Şimdi Ara

Battlefield 3'ü Oynamak için 'Origin' Şart Oldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Para vercezmi origine ne kadar ve nasıl
  • "Diğer yandan Electronic Arts'ı da suçlamaya gerek yok, çünkü onlar da bu taktiği "Valve ve Steam" ikilisinden öğrendiler."

EA sana kaç para verdi bilmiyorum ama Valve 2 mislini verir :)
  • şu güzel oyunu bizden soğutnayın
  • İşte çok güzel bir haber. Keşke bütün multiplayer oyunlar böyle steam, origin yada benzeri bir platformdan oynansa. Pc'de hilenin önüne ancak böyle geçilebilir.
  • birde dolar şuan 1.75 ve euro 2.50 (düz hesap bunlar)
    yani 49.99 euro olduğuna göre 50 diyelim euro 2.50 lira 125 lira oluyor
    dolarla olsaydı 87.5 lira olacak
  • ya beyler tamam origini yüklemek 2 dk alır felan filan ama benim onlarca oyununm steamda arşivlenmiş halde güzel güzel dururken bf3 neden bunlardan ayrı dursun ? neden onun için ayrıca bir program yüklemek zorunda kalıyım.neden tüm arkadaş listemi origine tek tek aktarmak zorunda kalıyım ?

2 dk ya kur nooooolcaaakkkkk demesi kolay tabi
  • evet 2 dk demesi kolay hamde gayet kolay 2 dkda programı yükler 2 dk da oyunu açar 2 dk da arkadaşlarını eklersin rahat rahat oynarsın bu kadar üşengeç olmayın
  • Her ne kadar fiyatından dolayı pek çok oyunu steam'dan alıyor olsam da kutulu oyunu her zaman tercih ediyorum zaten. korsana karşı olan her tür çabayı destekliyorum ben de.
  • Dolar ile almak isteyenler IP saklama programı kullansın.
  • Kutulu akar kutuluda paramı alcak bizden origin
  • Şimdi No Origin Crack ararız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsheker

Kutulu akar kutuluda paramı alcak bizden origin

Para alma diye bir şey yok, sadece oyunun origin üzerinden kayıt edilerek kurulacağı anlamına geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Ağustos 2011; 8:57:45 >
  • Battlefield 3 bu yola girmiş umarım eline yüzüne bulaştırmaz
    çünkü ubisoft' ta assasin's creed'de baya uğraşmıştı bu işlerle ve korsana engel olamadığı gibi orjinal alanları oyundan soğuttu. Battlefield umarım başarısına gölge düşürecek bir hata yapmaz
  • Sanki annenizin karnından Steam hesabıyla doğdunuz ha. -_- Fanboylar paso oyunun açığını arıyor.
  • Lan şu oyunu biraz daha erken çıkarsınlar yav
  • Razor Veya Skidrow Halleder.
  • Origin sistemi tam bir fiyasko olacak, multiplayer ping sorunu yüzünden oynanmayacak bile. Görün bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypermestra

Origin sistemi tam bir fiyasko olacak, multiplayer ping sorunu yüzünden oynanmayacak bile. Görün bakın.

Öyle olursa valla küfür ederim ea ya egolarını tatmin etmek için millete işkencemi edecekler gider mw3 alırım direk bf3 almıyım bikac kişi alsın sorayım onlara ping yuksekmi diye
  • Korsana engel olur umarım
  • Mw ezip geçecek satışlarda
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.