|
Battlefield 6'dan yeni rekor: Ön sipariş ve ilk rakamlar açıklandı
-
-
-
Nicki Minaj yoksa oynanmaz. :)
-
Call of Duty sınıfta kalınca Battlefield haliyle yükselişe geçmiştir :D
_____________________________ There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
Bana göre CoD, MW2 ile çok hızlı bir düşüş trendine girdi ve bu trend parabolik olarak devam ediyor bence.
-
BF6 geliştiricisinin ve EA'in, Cod'un düştüğü bu rezil durumu fırsata çevirmesi gerekiyor ki öyle yapmaya çalışıyorlar gibi görünüyor. Ben dahil bir sürü insan Cod'u alternatifi olmadığı için oynuyordu. Cod yine peynir ekmek gibi satar ama itibarı beş paralık olmuş durumda.
_____________________________ -
Cod u artık çoğunlukla amerikada tüm gün fast food yiyen low IQ tarzı tipler oynuyor.
Saçma sapan skinler, içerikler falan derken fortnite tarzı bir oyuna büründü.
Bf çok daha ciddi bir atmosfer ve oynayışa sahip üstüne takım olarak oynayınca da ekstra fark yaratıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Treyarch sağolsun, CoD dünyasına kazandırdığı yanar dönerli skinler serinin içinden geçti. Yani şu rezaletlere katlanamadığım için yeni oyunlardan midem bulandı. Game pass ile yeni oyunlara baktım, ya inanılmaz kötü oyunlar. Bunları kim oynuyor dedim kendi kendime...
"Remember, no Russian" lar, Ghost ve Roach'un ölümü gibi dramatik sahnelere konu olan oyunun geldiği noktaya bak. Eskiden oyunun ciddi bir havası vardı şimdi afedersiniz unicorn gelip os*rup öldürüyor?! Ne şimdi hocam bu? Yapımcı mıdır yayıncı mıdır bilmiyorum, bir grup ağır beyinsiz toplanıp bu saçmalıkların güzel fikir olduğuna kanaat getirmişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 3 Ekim 2025; 16:51:44 > -
Ben mw 2019 da çok keyif almıştım sonra ara ara FPS açlığımı gidermek için bir kaç cod oyunu daha oynadım ama o tadı alamadım.
en son black ops 6 yı arkadaşlarla biraz oynadık baktık skinler falan saçmaladı saldık oyunu, en sevmediğim konu taktiksel bi oynanış yok, eğer refleks vs iyise direkt alıyorsun rakibi. Her maç ilk 3ü domine etmemize rağmen keyif almıyorduk pek, hani sırf muhabbet olsun azıcık adam vuralım kafası
bf nin betasında bile ekip işi yapmak inanılmaz keyif verdi. Umarım oyunun bu ciddi çizgisini korurlar.
cod tamamen fortnite tayfadan para cukkalamak için bunu yapıyor ama bu seferde seni kaybediyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 3 Ekim 2025; 17:12:4 >
Call of duty artık bir cacık olmayacağı kanaatine vardım.EA Battlefield 6 ön siparişi geçtim.
Hattı zatında call of duty modern warfare 2 aldığım son oyundu.
-
Hayatım da ilk defa bi oyuna 2600 tl verip ön sipariş geçtim beklenti çok büyük merakla bekliyorum.
-
COD'un bence tek sorunu skin değildi. Her yeni oyunda vuruş ve oyun mekaniklerinin değişmesi, slide cancelling vs.'nin her oyunda çıldırtıyor olması. Özellikle warzone kısmını yeni oyuna entegre ederken eski oyunlardan kalma silah eklentiyi çöpe çevirmeleri ve toksik oyuncular. COD'u 2010 Black Ops'tan beri Multiplayer ve Warzone tarafında binlerce saat oynamış biri olarak son 1 yıldır oyunu kurmuyorum bile. MW 2019'da yaptıkları çok iyi oyunun ekmeğini yediler taki rakipleri karşılık verene kadar. BF1'den sonra bence gerçek anlamda BF etkisi yaratan oyun bu olacak. O yüzden 10 ekimin bir an önce gelmesini bekliyoruz. Kendi oyun grubum yaklaşık 10 kişi felan hepimiz merakla bekliyoruz BF 6'yı. Skin konusunda bazıları güzel olsa da ayarı kaçırmamak lazım diye düşünüyorum. Black ops cold warda olan boya tabancısı gibi skinleri beğenmiştim. Fakat vanguard gibi ne dönemini ne de oyunu yansıtan saçma sapan silah ve skinler oyunu geriye atmıştı bayağı. Daha her oyunun farklı vuruş mekanikleri ve fizik motoruna ayak uydurmaya çalışmamızı söylemiyorum bile. Çok yazılacak şey var COD'un bu noktaya gelmesiyle alakalı. EA umarım aynı hataları yapmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknolojist_44 -- 3 Ekim 2025; 21:21:8 >_____________________________
-
2019 yeni nesil olarak en iyi COD ve muhtemelen olmaya da devam edecek hocam. Taktiksel oynanış nispeten rakipleri fortnite vs'ye göre daha makul ve anlaşılır. Refleks COD'un anahtarı zaten, slide cancel'la oda içine girip istediğini yapabiliyorsunuz. Dönem dönem smoke, stim gibi kurtarıcılar silahtan daha çok iş yapıyordu yeni hatırladım
. _____________________________ -
Battlefield 6 S... S... Geliyor Call Of Duty , Modern Hariç Bitti ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreabayli -- 3 Ekim 2025; 23:13:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu oyunu beğenmeyen gerçekten oyundan anlamıyor, inanılmaz kaliteli bir oyun olmuş.
-
Zaten yakinda bu sacma sapan oyun yapan Z kusagi ve ergenlerden alacaklar yapay zekaya verecekler oyun yapimlarini.Biz 70 dogumlular beyinlerimizin %10 nu kullanabiliyorduk simdiki ergen ve Z kusagi sadece %2 sini kullanmak istiyor.Yapay zekada bu yuzden gelistirildi zaten.Yeni neslin kapasitesini zorlamak istememesinden.Sansli nesildenmisimki Commodore 64 ve Amiga oyunlarini oynayabildim.64 kb ve 1 megabyte kapasitelerde.Ama o zamanlardaki oyun yapimcilari efsaneydi.Simdi ellerinde her seyleri var ama urettikleri icerik rezalet.Gittikcede dahada kotuye gidiyor.75 Milyar$ a Activision Blizzardi satanlar,55 Milyar$ a EA Gamesi satanlarda bunu gormuski caktilar sirketleri.İsteselerde kaliteli oyun yapacak fikirde eleman bulamiyorlar artik.Satin alanlarda zarari cikartsin diye fiyatlara zam yapiyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
TheKoreanSavageyoutubeLIKE THE LIVESTREAM AND SUBSCRIBE TO THE CHANNEL! This stream covers black ops 7 multiplayer,black ops 7 multiplayer beta,black ops 7 multiplayer maps,black ops 7 multiplayer camos,black ops 7 multiplayer reveal,black ops 7 multiplayer trailer,black ops 7 multiplayer gameplay,call of duty black ops 7 multiplayer,multiplayer gameplay black ops 7,black ops 7 multiplayer gameplay trailer,call of duty black ops 7 multiplayer gameplay,black ops 7,bo7,call of duty,black ops 7 nuke,bo7 nuke,black ops 7 m15 mod 0,m15 mod 0 class 🔴BLACK OPS 7 MULTIPLAYER GAMEPLAY 🔴 LIVE! Watch exclusive Black Ops 7 multiplayer gameplay! This stream features early access to Call of Duty Black Ops 7 with new maps, modes, weapons, and movement mechanics. What to expect: Full Black Ops 7 multiplayer gameplay reveal with early access footage Coverage of black ops 7 including new game modes like Overload Information on the Call of Duty Black Ops 7 beta and how to get free beta codes Insights into Warzone integration, progression, perks, and competitive play ♛ Stay Connected ♛ ■ Twitter: https://twitter.com/Kor3aYn ■ Instagram: https://www.instagram.com/Mck395 ■ PSN: YOUTUBE__Kor3aYn ■ Email: iTzBatrush@gmail.com #gaming #blackops7 #livehttps://www.youtube.com/watch?v=jTxxZoLFra0_____________________________ -
Teknolojinin geçişine şahit olduk
Walkmani de
Windows başlangıç disketini de
3310 u da gördük
Baya yaşlanmışız
PS5'te Call of Duty'de olduğu gibi Battlefield 6'da da klavye + mouse desteği olacak mı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Aynı hede R6S'in de başına geldi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
|
Cod u artık çoğunlukla amerikada tüm gün fast food yiyen low IQ tarzı tipler oynuyor.
Saçma sapan skinler, içerikler falan derken fortnite tarzı bir oyuna büründü. Bf çok daha ciddi bir atmosfer ve oynayışa sahip üstüne takım olarak oynayınca da ekstra fark yaratıyorsun. |
|
Nicki Minaj yoksa oynanmaz. :)
|
|
Hayatım da ilk defa bi oyuna 2600 tl verip ön sipariş geçtim beklenti çok büyük merakla bekliyorum.
|
|
Bana göre CoD, MW2 ile çok hızlı bir düşüş trendine girdi ve bu trend parabolik olarak devam ediyor bence.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı