucu bir durumdu.Umarım düzelir.Gerçekçi bi savaş ortamı gelir.

BF serisinde ilk kez bu oyunda senaryo var.Diğer BF oyunlarında botlarla oynuyorduk.CoD da ki gibi birşey tabiki beklememek gerekir.Gerçekçi bir savaş ortamının gelmesine gerek yok,multisinde bu çok fazlasıyla var.Hiç multi oynamadıysan çok şey kaçırıyorsun.Lag,bug vs hep şikayet etsemde çok severim keratayı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.