Şimdi Ara

Battlefield 5 ve Titanfall 2 Bu Yıl Çıkacak (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bf5 in hikaye modu olmasına bile gerek yok bence, zaten multiplayer tabanlı bir oyun BATTLEFIELD 4 ün gereksiz hikayesini bile sırf online modda p90 açılsın diye oynadım ardından bir daha hikaye modu nu asla açmamak kaydı ile kapattım, umarım oyun eskiye dönmez, genelde ikinci ve birinci dünya savaşı silahları DMR tarzında silahlar ve konsolda oynayan oyuncu çıldırır bence sürekli bas çek bas çek zırt pırt aim kaybet, umarım star wars un online 60 fps akıcılığı ile aynı yeni next gen engine kullanıp modern savaş temalı hikayesiz online tabanlı bir oyun yaparlar, ( arkadaşlar bir de şu şekilde bakmak lazım senin benim gibi bir kişi bile oyun şu şekilde daha iyi olur diyebiliyor iken kimin ne istediğini çok iyi biliyor iken bu oyun yapımcıları bilmiyor mu sanıyoruz tabiki biliyorlar onlarda istese en iyi en akıcı en sorunsuz oyun deneyimini sunabilir ancak en iyisini yapsrsalar başka bir numaraları kalmaz ve aç kalırlar. Örnek verecek olursak 2015 need for speed isteseler çok iyi muhteşem bir underground olurdu ama ozman numaraları biterdi ilerde bizim önümüze ne ısıtıp koyacaklar, herkes işin farkında zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. Dünya Savaşı fikri çekici gelmiyor. Tercihimi Titanfall 2'den yana kullanacağım.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cato16

1. Dünya Savaşı fikri çekici gelmiyor. Tercihimi Titanfall 2'den yana kullanacağım.

Acaba nasil olacak ikinci oyunu cok merak ediyorum seneryosuda olacakmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.