Şimdi Ara

BATTLEFIELD 5 RAYTRACING Performans Kaybı Dehşet-ül Vahşet (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
8.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Onu yazalı bayağı oldu. O zamanlar armor bile 4400tlden satılıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan birkaç ay kadar önce bir Vega kullanıcısı BF5 ayarlarını elle değiştirmiş ve DXR'ı aktif hale getirerek oyunda Ray Tracing efektleri açık bir şekilde oynayabildiğini iddia ediyordu. Şimdi de benzer iddialar 3DCenter forumunda çeşitli Titan V sahiplerinden gelmekte. Konuyu haber yapan Guru3D'nin de aktardığı haliyle Titan V sahipleri BF5'te RTX ayarını aktif hale getirerek hem Ray Tracing efektlerini açıyor hem de aynı ayarlarda 2080Ti'ninkine yakın bir performans elde edebiliyorlar. hatırlanacağı üzere DXR donanımsal özel komut işleme birimlerinin yanısıra (RT çekirdekleri) Dx12'nin komut bazlı altyapısı üzerinden de standart Dx12 kartlarda kullanılabilir şekilde tasarlanmıştı. Titan V her ne kadar oldukça güçlü bir kart olsa da özel hazırlanmış RT çekirdekleriyle benzer bir performans ortaya koyabiliyor olması RT çekirdeklerinin DXR için ne kadar gerekli olduğu konusunda soru işaretleri oluşturuyor.

BATTLEFIELD 5 RAYTRACING Performans Kaybı Dehşet-ül Vahşet

Guru3D.com
    NVIDIA Titan V Raytraces Battelfield V in RTX mode at proper perf (but does not have any RT cores).
    https://www.guru3d.com/news_story/nvidia_titan_v_raytraces_battelfield_v_in_rtx_mode_at_proper_perf_(but_does_not_have_any_rt_cores).html

www.forum-3dcenter.org
    3DCenter Forum - nVidia - GeForce RTX 2080/Ti Review-Thread - Seite 159
    https://www.forum-3dcenter.org/vbulletin/showthread.php?t=590648&page=159

• usta ben bunu dedim elemanlar gidin hemen 2000 serisine geçin diyorlar forumda dedim acele etmeyin yeni teknoloji şuan bile 1080ti oyunlara haydi haydi yeter neyin peşindeler sonra bunu savunuyorlar o elamanın ismini unuttum degiştirdi herhalde o kadar dil döktüm acele etmeyin diye neyse saglık olsun inş çözülür iyi forumlar
  • Ray tracing diğer kartlarda da iyi performans veriyorsa bi iş var bu işte.
  • Wccftech de konuyu haber yapmış, haberde bir de performans karşılaştırma tablosu yayınlamışlar:

https://wccftech.com/titan-v-high-fps-battlefield-v-rtx/
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Selam

İdia ediyorum GTX 1080 Ti da RTX 2080 e yakın performans verecektir. amaaa... diyorum. nVidia buna müsade edecekmidir? Tabi ki de HAYIR kendi ayağına sıkamaz. 2000 serisinin en büyük pazarlama gücü rt core! bla bla
  • rezes kullanıcısına yanıt
    Asıl bomba haftaya 8 ya da 9 ocakta yayınlanması beklenen 3DMark PortRoyal yayınlanınca patlayacak sanırım, orada normal kartlarla RTX kartlar birebir aynı koşullarda ve en önemlisi de resmi olarak karşılaştırılabilecek. Tabii ki NVidia bir şekilde müdahale etmezse ya da ederse
  • titan 5 ile titan rtx arasındaki ray tracing performans farkı zaten kartların normal performans farkı gibi. bu nvidia milleti kekledi ya da rtx kartlardaki ışın izleme çekirdekleri şu an aktif olarak kullanılmıyor boş yatıyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.