Şimdi Ara

Battlefield 3'ün Senaryo Modu Niçin Beğenilmiyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş güç derken Battlefield 3'ü uzun süredir oynayamıyordum, biraz oynayıp bırakmıştım. Geçenlerde yeniden başladım ve soluksuzca bugün bitirdim. Bir Deus Ex, System Shock ya da MW değil fakat gayet güzeldi bence senaryo modu. Başlarda tekdüze ilerliyor fakat sonlara doğru gerçekten çok sürükleyici ve eğlenceli bir hal aldı. Sonu ise bir efsanenin sonu gibiydi adeta. Tamam boşluklar vardı, inanılmaz detaylı bir senaryo değildi fakat gayet güzeldi. Ama hangi dergide, hangi sitede okusam yerden yere vuruluyor. Siz de benim gibi düşünmüyor musunuz ? Eğer düşünmüyorsanız bu yerden yere vurulma sebebi nedir biri bana açıklasın da ben de anlayayım yahu

• bf mw gibi oyunların senaryoları f.ck yeah america generic usulünde olduğu için olsa olsa gerzek bir çocuğu etkileyecek kaliteye sahiptir ve bu gibi generic oyunların senaryoları beğenilmez genel olarak.
  • NEdeni basit.Çoğu oyuncunun eskiden saygı duyduğu bir oyun vardı.CAll of duty.MW(altın yumurtlayan tavuk,altın mıçan da denilebilir) ye dönüştükten sonra seri,her sene birbirinin aynı şeyler sunarak ve milyonlar satarak fanlarını daha fan yapıp olgun ve bilinçli oyuncu kitlesinide kendinden soğuttu.Ben şahsen 30 yaşına merdiven dayamış birisi olarak MW2 de seriyi bırakma kararı aldım.Çünki seri multplayer vadeden bir türdü ve kendini aşırı tekrarlıyordu.Ayrıca modern savaş aletlerininde işin içine girmesiyle o kıç kadar haritalarda değil savaşmak taktik yapmak;nefes bile alamadan deli gibi adam öldürmeye başlamıştım.Oyunu bir saat oynuyor ve rahatlamış değil yorulmuş bir şekilde başından kalkıyordum..
    Hiç unutamam,oyunu bıraktığım an yaşadığım olayı anlatayım size.MW2 de yine multplayer bir oyunda bir sokağa girdim(toplasan 4 sokak zaten) önüme bir elbombası düştü aldım geri fırlattım.Bİrtane daha .Kaptım yerden onuda attım.2 adım sonra bitane daha.Onuda kaptım ve elimde patladı.Sonra uyandım..Ne yapıyorum ben burada.Hopla zıpla,küfür et.Küfür yaz.Sana küfür etsinler..Zaten yazışmalar hat safhada.Takım ruhu desen zerre yok..Bide kıç kadar haritada her adama vermişler 3 er elbombası.roket atar bomba atar.yetmediyse tepeden uçak bomba atsın heli füze sallasın..Bu noktada bırakıyorum,çünki iki oyunu kıyaslarsam sayfalarca fark dökebilirim ve bunalr zaten çok yazıldı çizildi.

NE diyorduk;neden BF3 ün single beğenilmiyor.Söyleyeyim..İnsanlar BF3 ün multi deki ezici üstünlüğü karşısında kaçınılmaz olarak karşı karşıya gelen bu iki oyun arasında seçim yapmak zorunda kaldı.Ama çoğu oyuncu bunu yapamadı.VE büyük bir kesim BF3 ün multisinin açık ara önde olduğunu kabul etti ama MW serisinede bir madalya takmalıydı nede olsa gaziydi.Boynu bükük bırakamazdı saatlerini,aylarını verdiği seriyi.VE (birazda captan Price ın hatrına Mw nin single iyi.BF3 ünki değil DENİLDİ..
    Aslında öyle değildi.Bf3 ün single senaryosunda da çatışamalAr oyunun dinamikleri dahildinde çetin cevizdi.ve savaşta olduğun hissini sonuna kadar veriyordu.Ben Mw nin son çıkan(inanın kaçıncı oyun olduğunu TAKİP EDEMEZ OLDUM) oyununu senaryo modu çok övüldüğü için denedim.2.bölümde 500 adam,20 helikopter 10 tank 2 şehir 1 dünya falan kurtarıp,yıkıp,öldürüp parçalayınca..Yine olmamış dedim.
    sonuç olarak savunulanın aksine Bf3 ünde single daha iyi diyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

NEdeni basit.Çoğu oyuncunun eskiden saygı duyduğu bir oyun vardı.CAll of duty.MW(altın yumurtlayan tavuk,altın mıçan da denilebilir) ye dönüştükten sonra seri,her sene birbirinin aynı şeyler sunarak ve milyonlar satarak fanlarını daha fan yapıp olgun ve bilinçli oyuncu kitlesinide kendinden soğuttu.Ben şahsen 30 yaşına merdiven dayamış birisi olarak MW2 de seriyi bırakma kararı aldım.Çünki seri multplayer vadeden bir türdü ve kendini aşırı tekrarlıyordu.Ayrıca modern savaş aletlerininde işin içine girmesiyle o kıç kadar haritalarda değil savaşmak taktik yapmak;nefes bile alamadan deli gibi adam öldürmeye başlamıştım.Oyunu bir saat oynuyor ve rahatlamış değil yorulmuş bir şekilde başından kalkıyordum..
    Hiç unutamam,oyunu bıraktığım an yaşadığım olayı anlatayım size.MW2 de yine multplayer bir oyunda bir sokağa girdim(toplasan 4 sokak zaten) önüme bir elbombası düştü aldım geri fırlattım.Bİrtane daha .Kaptım yerden onuda attım.2 adım sonra bitane daha.Onuda kaptım ve elimde patladı.Sonra uyandım..Ne yapıyorum ben burada.Hopla zıpla,küfür et.Küfür yaz.Sana küfür etsinler..Zaten yazışmalar hat safhada.Takım ruhu desen zerre yok..Bide kıç kadar haritada her adama vermişler 3 er elbombası.roket atar bomba atar.yetmediyse tepeden uçak bomba atsın heli füze sallasın..Bu noktada bırakıyorum,çünki iki oyunu kıyaslarsam sayfalarca fark dökebilirim ve bunalr zaten çok yazıldı çizildi.

NE diyorduk;neden BF3 ün single beğenilmiyor.Söyleyeyim..İnsanlar BF3 ün multi deki ezici üstünlüğü karşısında kaçınılmaz olarak karşı karşıya gelen bu iki oyun arasında seçim yapmak zorunda kaldı.Ama çoğu oyuncu bunu yapamadı.VE büyük bir kesim BF3 ün multisinin açık ara önde olduğunu kabul etti ama MW serisinede bir madalya takmalıydı nede olsa gaziydi.Boynu bükük bırakamazdı saatlerini,aylarını verdiği seriyi.VE (birazda captan Price ın hatrına Mw nin single iyi.BF3 ünki değil DENİLDİ..
    Aslında öyle değildi.Bf3 ün single senaryosunda da çatışamalAr oyunun dinamikleri dahildinde çetin cevizdi.ve savaşta olduğun hissini sonuna kadar veriyordu.Ben Mw nin son çıkan(inanın kaçıncı oyun olduğunu TAKİP EDEMEZ OLDUM) oyununu senaryo modu çok övüldüğü için denedim.2.bölümde 500 adam,20 helikopter 10 tank 2 şehir 1 dünya falan kurtarıp,yıkıp,öldürüp parçalayınca..Yine olmamış dedim.

Eline sağlık hocam çok doğru demişsin. Son zamanlarda Call of Duty'de mantıksız bir aksiyon fırtınası var. Tamam aksiyon iyidir hoştur fakat tadında güzeldir. MW2 yine bir derece, Black Ops ve MW3'de çok gereksiz ve beyinsiz bir aksiyon var. Oysa bilmem siz nasıl düşünüyorsunuz ama, iki oyunun da senaryosu gayet iyi. Sürekli beyinsiz aksiyon yerine daha durağan bir oyun yapısıyla ve kaliteli bir sunumla başyapıt olabilirlerdi bence. Neyse, gelelim Battlefield 3'e. Ben daha multiplayer'ına geçemedim BF3'ün , o konuda bir şey diyemeyeceğim ama tek kişilik moda girdiğimde inanılmaz düşük beklentilerle başladım. Çünkü nereye baksam, hangi dergiyi, siteyi, forumu okusam oyunun tek kişilik modu sürekli aşağılanıyordu. İlk birkaç bölümde ben de birazcık sıkılmadım değil, oyunun ortalarına geldiğimde hem senaryo oldukça sürükleyici bir hal aldı, her görevi, her sorguyu merakla bekler oldum, hem de mekanlar, çatışmalar çok daha sarmaya başladı. Oyunu bitirdiğimdeyse bir başyapıtı bitirmiş hissi oldu bende. Dediğiniz gibi, galiba oyunun tek kişilik modu insanların önyargısına kurban gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkPrince27

quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

NEdeni basit.Çoğu oyuncunun eskiden saygı duyduğu bir oyun vardı.CAll of duty.MW(altın yumurtlayan tavuk,altın mıçan da denilebilir) ye dönüştükten sonra seri,her sene birbirinin aynı şeyler sunarak ve milyonlar satarak fanlarını daha fan yapıp olgun ve bilinçli oyuncu kitlesinide kendinden soğuttu.Ben şahsen 30 yaşına merdiven dayamış birisi olarak MW2 de seriyi bırakma kararı aldım.Çünki seri multplayer vadeden bir türdü ve kendini aşırı tekrarlıyordu.Ayrıca modern savaş aletlerininde işin içine girmesiyle o kıç kadar haritalarda değil savaşmak taktik yapmak;nefes bile alamadan deli gibi adam öldürmeye başlamıştım.Oyunu bir saat oynuyor ve rahatlamış değil yorulmuş bir şekilde başından kalkıyordum..

Eline sağlık hocam çok doğru demişsin. Son zamanlarda Call of Duty'de mantıksız bir aksiyon fırtınası var. Tamam aksiyon iyidir hoştur fakat tadında güzeldir. MW2 yine bir derece, Black Ops ve MW3'de çok gereksiz ve beyinsiz bir aksiyon var. Oysa bilmem siz nasıl düşünüyorsunuz ama, iki oyunun da senaryosu gayet iyi. Sürekli beyinsiz aksiyon yerine daha durağan bir oyun yapısıyla ve kaliteli bir sunumla başyapıt olabilirlerdi bence. Neyse, gelelim Battlefield 3'e. Ben daha multiplayer'ına geçemedim BF3'ün , o konuda bir şey diyemeyeceğim ama tek kişilik moda girdiğimde inanılmaz düşük beklentilerle başladım. Çünkü nereye baksam, hangi dergiyi, siteyi, forumu okusam oyunun tek kişilik modu sürekli aşağılanıyordu. İlk birkaç bölümde ben de birazcık sıkılmadım değil, oyunun ortalarına geldiğimde hem senaryo oldukça sürükleyici bir hal aldı, her görevi, her sorguyu merakla bekler oldum, hem de mekanlar, çatışmalar çok daha sarmaya başladı. Oyunu bitirdiğimdeyse bir başyapıtı bitirmiş hissi oldu bende. Dediğiniz gibi, galiba oyunun tek kişilik modu insanların önyargısına kurban gitti.

Ben Cod ve bf serisinin hepsini orjinal aldım. Bf serisi multiplayer olarak inanılmaz iyi.Cod seriside single player olarak zevkli.Ben black ops un senaryosuna bayılmıştım harikaydı.Ama mw 3 nasıl bi senaryodur bir gram zevk almadan oynadım. İnfinity ward sınıfta kaldı bana göre cod serisini Treyarch devralmalı artık.
    Ekran kartı:Featuring 1.5GB NVIDIA GeForce GTX 580M graphics
    Görüntü-17.3 inch display (1920x1080)3D
    Hard disc 512 gb ssd disc
    Wireless:Intel® Ultimate N WiFi Link 6300 a/g/n 3x3 MIMO Technology (optional)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • COD2 ve COD4 senaryolari ile karsilastirldigi, ve onun (basarisiz tabiki) taklidi olduklari icin begenilmiyorlar bence
    LG 42LW4500 3D LED # PS3 # Playvision DTS/DD dekoder - Playvision 5.1 Kulaklık - Jabra Bluetooth Kulaklık - Edifier M3500 5.1 - Edifier X600 2.1 # Killzone 3 Metal Kutu - Killzone 2 - Uncharted 3 - God Of War Ascension - Metal Gear Solid 4 Guns of Patriots, Battle Field 3, NFS Most Wanted ... BF4 ...
  • Cod serisini MW3e kadar başından sonuna oynamış birisi olarak BF3ün singleını oynadıktan sonra MW3 yavan geldi.

İngilizcem gayet iyi olmasına rağmen oyunun senaryosunda ne anlatılmaya çalışıldığını anlamaya çalışmam. Benim için oyunun savaş atmosferini ne kadar hissettirdiği önemlidir. Burada grafik kalitesi, vuruş hissi , ses efektleri ve yapay zeka önemlidir.

Yok efendim captain price'mış bilmemneymiş bunlar pek salladığım şeyler değil. FPS oynarken bunlara dikkat etmem.

O yüzden hiç senaryodan falan bahsetmeden BF3ün singleplayer deneyimi MW3den daha güzeldi diyebilirim.

MW3de kendinizi 3üncü sınıf bir aksiyon filmindeymiş gibi hissediyorsunuz BF3de ise savaşın içinde gibi aradaki fark bu.
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • Uçaklı bölümler hariç bende zevk almadım.ek olarak yapay zeka gerçekten kötü adamlar üzerime atlıyor beni öldürmek için ama sırf multiplayer için bile alınır BF3.Multiplay açılınca o silahı açacam bu künyeyi alıcam diye 4 saat başından kalkılmıyor.

Orijinalden alıntı: SyLVanasS

Ben Cod ve bf serisinin hepsini orjinal aldım. Bf serisi multiplayer olarak inanılmaz iyi.Cod seriside single player olarak zevkli.Ben black ops un senaryosuna bayılmıştım harikaydı.Ama mw 3 nasıl bi senaryodur bir gram zevk almadan oynadım. İnfinity ward sınıfta kaldı bana göre cod serisini Treyarch devralmalı artık.

Evet Black Ops konusunda kesinlikle katılıyorum, harika bir senaryosu vardı fakat işlenişi fazla gürültülüydü bence. Ona rağmen gayet güzeldi yani, MW3'den de MW2'den de iyiydi bence.

quote:

Orijinalden alıntı: Burakc.

Ben beğendim sonu hariç.Sonunu biraz daha heyecanlı, vurucu yapsalarmış daha iyi olurmuş.

Aslında sonu da güzeldi, fakat
    Dima'nın yaşlanmış hali falan mı o, baya değişmiş çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPrince27 -- 23 Ocak 2012; 16:17:44 >

• COD'la yanyana bile duramaz bence
    ANTI BF

Orijinalden alıntı: TheTimeLess

COD'la yanyana bile duramaz bence
    ANTI BF

Zaten başta da belirttiğim gibi amacım CoD ile karşılaştırmak değil, tamam CoD'dan daha kötü olduğu yanlar olabilir fakat yerden yere vurulmayı asla haketmiyor diye düşünüyorum.
    Önemli olan multiplayer
  • Konu iyi ama işleyememişler cod daha çok çocuklar oynuyor(hack diyen küfür eden çok gördüm)single player güzel ama saçmalıklar var(black ops harbi güzeldi ama)multiplayer da cod alamaz ;) adamlar emek vermiyor aynı texture kullanıyorlar boşuna para veriyoruz(mw3 ve bf3 orjinal sahibim)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadar oynadığım oyunların çoğunu yarıda bıraktım crysis 2'de dahil. Neden derseniz akıcı bir senaryosu var hep kendini tekrar ediyorlar. Bf3'ün senaryosu akıcıydı ve kısaydı bu yüzden kendini tekrar etmedi tadında bitti oyun. Kesinlikle 10 numara senaryosu var. Ama bf3'ün senaryosu devam edecek bence.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.