Şimdi Ara

BATTLEFIELD 4 PC Aral ön sipariş + Pepsi indirimi 93TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar Aral 108tl ye indirimli satıyor alim dedim netten yüklemiyim zaten orijin şifre alıcaz. baktım pepsi kupon indirimi yazıyor açtım bir pepsi 15 lira daha düştüler iyi oldu paylaşim dedim sizlerle.
    Origin de 70€

http://www.aralgame.com/beta/pc-battlefield-4
     BATTLEFIELD 4 PC Aral ön sipariş + Pepsi indirimi 93TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgfb -- 15 Eylül 2013; 16:04:02 >

• güzel kampanya ama bu oyunlar dizi gibi mi 1 -2-3 oynamadim sorun olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır hocam. Battlefield 3 mesela ben campaign hiç oynamadım. Multiplayer'dan fırsat kalmıyor. Gerçekten çok zevkli. Fakat premium olmadan oynamayın.. Bütün güzel haritalar sonradan ekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

güzel kampanya ama bu oyunlar dizi gibi mi 1 -2-3 oynamadim sorun olur mu

hayır, kolof'da var o hikaye
    ayrıca , bu para sadece multisi için verilir kannımca , single için mamundam sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 15 Eylül 2013; 17:01:54 >
  • gamekeystore dan alın daha ucuza gelir oyun çıkınca deli indirme giriyor rus keyi vs. derken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 15 Eylül 2013; 17:33:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Hayır hocam. Battlefield 3 mesela ben campaign hiç oynamadım. Multiplayer'dan fırsat kalmıyor. Gerçekten çok zevkli. Fakat premium olmadan oynamayın.. Bütün güzel haritalar sonradan ekleniyor.

Ben hayatimda Call of duty 2 online dişinda oyun oynamadım acaba crises 2 veya bu ayni zevki verir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Crysis 2 ve Battlefield 4 çok farklı oyunlar. Battlefield 4'de tamamen savaşı hissedebiliyorsunuz ama Crysis 2 öyle değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.