Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 VATAN Bilgisayar Mağdurları... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
25.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hee bide Bu var oyunun kutusu limetedmis Ama icine standartlar konmus Cok dikkatli olunnn.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedoim

quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Orijinalden alıntı: kacak24

Evet arkadaşlar az önce vatan bostancı şubesine gittim müdürleriyle konuştum adam dedikleri. Bize aral yanlış yollamış limeted yerine standart yollamış buyuzden gecikme olduğunu soledi ve pazartesi yada en geç salı gelicekmis artık kim neyapiyorsa yapsın adama Bu konuyuda gösterdim güldü Bole biseyi bizde istemezdik dedi .yanlız Oyun 1 milyon yakın sipariste bulunulmuş buda bizim için Inş daha fazla türkçe Oyun görmemize sebeb olur .benden bukadar. Kalın saglicakla

Gösterdiğin iyi olmuş, rezilliği görsünler.

valla tarık hiç bişe yapmadı abi :D adamlarla ben laf ebeliği yaptım hep ama beni kandıramadılar :p

neyse Pazartesi-salı ps3 BF3'ler Limited Edition.. kargoya çıkan oyunlarda dikkatli olun oyunlar Limited Edition yazıyor fakat içlerinden normal sürüm çıkıyormuş

mesela benim oyun 18'de kargolanmış,yani adamlar bile bile standart versiyonmu gönderdiler,Ben limited gönderdiklerini düşünüyorum,umarım öyledir.

bostancı mağazası müdürü kendi söyledi şuan vatanın tüm stokları merkez dahil hepsi limited edition yazıyor fakat içeriği normal versiyon dedi bilemicem

• quote:

Orijinalden alıntı: DiscJ

Arkadaşlar ben oyunu aldım şuan elimde vatandan limited edition sadece t-shirt sonra gelicekmişş..Vatan bilgisayarda aral'ı suçluyor..

Hayırlı olsun ... Darısı bizim gönderilere...
  • ya öyle şey olur mu ya..? paket LE.. ürün standart.. bunu ürünü açmadan anlayamayız ki? arkadaslar dalga geçmiyorsunuz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shitskys

ya öyle şey olur mu ya..? paket LE.. ürün standart.. bunu ürünü açmadan anlayamayız ki? arkadaslar dalga geçmiyorsunuz değil mi?

Kardes magaza muduru dedi Ama dedigim gibi yollamis gibi gosterip ortami yumusatiyorlar Inş yanlis gelmes size
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacak24

quote:

Orijinalden alıntı: shitskys

ya öyle şey olur mu ya..? paket LE.. ürün standart.. bunu ürünü açmadan anlayamayız ki? arkadaslar dalga geçmiyorsunuz değil mi?

Kardes magaza muduru dedi Ama dedigim gibi yollamis gibi gosterip ortami yumusatiyorlar Inş yanlis gelmes size

Mağaza müdürleri kendi mağazası dışında stok göreselerde bu kadar oyun meraklısı bu işi bilen limited ve standartın farkını bilen mağaza müdürü ile hiç çalışmadım arkadaşlar. Ne müdürmüş herşeyden anlıyor.
  • Beyler ne yazık ki size üzücü bir haberim var.

Yarın bildiğiniz gibi resmi tatil paket dağıtımı yok , yarına hiç oyun beklemeyin ayrıca bayram öncesi paket yoğunluğundan dolayı Ups'den gelecek paketleriniz gecikme olması muhtemel. Bilginiz olsun.

İyi akşamlar. (Tavsiyem siparişlerinizi iptal edip en yakın Vatan yada teknoloji marketine gidip kendi ellerinizle almanız)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kygt

Beyler ne yazık ki size üzücü bir haberim var.

Yarın bildiğiniz gibi resmi tatil paket dağıtımı yok , yarına hiç oyun beklemeyin ayrıca bayram öncesi paket yoğunluğundan dolayı Ups'den gelecek paketleriniz gecikme olması muhtemel. Bilginiz olsun.

İyi akşamlar. (Tavsiyem siparişlerinizi iptal edip en yakın Vatan yada teknoloji marketine gidip kendi ellerinizle almanız)

Oyunlar kargoya teslim edilmiş,artık beklemekten başka çare yok.
  • şuan kuruyorum içinde ek bölümlerde var sanırım öyle bi durum söz konusu değil tabii şimdilik
  • quote:

quote:

Umarım paketlerin evinize gelmesinde gecikme olmaz. Bu sıralar çok yoğunuz.

Ups ile evlerine paket gelecek arkadaşlar , size birkaç not ekleyeyim ;

-Diğer firmalar gibi gelindiği zaman kurye sizi bulamazsa telefonunuzdan aramaz.

-Sizi bulamazlarsa şubeye bırakmazlar , yani şubeden gidip alamazsınız.

-Adresinize 2 kez uğrama yapılır , 2 uğrama hakkınız dolduğunda tekrar adresinize paket gelmez Vatan bilgisayar 3.kez götürün demedikçe.

-Hepiniz mutlaka dört gözle oyunu bekleyeceksiniz , takip numarasından sürekli kontrol edin. Kuryeler apartmanlarda ilk önce alt zile basarlar kapı açılmaz veya haber gelmezse geri dönerler. (zilinizin çalışıp çalışmadığını kontrol edin)

-Vatan bilgisayar gönderileri genellikle kimlik kontrollü yollar , yani 1.derecede akrabalarınız dışında kimse alamaz.

-Bakkala, markete, berbere , komşuma bırakın demeyin bırakılmaz.

Bilginiz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: DiscJ

Arkadaşlar ben oyunu aldım şuan elimde vatandan limited edition sadece t-shirt sonra gelicekmişş..Vatan bilgisayarda aral'ı suçluyor..

Ohh iyi Limitedmiş t-shirt üde çok geç kalmadan göndersinler dava açarım
  • quote:

quote:

quote:

Umarım paketlerin evinize gelmesinde gecikme olmaz. Bu sıralar çok yoğunuz.

Ups ile evlerine paket gelecek arkadaşlar , size birkaç not ekleyeyim ;

-Diğer firmalar gibi gelindiği zaman kurye sizi bulamazsa telefonunuzdan aramaz.

-Sizi bulamazlarsa şubeye bırakmazlar , yani şubeden gidip alamazsınız.

-Adresinize 2 kez uğrama yapılır , 2 uğrama hakkınız dolduğunda tekrar adresinize paket gelmez Vatan bilgisayar 3.kez götürün demedikçe.

-Hepiniz mutlaka dört gözle oyunu bekleyeceksiniz , takip numarasından sürekli kontrol edin. Kuryeler apartmanlarda ilk önce alt zile basarlar kapı açılmaz veya haber gelmezse geri dönerler. (zilinizin çalışıp çalışmadığını kontrol edin)

-Vatan bilgisayar gönderileri genellikle kimlik kontrollü yollar , yani 1.derecede akrabalarınız dışında kimse alamaz.

-Bakkala, markete, berbere , komşuma bırakın demeyin bırakılmaz.

Bilginiz olsun

Çoğu doğru sondan ikincisine katılmıyorum en azından ben karşılaşmadım. Zamanında oyunumu evin ziline basma gereği hissetmeden güvenliğe bıraktıkları oldu. Geçen gün de zile bastılar açtım isim soyisim sordu evet dedim bir şey yazdı sonra ücreti verdim ürünü aldım. Belki her ups böyle değil ama en azından ben bu durumlarla da karşılaştım. Hatta bir kaç yerde duymuştum imzalamadan kargo yu dahi vermedikleri oluyormuş yani kontrol etmek için, ne kadar doğru bilemiyorum...

• Ben oyunun ön siparişi verdiğimde bana fatura verdiler ve bugün'de o fatura ile teslim alabildim eğer o fatura olmasaydı elimde alamıcaktım..Doğal olarak kargo işleride böyledir die biliyorum çünkü patronumun kredi kartından 1700TL'lik sipariş vermiştik bnm adresimi ve fatura adresi bana yazıldı ama patronumu arayıp onaylamasını söylediler.katılıyorum komşuya teyze halaya vermezler bencede en iyisi evde bulun :))
  • Benim kargoda

28.10.2011 21:24:37 GİRİŞ SCAN EDİLDİ (HASAN SAĞIR) MAHMUTBEY HUB

28.10.2011 18:13:58 MÜŞTERİ DEPODA OKUNDU MAHMUTBEY HUB

böyle diyor bu HASAN SAĞIR kim oluyor ?? Yanlış bir yere gitmiyor demi . Sizdede HASAN SAĞIR mı yazıyor .
  • Cem Yılmaz işi bıraksın bence.Vatan Bilgisayar daha komik Ekle panpa beni de
  • Benim spariş izmire doğru yola çıkmış gözüküyor.Doğru olduğuna inanmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Benim spariş izmire doğru yola çıkmış gözüküyor.Doğru olduğuna inanmak istiyorum.

Aynen benim kargo da karayolu ile Ankara'ya gönderildi yazıyor.
  • siz hangi gün sipariş verdiniz arkadaşlar? benmkinde bi hareketlilik yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elberp

siz hangi gün sipariş verdiniz arkadaşlar? benmkinde bi hareketlilik yok..

7 eylülde vermiştim sparişi.Vatan daha yeni açmıştı spariş alımını o sıralar.
  • hmm, ben 23eylülde sipariş verdim, sıraya göre olduğu için gözükmüyo heralde bende.. inş sorunsuzca elimize ulaşsın da başka isteğim yok.. öyle olcağını zannetmiyorum ama yine de yorumlardan içime bi kurt düştü, standart-limited kargaşası konusunda.. sorunsuzca gönderseler bile, bugün için hevesle beklediğim 1ay önceden sipariş verdiğim oyunda yaşadığım hayal kırıklığı sebebiyle bundan sonra hiç niyetim yok vatandan almaya.. bu arada eve teslim haricinde haftasonu çalışıyo mu kargolar, gerekli şubelere ürünü teslim etme gibi.. sizinkiler yola çıkınca aklıma takıldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elberp -- 29 Ekim 2011; 0:51:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.