Şimdi Ara

Battlefield 4 Bolt Action Sniperde Yenilik ' Zeroing'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bf3 den de bildiğimiz gibi Sniper oynayan arkadaşlarda bullet drop ayarı tamamen eziyetti. alışana kadar düşman hariç vurmadık yer bırakmıyorduk . 1mm kaldırıyoruz üste gidiyor . aşağı vuruyoruz belden vuruyor falan . artık bu durum çok daha basit çünkü Zeroing denen bullet drop ayarı mevcut. Betada farkettim ve internette biraz araştırınca tamamen nasıl kullanıldığını anladım ve anlatıyorum . Bu ayar elimizde Bolt action sniper varken aşağıda geliyor ve V tuşu ile gösteriyor. 0 M yazıyor. bu normal ayarı yani bf3 deki standart bi bolt action sniper silahı gibi.
     Battlefield 4 Bolt Action Sniperde Yenilik ' Zeroing'

şimdi V ye basarak bunu 200m - 300m -400m -500m ve 1000m gibi 5mesafeye ayarlayabiliyoruz. diyelimki dürbünle baktık ve 500 metre ilerde bi düşman sniperı camp yapmış . (dürbün ile mesafe gözüküyor artık baktıgımız yerin altında o yerin bize olan mesafesi çıkıyor :) ) . şimdi bu ayar olmasaydı biz 500 metreye headshot atmak için bf3 deki gibi dürbünü baya bi yukarı kaldırıp ateş edecektik ki mermi aşağı düşecek adamı kafadan vuracak . artık tarih oldu. Zeroing ayarını 500 metreye ayarlıyoruz ve sanki 10metredeki adama ateş eder gibi direk kafaya nişan alıyoruz ve bu ayar sayesinde bullet drobu otomatik olarak silah 500metreye ayarlıyor ve direk kafadan vuruyor. fotoğrafdada belli. 200metredeki duvara ateş etmeden önce zeroing i 200metreye alıyoruz ve tam ortadan ateş ediyoruz . hedefin ağzını yüzünü parçalıyoruz . buda videosu :)

• Dur bakalim kullanabilecemmi.deyeyim bi editlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Dur bakalim kullanabilecemmi.deyeyim bi editlerim

ben bugün o malum binanın tepesindeki 4-5 tane camperi ağzından burnundan vurarak öldürdüm . işe yarıyor ama duran hedefler için olmuş sanki . ilerleyeni vurmak zor . ayarı 400e alıyorsunuz adam bi anda koşmaya başlıyor 380m ye falan geliyor bu sefer göğüsüne nişan almanız lazımki kafaya gitsin :)
  • Aksine recon için berbat bina tepelerinde pusan sniperlar için oynamayı bilmiyorlarsa güzel bir özellik. Recon kit BF4'te çok kötü durumda. Shangai'da bina çatıları olmasa neredyse hiçbir işe yaramazlardı. Diğer haritalarda ne yapacaklar merak ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.