Şimdi Ara

BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU) (523. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.124
Cevap
84
Favori
450.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkinci video benim hazırladığım video. Vallahi ben 40'ı geçince benim aim sapıtıyo hocam. Karşıdan dümdüz gelen adamı alamıyorum. Hassasiyeti düşürünce de tabi ki yandan veya arkadan gelen adama cevap veremiyorsun dönene kadar. Bu yüzden ben biraz düşük hassasiyet tercih ediyorum. Bir de Battlefield'ın spawn sistemi ve harita tasarımları başarılı olduğundan iyi bir oyuncuysanız arkanıza kimseyi pek almıyorsunuz. Ben uzun bir süre CoD:Ghost'u da oynadığım için biliyorum. Tam bir felaketti.
    Neyse yavaş yavaş artırmaya çalışıyorum bakalım, şu anda 40'a kadar çıkabildim.
  • Arkadaşlar SR-2 nasıl silahtır açmaya değermi ?
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    Üstat hepimizde var o. Büyük levolutionlarda da fps düşüyor. Takmamak lazım fazla..

Oyunun kodları ps4 için tam anlamıyla optimize edilmediği için oluyor sanıyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun omru ne kadardır kac yıl-ay goturur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phyremiss

Metro haritasında US'nin kazanma şansı yok resmen.RU üstten başladığı için B'yi daha önce alıyo maçın sonuna kadar öyle devam ediyo.Şu ana kadar metroda US olupta maç kazanamadım denge 0 metroda

Bir önceki cevapta arkadaşın söylediği gibi iyi bir takıma denk geldiğinde oyunun başında olmasa bile bir kaç denemede rakibin direncini kırarak aşağıdan gelip B'yi alabiliyorsun. Bu akşam yukarıdan başladığımız oyunda 2-3 kere B'yi kaybettik, kazandık sonra müthiş bir baskı yapıp bizi dışarıya base'e kadar sıkıştırdılar. Hatta forumdan Kabune de vardı oyunda keyifli bir oyundu. 3200 ticketlı sunucuda 112-0 kaybettik o kadar çok gidip geldi ki oyun. Olabiliyor yani :)

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/32/498902794023197184/364231234/
  • Yanlış anlama, çok belli olduğu için aldım videonu. Arka arkaya tam ortaya çıkmış fark. Yüksek hassasiyet her zaman kullanışlıdır. Ama kişinin alıştığı hassasiyet de aynı şekilde kullanışlı olabiliyor.
  • musty90@ kullanıcısına yanıt
    Sizde de FPS atlaması oluyor mu hocam 64 kişilik Conquest'te? Frame düşmüyor ancak atlıyor, böylece ekran kasım kasım kasılıyor. Sadece bende var sanıyordum bunu, millet çatır çatır oynuyor çünkü. Fazla şikayet edeni de görmemiştim.
  • Kasılma olayı bende de var 64 kişilik oyunda. Bir de Chainlink oynadım 32 kişilik olunca yağ gibi oluyormuş oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11038008

quote:

Metro haritasında US'nin kazanma şansı yok resmen.RU üstten başladığı için B'yi daha önce alıyo maçın sonuna kadar öyle devam ediyo.Şu ana kadar metroda US olupta maç kazanamadım denge 0 metroda

Bir önceki cevapta arkadaşın söylediği gibi iyi bir takıma denk geldiğinde oyunun başında olmasa bile bir kaç denemede rakibin direncini kırarak aşağıdan gelip B'yi alabiliyorsun. Bu akşam yukarıdan başladığımız oyunda 2-3 kere B'yi kaybettik, kazandık sonra müthiş bir baskı yapıp bizi dışarıya base'e kadar sıkıştırdılar. Hatta forumdan Kabune de vardı oyunda keyifli bir oyundu. 3200 ticketlı sunucuda 112-0 kaybettik o kadar çok gidip geldi ki oyun. Olabiliyor yani :)

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/32/498902794023197184/364231234/

Yalnız ben bir itirafta bulunmak istiyorum. 64 kişilik Metro sevmem ve olayın B sıkışmasını hiç sevmem.Arkadaşlara eşlik edeyim diye girmistim. Neyse. A ya kaçanlarla orda çatışabilmek için barınmalarına biraz göz yumdum diyebilirim yani tahmin ettiğim bir yerde spawn ları falan vardı;hiç ellemedim.Epeyce adam vurdum. Başta güzel çatışıyorduk ama olay uzayınca iş cığrından çıktı ve kaybettik malesef. Kd den daha çok wl ye de önem veren biri olarak çok pişmanım. Hakkınızı helal edin.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Yanlış anlama, çok belli olduğu için aldım videonu. Arka arkaya tam ortaya çıkmış fark. Yüksek hassasiyet her zaman kullanışlıdır. Ama kişinin alıştığı hassasiyet de aynı şekilde kullanışlı olabiliyor.

sensivity tartışmaları 20 senedir bitmedi bitmeyecek galiba.
    Ben counter'ı da 1 ile oynardım, hiçbir zaman yüksek sens bana uygun olmadı. Şu an da 20 ile devam ediyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=pFCRksWy3DE

tamamen kişiye bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog

quote:

Orijinalden alıntı: tracksster

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar selamlar,

Allah rızası için biriniz bu oyun gamepad ile nasıl oynanır? Püf noktaları nelerdir? Hangi sensitivity? Aim taktikleri v.s vs. gibi konularda bir eğitim/rehber gibi birşey hazırlasın netten araştırıyorum ama konuyla ilgili güzel türkçe bir kaynak yok. Hem benim gibi oynayamayan arkadaşlar için çok faydalı bir rehber olur. 2 haftadır falan oynuyorum 2-12, 3-10 gibi skorlar alıyorum. İlla klavye mouse u aldırcaklar elime ama inat ettim gamepad de oğrenecem bu işi PC de güzel bir fps geçmişim var şimdi oyun dünyasına yeni girmiş biri gibi oldum çok canım sıkıldı Yardımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar...

Saygılar...

Hocam öncelikle bu işin en büyük sırrı her zaman oynamak.Bende konsolda fpsye başladığım zamanlar çok kötüydüm dağlara taşlara sıkardım ama zamanla düzeliyo bu birazda ne kadar oynadığına bağlı.Bi çok kişinin bildiği ama çok önemli püf noktalar.Öncelikle map'i her zaman kontrol et bi gözün onda olsun. Seçtiğin sınıfın özellikleri kullanmaktan çekinme assault sınıfın yerden takım arkadaşını kaldırabilmesi gibi.Oyun içinde çok adam öldüremesen bile takımına yardım ettiğin için güzel puanlar kazanabilirsin.O aldığın skorlar ise gayet normal canını sıkma hiç.Sensitivity'e gelirsek çok altlarda takılma devamlı arttır fakat bi düzen olsun.Mesela günde 5 arttırmak gibi bu sadece örnek istersen günde 2'de arttırabilirsin.Yani sonuca gelirsek sen hep elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış gerisi zaten gelir.Tahminen 1 aya kalmaz elinin gamepad'e hakimiyeti artar benim öyle olmuştu.İyi oyunlar.....

Cevabın için çok teşekkürler minimapi sürekli kontrol ediyorum, adamları çoğu zaman savunmasız yakalıyorum hatta genelde bıçaklıyorum ateş edemediğimden pc den sağlam bir counter strike geçmişim var bu konulara hakimim fakat iş ateş etmeye gelince dağlara taşlara gidiyor imleci adamın üzerine getirip basana kadar adam beni iki kere öldürüyor nerdeyse en azından bilgilerinizi tecrübelerinizi aktaracağınız rehber tarzı uzun bir yazı olsa çoğu kişinin faydalanacağını düşünüyorum. Bu game pad çok illet bişeymiş

Kardeşim nişan al ateş et baktn saga sola gidiyor nisani birak tekrar nisan al auto aimden faydalan ;)

auto aimi açtım skorlarım 7-0, 8-5 ama böyle birşey olması çok mantıksız olmuş

auto aim saçmalıktır bende şimdi öğrenmiş oldum. Hiç bir oyuna auto aim konmamalı bu konuya tamamen karşıyım.
  • Multi de auto-aim mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Multi de auto-aim mi var?

aim assist diyelim biz ona, daha bi yokmus gibi gibi ( tabi alasi var oyun da )

• Aim assitin faydası kadar zararı da oluyor. Özellikle Locker gibi yakın mesafeli haritalarda 2-3 kişi karşına geldiğinde aim assist yüzünden hedef birine yapıştığı için diğerlerine etki etmiyor bazen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Aim assitin faydası kadar zararı da oluyor. Özellikle Locker gibi yakın mesafeli haritalarda 2-3 kişi karşına geldiğinde aim assist yüzünden hedef birine yapıştığı için diğerlerine etki etmiyor bazen.

aynen dedigin gibi Cem abi, cidden karsina 2 3 kisi ciksin sen ondekine hedef al aim asist arkadakinr aliyor ve ondekine hicbirsey olmuyor ... sonuc husran

• bu aim assist yani auto aim ile ilgili şunu soracağım hedef alırken hiç bir zaman R3 e dokunmuyorsunuz öyle mi ? hareket ettikçe aim den çıkıp tekrar l1+r1

resmen casual oyunculuk devrim geçirmiş arkadaş eğer böyle ise ki cidden yazık etmişler güzelim oyuna 0 aim assist olmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabune

quote:

Orijinalden alıntı: 11038008

quote:

Yalnız ben bir itirafta bulunmak istiyorum. 64 kişilik Metro sevmem ve olayın B sıkışmasını hiç sevmem.Arkadaşlara eşlik edeyim diye girmistim. Neyse. A ya kaçanlarla orda çatışabilmek için barınmalarına biraz göz yumdum diyebilirim yani tahmin ettiğim bir yerde spawn ları falan vardı;hiç ellemedim.Epeyce adam vurdum. Başta güzel çatışıyorduk ama olay uzayınca iş cığrından çıktı ve kaybettik malesef. Kd den daha çok wl ye de önem veren biri olarak çok pişmanım. Hakkınızı helal edin.:)

Bayraklari sokup merdivenlerden asagiya ataydin

Adamlari bulcaz diye kevgire donduk mehmet orda ekranin sag ust kosesin de benim vuruldugum zamanlari gordugun de hic mi vicdanin sizlamadi en az 10 tane claymora takildim o kadar etkiledi ki beni sabah evden cikarken merdivenler de claymore aradim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 12 Ağustos 2014; 9:36:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

bu aim assist yani auto aim ile ilgili şunu soracağım hedef alırken hiç bir zaman R3 e dokunmuyorsunuz öyle mi ? hareket ettikçe aim den çıkıp tekrar l1+r1

resmen casual oyunculuk devrim geçirmiş arkadaş eğer böyle ise ki cidden yazık etmişler güzelim oyuna 0 aim assist olmalıydı.

bf4 te daha bi belirgin bu meret, bf3 gibi olaydi iyiydi

• quote:

Aim assitin faydası kadar zararı da oluyor. Özellikle Locker gibi yakın mesafeli haritalarda 2-3 kişi karşına geldiğinde aim assist yüzünden hedef birine yapıştığı için diğerlerine etki etmiyor bazen.

aim assist on - off seçeneği falan getirmeleri hoş olurdu, aim assist ile unranked aim assist on ranked olabilirdi biri level verirdi diğeri vermezdi. Noobları fake pro yapıyor bu nişan sistemi kaldı ki ne kadar hedef şaşırsada zaten 4 mermide iniyor saniyeden bile kısa süren hadise

Locker haritası karambol zaten beceri istemeyen level atlamak isteyen hepimiz giriyoruz ne çıkarsa bahtımıza

sizlerden yeni yeni şeyler öğrendikçe dehşete kapılıyorum resmen :)

bu arada senin önerdiğin scar sarmadı iyi silah ama bana uymadı M16 da ilerliyorum iyi geldi bu silah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 12 Ağustos 2014; 9:39:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

aim assist on - off seçeneği falan getirmeleri hoş olurdu, aim assist ile unranked aim assist on ranked olabilirdi biri level verirdi diğeri vermezdi. Noobları fake pro yapıyor bu nişan sistemi kaldı ki ne kadar hedef şaşırsada zaten 4 mermide iniyor saniyeden bile kısa süren hadise

Locker haritası karambol zaten beceri istemeyen level atlamak isteyen hepimiz giriyoruz ne çıkarsa bahtımıza

sizlerden yeni yeni şeyler öğrendikçe dehşete kapılıyorum resmen :)

bu arada senin önerdiğin scar sarmadı iyi silah ama bana uymadı M16 da ilerliyorum iyi geldi bu silah

Aim assiti kapatıp açmak var zaten de dediğin gibi bir ayrım yok. Hardocore modda falan olabilirdi aslında.
  • 
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.