|
Battlefield 6, Cronus Zen kullanıcılarına geçit vermedi: Direkt ban!
-
-
vur vur inlesin, aimi olmayanlar ağlasın. 
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liquist -- 15 Ekim 2025; 15:10:17 >
-
2 gün sonra Activision da bunlardan görüp Cod’da aynısını uygulamaya başlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
acımayın vurun aptal ergen ve embesil yayıncılara :D
-
cronus zen nedir diye yapılan google arattırmaları artmıştır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
zaten klavye mouse desteği var konsollarda onuda hile sayarmi ? ( doğrudan bağlantı ) birde ps5 için klavye mouse önerisi olan varsa sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Bahtsız Bedevi -
Ya sen bi tanesin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
aimi olmayanlar için oyun yapmışlar zaten ttk çok kısa çatışma mesafeler kısa kalıyor çatışmalar kısa kalıyor
bf1de smokelardan dalardım 10 kişiye bazen 1 bazen 3-5 kişi alırdım peşimden gelenler olurdu yarıp geçerdik alanı
smoke atıyom smoke içinde ölüyom arkama bakıyom kimse yok
Orhan Veli Kanık — 'Bakakalırım giden geminin ardından; Atamam kendimi denize, dünya güzel; Serde erkeklik var, ağlayamam.'
_____________________________ -
Hayatımda sadece bir kere konsol sahibi oldum.
Playstation 4 Pro..
Klavye ve fareyi o kadar çok aradım ki... Uncharted ve Fifa serisi hariç hiçbir oyundan zevk alamadım. Konsol 1 yaşına gelmeden sattım.
Konsol herkese göre değil gerçekten.
Helal olsun umarım hardware banlar da gelir pc'de (pek sanmıyorum ama)
Oyunda mapler küçük ve zaten adam vurmak oldukça kolay. Ben her girdiğim maçta pc platformu için konuşuyorum 20-30 kille çıkıyorum.
Ulan madem bu lanet cihazları tespit edebiliyordunuz
Yıllardır neden bize işkence ettiniz ulan
Yaa ben sizin var yaaa
O "aga adam esporcu yaa" "aga adam mükemmel yaaa" diye pazarladığınız ve para kazanan heriflerin %99'u kullanıyor bu cihazları, yıllardır hemde
Şimdi de ekranı kamera ile okuyan yapay zeka sistemleri var
Bu cihazların yerine geçecek büyük ihtimalle
-
Klavye maus ile alakasi yok bunun, cronus zen kullananlar bildigin hile acmis gibi oluyor silah sekmesini sifirliyor , macro yapiyor acayip sacma sapan seyler var, en cok rainbow six siege'de var bögleleri sonra kalkmis skill'de iyi oynamadan silah kontrolünden bahsetmeleri yokmu güldürüyorlar insani😂 -
Gereksiz abartılıyor bu cihaz tek yaptığı anti recoil çoğu oyunda zaten recoil yok gibi bir sey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
o cihazın neler yapabildiklerinden haberin yok.
Örnek: Apex Legens oyuncusuyum. Auto armor swap, no recoil, movement , hızlı silah değiştirme gibi gibi tonlarca gücü var.
_____________________________ Gaassaray değil Galatasaray! -
Yayınlarda konsolun aim asistini chronusla mouse klavyede recoilsiz şekilde kullanan süper zekalar gümlemiş beter olun.
-
Oyun bok gibiydi refund yaptım 1.3 saat suresi
-
İyi olmuş g*t lalelerine. Eline silah almamış, askerliğini bile yapmamış dingiller recoilsiz çok iyi oynadıklarını zannediyorlar ya ağızlarına kürekle vurasım geliyordu.
Da bu şimdi mi aklınıza geldi? Sende ayrı bir dingilsin EA!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ea, baa neden bam yaptın hiiğ
En Beğenilen Yanıtlar
|
acımayın vurun aptal ergen ve embesil yayıncılara :D
|
|
vur vur inlesin, aimi olmayanlar ağlasın.
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı