Şimdi Ara

Battlefield 4 Update geldi(1 GB)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battlelog'daki mavi yazıyı gördüm, Origin'i kapatıp açtım direk başladı güncelleme. Umarım bu boyuttaki bir güncelleme her şeyi düzeltir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 14 Kasım 2013; 12:30:18 >

• crash hatası düzeldiyse sizi oyundan soğutana kadar a10 thunderbolt kasabilirim
  • A10'u iyi kullananlara sinir olurum it dalaşında ne yaparsam yapayım bir şekilde arkama geçiyorlar, aman bana denk gelmeyin yeter
  • Assas kardeşim iş yerindeyim şuan.Update ettikten sonra bilgilendirirsen sevinirim.
  • Ayrıca oyunda girişe açıldı şuan arkadaşlar.
  • bu update oyuncaki kasmaları düzelticekmi peki
  • bide doğru düzgün update yapsa tam olcak. ilerlemiyor bile. donuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özellikle lag sorunu çökme sorunu giderilmiş olması lazım
  • Yamayı indirmiyor şu an öyle bakıyor boş boş .
  • aynen update sorunlu sanırım %7 de kaldık...
  • boştan yere heycan yapmayın arkadaşlar bu oyundaki hatalar bir update ile düzelecek hatalar değil hele 1gb update ile hiç değil update 4 veya update 5 ekadar yolu var bu oyunun tam rayına oturması için BENCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMakarov

Assas kardeşim iş yerindeyim şuan.Update ettikten sonra bilgilendirirsen sevinirim.

Bende normalde Siege of Shangai haritasında bina yıkılırken hep crash verirdi, emin olmak için 4 farklı Shangai server'ına girip binaları yıkıp denedim ve hiçbirinde çalışmayı durdurdu hatası vermedi. Ama hala lag ve ses problemleri var. Battlelog forumunda herkes şikayetçi, oraya bakabilirsin. Çoğu kişi crash almaya devam ediyormuş.
  • yama sorunsuz indi dostlar ilerlemiyo diyenler bi kapatıp açsınlar
  • indiriyoruz bakalım ama 1GB'lik update ile onca sorunun çözülebileceğini sanmıyorum. Kafadan 10 gb update lazım bu bozuk oyuna.
  • M320 LVG ve M320 FB kullanımı sırasında çalışmayı durdurdu hatası giderilmiş.
  • kapatıp açıp benim gibi indiremeyen varsa
    hosts dosyasına
    8.254.33.126 lvlt.cdn.ea.com
    eklesin. cdnlerinin diğer ipleri düzgün çalışmıyor bununla full çekti şimdi...
  • ben sorunsuz indirip yükledim, tarayıcı eklentisini de güncellemeyi unutmayın.
  • oyunu güncelledim ama hala oyundan atıyo sinirim bozuldu şu sorunu çözsünler ilk önceya
  • WE'RE CURRENTLY ROLLING OUT A NEW SERVER UPDATE (R10) THAT WILL FIX A LOT OF THE SERVER CRASHES THAT WE'RE SEEING RIGHT NOW. MOST SERVERS WILL BE UPDATED WITHIN 2 HOURS.

Şimdi yazdıkları bu.
  • Update ten sonra deneyen var mı, oyundan atma problemi devam ediyor mu hala? İşyerindeyim deneyemiyorum. Akşam gider gitmez indirmeye başlayacağım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.