Şimdi Ara

Battlefield 6, Cronus Zen kullanıcılarına geçit vermedi: Direkt ban!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battlefield 6, Cronus Zen kullanıcılarına geçit vermedi: Direkt ban!
    Cronus Zen cihazı, kullananlara birtakım avantajlar sağladığı için oyun dünyasında uzun süredir tartışmaların odağında. Battlefield 6’yı bu cihazla oynamaya çalışan kullanıcıların Electronic Arts tarafından hesaplarının askıya alındığı ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan bir görselde, EA’in oyunda Cronus Zen kullandığı tespit edilen kişilerin Battlefield 6'ya erişimini kalıcı olarak engellediği görülüyor.

Ayrıca Bkz.DICE, eleştirileri dinlemedi: Battlefield 6 haritaları çok küçük!

Kullanıcılar, Cronus Zen takılıyken Battlefield 6'yı başlatmaya çalıştıktan sonra karşılaştıkları engelin görüntülerini sosyal medyada paylaşıyor:

Cronus Zen cihazı ne işe yarar?

Bilmeyenler için, Cronus Zen (ve önceki Cronus ürünleri), kullanıldığı oyunlarda komut dosyaları ve makroların kullanılmasına olanak tanıyor ve PS5 ve Xbox Series X/S dahil olmak üzere konsollarda kullanılabiliyor. Bu makrolar tek oyunculu oyunlarda zararsız olabilir ancak çok oyunculu oyunlarda, ek nişan yardımı, geri tepmeyi azaltma, otomatik drop-shot ve daha fazlasını aktif etme özelliği nedeniyle cihaz kötü bir üne kavuştu. Tüm bu özel makrolar ve daha fazlası Cronus Zen web sitesinde açıkça listeleniyor.

Hilecilere yer yok!

Battlefield 6’nın teknik bölüm direktörü Christian Buhl, Push Square ile yaptığı bir röportajda şunları söyledi: “Hilenin, konsol alanında, özellikle de Cronus Zen aygıtları ve diğer her şeyle birlikte bir sorun haline gelmesi üzücü bir durum. Bu nedenle, bir tür tespit yapmak için PlayStation ve Microsoft ile iş birliği yaptık. PC tarafında Javelin etkili. Bitmek bilmeyen hileci sorunuyla mücadele etmemize yardımcı olması için Güvenli Önyükleme özelliğini de etkinleştirdik. Konsollarda hile sorununun farkındayız, hilecileri çok ama çok ciddiye alıyoruz.” diyor.

Cronus serisinin baş programcısı, Battlefield 6’yı oynarken Cronus Zen cihazlarını kullanmamalarını tavsiye etmişti.

Kaynak:https://insider-gaming.com/battlefield-6-cronus-zen-users-ban-pc-console/

• vur vur inlesin, aimi olmayanlar ağlasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liquist -- 15 Ekim 2025; 15:10:17 >
  • 2 gün sonra Activision da bunlardan görüp Cod’da aynısını uygulamaya başlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cronus zen nedir diye yapılan google arattırmaları artmıştır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

aimi olmayanlar için oyun yapmışlar zaten ttk çok kısa çatışma mesafeler kısa kalıyor çatışmalar kısa kalıyor

bf1de smokelardan dalardım 10 kişiye bazen 1 bazen 3-5 kişi alırdım peşimden gelenler olurdu yarıp geçerdik alanı

smoke atıyom smoke içinde ölüyom arkama bakıyom kimse yok Battlefield 6, Cronus Zen kullanıcılarına geçit vermedi: Direkt ban! 

Orhan Veli Kanık — 'Bakakalırım giden geminin ardından; Atamam kendimi denize, dünya güzel; Serde erkeklik var, ağlayamam.'

Playstation 4 Pro..

Klavye ve fareyi o kadar çok aradım ki... Uncharted ve Fifa serisi hariç hiçbir oyundan zevk alamadım. Konsol 1 yaşına gelmeden sattım.

Konsol herkese göre değil gerçekten.

Yıllardır neden bize işkence ettiniz ulan

Yaa ben sizin var yaaa

O "aga adam esporcu yaa" "aga adam mükemmel yaaa" diye pazarladığınız ve para kazanan heriflerin %99'u kullanıyor bu cihazları, yıllardır hemde

Şimdi de ekranı kamera ile okuyan yapay zeka sistemleri var

Bu cihazların yerine geçecek büyük ihtimalle

• Klavye maus ile alakasi yok bunun, cronus zen kullananlar bildigin hile acmis gibi oluyor silah sekmesini sifirliyor , macro yapiyor acayip sacma sapan seyler var, en cok rainbow six siege'de var bögleleri sonra kalkmis skill'de iyi oynamadan silah kontrolünden bahsetmeleri yokmu güldürüyorlar insani😂
  • Gereksiz abartılıyor bu cihaz tek yaptığı anti recoil çoğu oyunda zaten recoil yok gibi bir sey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

o cihazın neler yapabildiklerinden haberin yok.

Örnek: Apex Legens oyuncusuyum. Auto armor swap, no recoil, movement , hızlı silah değiştirme gibi gibi tonlarca gücü var.

• Oyun bok gibiydi refund yaptım 1.3 saat suresi

• İyi olmuş g*t lalelerine. Eline silah almamış, askerliğini bile yapmamış dingiller recoilsiz çok iyi oynadıklarını zannediyorlar ya ağızlarına kürekle vurasım geliyordu.

Da bu şimdi mi aklınıza geldi? Sende ayrı bir dingilsin EA!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DMA hackler var, DMA 75T. Ekranı okuyor, kolsuzlar için usb modülüde varsa kendide oynuyor auto aim vs.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.