Şimdi Ara

Battlefield 4 acilma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Battlefield 4 u actigimda loading server diyordu oyun acilmiyordu internette punkbuster indirip bf4 u secip guncelledim simdide oyuna giriyor 20 sn sonra atiyor cozumu var mi ?

• ayarları bi şekilde düşürüp denermisiniz? user.cfg olayı vardı galiba konuları internette bulabilirsiniz
  • Aynı sorun bende de var hemen atıyor oyundan. Crac.kli halde mediumda 40 fps alıyordum high da 28 fps filan ayarları düşürmeye gerek yok diye düşünüyorum
  • Oyundan atma sorununu link'den takip edebilirsiniz.
    RESTRICTION: Corrupted File/Memory [81523]

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065670188100826/

Akabinde China Rising Expansion Pack(Early Access) güncellemesi geldi ve şuan 983KB - 1,14MB arasında indiriyor, boyut olarak 4.544.31MB Bu güncelleme ile birlikte, link'deki RESTRICTION: Corrupted File/Memory [81523] sorunu oratadan kalkmış ve yeni pack ile oyuna kaldığımız yerden devam ediyor olucaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MolvadaGama -- 3 Aralık 2013; 13:03:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MolvadaGama

Oyundan atma sorununu link'den takip edebilirsiniz.
    RESTRICTION: Corrupted File/Memory [81523]

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065670188100826/

Akabinde China Rising Expansion Pack(Early Access) güncellemesi geldi ve şuan 983KB - 1,14MB arasında indiriyor, boyut olarak 4.544.31MB Bu güncelleme ile birlikte, link'deki RESTRICTION: Corrupted File/Memory [81523] sorunu oratadan kalkmış ve yeni pack ile oyuna kaldığımız yerden devam ediyor olucaz.

duzeldi en azindan 1 saat dayaniyor en az zaten ama china rising yok bende :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Far Cry 3 Kasma Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    the witcher 2 pc kapanma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.