Şimdi Ara

BATTLEFIELD 4 (DH ANA KONU) XBOX ONE >>> 60 FPS 64 PLAYER ! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
6
Favori
25.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

quote:

Orijinalden alıntı: Razura

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skyfall tr

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

quote:

Xbox 360 ve PS3 versiyonları multiplayer da kaç kişi destekleyecek bir bilgi var mı?

64 kisi olacak deniyor hatta E3 de Xbox One da gameplayda da 64 kisi oynamisti ve oradada soylendi yanlis hatirlamiyorsam

Edit: Pardon ben PS4-XBO ile karistirdim, sanirim BF3 deki gibi 2-24 oyuncu destekleyecektir buyuk ihtimal

İnşallah en azından bi 32 kişi olur.Malum Homefront bile 32 kişi destekliyor.

BF3'te konsollarda 24 kişi olmasının sebebi yetersiz işlemci gücü ve düşük bant genişliğinden kaynaklanıyordu, yeni nesille birlikte bu problemler aşıldı. Bu sefer BF4 kesinlikle konsollarda da 64 kişi olacak.

Hatta yaparlarsa 256-512 kişilik oyunlar bile görebiliriz. (YAPARLARSA)

Benim merak ettiğim bu nesildeki oyuncu sayısı.Yeni nesilde 64 kişi olacağı kesinleşti diye biliyorum ben.

Dice yanlis hatırlamıyorsam konsollardada 64 kisi olacagina dair bir aciklama yapmisti

Ben sanırım kendimi ifade edemiyorum.Oyun Xbox 360 ve PS3'te kaç kişi olacak demeye çalışıyorum.Xbox One ve PS4'te 64 kişi olacağını biliyorum zaten.

X360 ve PS3'te 24 kişiden fazlasını bekleme bence.

İşte ben de bu konuda kesin bir bilgi var mı diye merak ediyordum ama herkes yeni nesli sorduğumu sandı.

Teşekkürler cevabın için.

Rica ederim de, adamlar zaten doananım kısıtlamasından kaynaklandığı için konsollarda 24 kişi sınırı var demişlerdi. Yeni oyunda da aynı problem devam edeceği için 24 kişiden fazlasını bekleme dedim yanlış anlaşılmasın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Xbox 360 ve PS3 versiyonları multiplayer da kaç kişi destekleyecek bir bilgi var mı?

64 kisi olacak deniyor hatta E3 de Xbox One da gameplayda da 64 kisi oynamisti ve oradada soylendi yanlis hatirlamiyorsam

Edit: Pardon ben PS4-XBO ile karistirdim, sanirim BF3 deki gibi 2-24 oyuncu destekleyecektir buyuk ihtimal

BF3'te konsollarda 24 kişi olmasının sebebi yetersiz işlemci gücü ve düşük bant genişliğinden kaynaklanıyordu, yeni nesille birlikte bu problemler aşıldı. Bu sefer BF4 kesinlikle konsollarda da 64 kişi olacak.

Benim merak ettiğim bu nesildeki oyuncu sayısı.Yeni nesilde 64 kişi olacağı kesinleşti diye biliyorum ben.

Dice yanlis hatırlamıyorsam konsollardada 64 kisi olacagina dair bir aciklama yapmisti

Ben sanırım kendimi ifade edemiyorum.Oyun Xbox 360 ve PS3'te kaç kişi olacak demeye çalışıyorum.Xbox One ve PS4'te 64 kişi olacağını biliyorum zaten.

İşte ben de bu konuda kesin bir bilgi var mı diye merak ediyordum ama herkes yeni nesli sorduğumu sandı.

Gamespotta izlerken ps3 ve xbox360da 24 kişi olacağını söylediler,oyundaki bu yıkılma cart curt benzeri efektlerden ödün vermemek içinmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gamespotta izlerken ps3 ve xbox360da 24 kişi olacağını söylediler,oyundaki bu yıkılma cart curt benzeri efektlerden ödün vermemek içinmiş.

Anladim.Tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rica Ederim
  • Valla topa tutulacağımı biliyorum ama oyun bana nedense fazlasıyla BF3 ek paketi izlenimi verdi.BF3 zaten çok az kusuru olan bir oyundu ama BF4 en azından adı kadar büyük bir sükseyi hak etmiyor bence Dice para için BF4'e acele etti.Bad Company 3 olsa çok daha fazla konuşuluyor olurdu şu anda.Grafikler dışında çoğu şey silah animasyonları,sesler,oyun yapısı fazlasıyla BF3 kokuyor.

Bence Battlefield: XX adıyla yeni nesile geçiş için ara bir oyunda yapabilirlerdi yeni motoru tanıtmak için illaki direk BF4 demek gerekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Valla topa tutulacağımı biliyorum ama oyun bana nedense fazlasıyla BF3 ek paketi izlenimi verdi.BF3 zaten çok az kusuru olan bir oyundu ama BF4 en azından adı kadar büyük bir sükseyi hak etmiyor bence Dice para için BF4'e acele etti.Bad Company 3 olsa çok daha fazla konuşuluyor olurdu şu anda.Grafikler dışında çoğu şey silah animasyonları,sesler,oyun yapısı fazlasıyla BF3 kokuyor.

Bence Battlefield: XX adıyla yeni nesile geçiş için ara bir oyunda yapabilirlerdi yeni motoru tanıtmak için illaki direk BF4 demek gerekmiyor.

Bu konuda haklisin biraz sabredip tamamen yeni nesile odakli bir oyun gelistirebilirdi ama bu nesilsende paraları cukka etmek icin boyle bir pazarlama taktigi izlediler.

• Bunu da gördük beyler bf'de yıkılma efektleri scriptmiş önceden programlanmış yıkılmalarmış, killzone'da ise bu yıkılma real time gerçek zamanlıymış script değilmiş vay dedim konuyu görünce

http://forum.donanimhaber.com/m_71975278/mpage_10/f_//tm.htm#77858794

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Merak etme epeyce oynadım BC2'yi, çok merak edersen oyunu da gösteririm. Ayrıca şöyle söylersem daha anlaşılır olacak sanırım, BC2'de yıkılan bu binaların Crysis 1'deki teneke vari barakaların yıkılmasından bir farkı yok. Bu binalar belli başlı birkaç yerinden parçalanmaya programlanıyorlar. Sen istediğin yerden istediğin bir hasarı veremiyorsun. Hiç biri gerçek zamanlı değil. KZSF'de bu kadar geniş alanda böyle gecekondu kulübeleri mi var ki, bu tip bir yıkım bekleniyor? Neden koca binaları yıkamıyoruz hiç bir BF oyununda, taşıyıcılar neden sağlam? BF3'de oyunun başında bir binaya roket sallıyoruz, taşıyıcılardaki çeliğin ısıya karşı dayanma süresi vardır sonra erir gider, binada yıkılır. Yıkılıyor mu peki BF3'de? İşte BF4'de aynı olayı ara sahne yapmışlar. Bildiğinizi sandığınız şeyi böyle eleştirin, script sahnelerle değil. Elma ile armutu bir değerlendiriyorsunuz.

Gerçek zamanlı hasar ve parçalanma böyle oluyor, ama bunu tüm oyuna yayamazsın. Yayamadığın içinde BF'deki gibi önceden hazırlanmış sahneler koyarlar.

/>
    />

Bilmeyen arkadaşları da nasıl yanlış yönlendiriyorlar, bir yaşıma daha girdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 14 Temmuz 2013; 16:17:26 >

• BEYLER

• Yeni bir şey yok ki trailer'da.
  • Ben yeni gördüm valla, xbox one'a alacağım ilk oyun kesinlikle bu olur zaten artık her oyunu oynayacak kadar vaktimiz olmayacak devir online devri, live kalitesiyle BF4 akar
  • Amazon: 75,44 $ = 145 TL (Kargo dahil - Maks. 1 hafta)

Shopto: 55,40 £ = 166 TL (Kargo dahil - Maks. 2 hafta)

• Daha oyun çıkmadan DLC çıkmış işte benim en nefret ettiğim şey bu zaten hazır oyunun içine koysana şerefsiz

DLC demek eskiden bi oyun sevilince ona ek bölümler yapmak demekti aldılar ne hale getirdiler aslında kimse almasa birdaha yapamazlar da alıyor herkes.
  • Oyunun PS4 versiyonu 720p 60 fps olacakmış, XO sürümü hakkında hala net bir bilgi yok.
  • Bf ninde xbox ta daha iyi gorunecegi simdiden belli oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

Bf ninde xbox ta daha iyi gorunecegi simdiden belli oldu

Nereden belli oldu?
  • xbox360'a ne zaman çıkacak arkadaşlar?
  • xoe kullanıcısına yanıt
    araya girmiş gibi olmayım ama;
    bf4ün ps4deki grafik sorunlarını duymadınız sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

araya girmiş gibi olmayım ama;
    bf4ün ps4deki grafik sorunlarını duymadınız sanırım

Alınmazsınız umarım ama boş konsol fanlığı kokuyor ikinizin mesajı da... Anlamak istediğiniz gibi okuyorsunuz sanırım.

Orada kasıt PS4 değil, next-gen hala anlayamadın mı onu? Hem Xbox hem de PS4 BF4'te PC kadar grafik veremiyormuş. Ancak sorunu çözebilirlermiş, en azından 980p görüntü veriyormuş oyun 60FPS'de...

Ayrıca Titanfall konusunda da 1080p upscale olabilirmiş diyorlar, ona ne diyeceksiniz bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.