Şimdi Ara

Battlefield 4 orginal kurulum nasıl yapıcam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce battlefield orginal oyunun dr comdan 36 tlye sipariş verdim bu oyunu orjinal olarak nasıl kurucam youtubeden videolara baktım ama maalesef hepsi korsan kurulum yapmış orjinalini nasıl kuruyoruz elimde patlamasın online oynamak için aldım ne zamandır takip ediyorum bu oyunu bu kadar ucuz görünce aldım bir yardımcı olursanız çok sevinirim.

• xDuMaNx kullanıcısına yanıt
    Battlefield 4, Origin adlı platformunda aktive edip oynayabileceğin bir oyun. Elindeki medyayı Origin ile birlikte kuracaksın sonra Origin üzerinden güncelleyip Battlelog üzerinden açacaksın. Bunun için bir EA hesabın olması gerekiyor.
  • Sanırım aldigin oyun kutulu. Önce bilgisayarına origin indir ve hesap aç kendine. Sonra oyunu kurmaya başla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim origini şimdiden kursam bir sorun teşkil edermi acaba ?
    Etmez.

• torata90 kullanıcısına yanıt
    Peki bi videosu falan bir şey var mı izleyip kursam daha sağlıklı olurdu.
    İzlenecek bir şey yok. İndirip kuracaksınız bu kadar basit.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok origini kurdum oyunun yüklenişinin bir videosu olsa iyi olurdu diyordum.
  • Oyun kutuluysa origini kurduktan sonra oyunların dizinini tanımladığın yere oyunu kuruyorsun, origin kurulu oyunu görüyor güncelleme yapıyor. Oyun dijital key olarak aldıysan aktive edip indiriyorsun. öyle çok sıradışı bir durum yok. Ya komple indirecen ya da sistemdeki kurulu oyunu originin baktığı yere atıp güncellenmesini bekleyecen. Program files\origin games gibi bir klasördü. bu dizini değiştirmek istersen originin ayarlarından oyunların klasörünü değiştirebilirsin, program ona göre tarıyor o zaman. tek bilmen gereken husus bu ayrıntı. oyunu anya'ya kurarsın origin gider konya'da arar o zaman 2 oyun olur sistemde ama biri temiz orjinal olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 29 Ekim 2016; 22:33:28 >
  • Şuan oyun elimde kuruyorum 1. diskteyim şifreyi girdim yükleniyor online nasıl oynuyoruz originden serverlerimi görüyoruz acaba ?
    aslında çok zor bir olay değil ama sana çok yabancı geliyorsa anlatsak da anlamayabilirsin sen en iyisi özelden teamviewer bilgilerini gönder ya da origin bilgilerini gönder seni hesaba ekleyeyim oradan halletmeye çalışayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.