Şimdi Ara

Battlefield 3'te Her Hesaba Bir Asker (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • battlelog Psn ile entegre edilmişti ben psn hesabımla girdim.Otomatik olarak origin hesabımda psn hesabımla senkronize olmuştu. Pc de ki askerimide ps3 deki askerimide tek hesaptan yönetebiliyordum. Özetle psn hesabı olanlar yeni hesap oluşturmasınlar zaten hem origin de hem battlelogda bu hesapları aktif..
  • tüh ya bende 2 farklı profil oluşturacaktım bir recon bide enginer:)
  • Peki ana EA ID mizi değiştirme şansımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3d_enjoy

tüh ya bende 2 farklı profil oluşturacaktım bir recon bide enginer:)

Daha önce bf oynamadığın belli oluyor. Bütün bf oyunlarında ne olacağına spawn ekranında karar verirsin zaten duruma göre istediğini olursun örneğin base de tank varsa engineer olursun tankı patlatır bir sonraki öldüğünde assaulta geçersin rpg oyunu değil bu fps oyunu.
  • Beyler sorun mu var sizde zaten neden nickinizi degistiyorsunuz 13 yasindamisiniz ? Istedigin clan tagini koy, istedigin sinifi sec oyun icinde nickin degismemesi oyun siparisi iptal etmek icin yeterli bir sebepse zaten hic siparis etmeyen siz bir daha oyun haa birde mw3 den uzak durun her sene ayni seyin lacivertini veriyorlar sonuc olarak dimi ? Birseyi kotulemek elestiriyo girmiyor maalesef o yuzden birseyi yazmadan once 2 kere gerekirse 3 kere dusunun ama bos seyler yazmayin lutfen.
  • Hikaye modunu saten kotu yapıyorsunuz bari bunu yapmayın...Oyuncular çok çabuk sıkılacaklar bence! Bunu hemen düzeltmeliler!!! En az 2 profil olmalı
  • ya arkadas sen sakamisin yazmissin 1 ay once en iyi oyundu bu haberden sonra iptal ettim , ne degisik bir musteri tipisin sanki oyunu bu asker acma olayi icin alacakmista bu haberi duyunca iptal etmis. isabet olmus iptal etmen bence omur boyu oynama bu oyunu dice sen almicaksin diye cok sey kaybedecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crynet

1Ay Önce En İyi Oyundu Bu Bilgiler Açığa Çıktı Siparişi İptal Ettim E Yuh Artık

dice dunyasi ve bizim icin bu iptal ettirmen buyuk kayip. Ya arkadasim bi git allahini seversen sanki bunun icin oyunu alacakmissinda sonra iptal ettirmissin gibi.
  • adalet sağlanmış olur. zaten millet çözünürlüğü hayvancıl şekilde kısarak counter edasıyla 90-100 fpslerde oynayarak adam öldürmeye çalışacak bir de üstüne Kill/death oranını yüksek tutacak başka bir hesap alacak tek hesap kullanıp ilk başta hatalar yapıp çok fazla ölen kullanıcılara üstünlük sağlayacak sıralamada .
  • bf 3 de grafik olsa ne olur Allah ım ya bi de multi koymuslar
  • EA işte. Ne olursa olsun bi uyuzluk çıkarıcaklar..
  • oyun kalmadı kardeşim yav bizmi dedikde gidin bu oyunu pc de oynayın diye DICE kendisi şeömedimi ana platformu PC diye evet sonrada konsola çok kısıtlama getiriyorlar biz ne yapalım o zaman hemen haftaya ps4 çıkartsınlar bizede pc ile eşt bir oyun gelsin benim istedim PC ile konsollar arasında tamamen eşitlik olsun değil amam PC kullanıcıları o kadar sisteme okadar para verip oyunu oynuyorlar ama bizimde hakkımız yanı o kadar çok kısıtlama geldiki ellerinden gelse sadece pc ye çıkartacaklar oyunu birde daha halen konsolların sınırlarını yukarı çekmenı yollarını bulduk diyor amacını edir anlamış değilim resmen konsollarda satılmaması için ugrasıyorlar insanda bu kadar ugraşmazkı yanı adamlar resmen satılmasın diye ugrasıyor konsollarda tamam anladık eşitli arıyorsunuz mesela ben şahsen bu oyunu konsoldan çok PCde oynamak istiyorum kim istemez o kadar gerçekçi bir oyunun ultra ayarlarda oynamayı birazcıkta bize hak verin yani bizde insanız bizde oyun oynamak istiyoruz bu oyunun PC maliyeti neredeyse 2.500 tl ile 3.500 tl arası değişiyor konsollarda bi 800 tl verip aradan çıkıyor bir yönden haklılar yanide demek istedigim konsola çok kısıtlama var ortada oyun kalmayacak.

• @mert

2500-3500 değil 1300-1500 tl...
  • M3rett0

ben ultra ayarlarda sölüyorum bu oyunu ultra oynamak için nvidia ve atı nin en iyilerini almamız lazım değilmi en iyieride sırf bi ekran kartı 750 $ değilmi işlemci derken bir bakmışın 2000 tl yi geçmiş 12 gb ram diyor sana en 4 gb nvidia GTX 590 ve HD 6990 lardan bahsediyoruz yanlışmıyım.
  • quote:

ben ultra ayarlarda sölüyorum bu oyunu ultra oynamak için nvidia ve atı nin en iyilerini almamız lazım değilmi en iyieride sırf bi ekran kartı 750 $ değilmi işlemci derken bir bakmışın 2000 tl yi geçmiş 12 gb ram diyor sana en 4 gb nvidia GTX 590 ve HD 6990 lardan bahsediyoruz yanlışmıyım.

yuhh sende abartın iyice ben amd x6 ve hd5750 ile betayı ultrada 30-35 fps de oynadım
    topladığım pc 1.400 tuttu.yani kısacası öyle uçuk bir sisteme gerek yok:)
  • Ulan varya yeni yeni icat çıkartıyorlar. Nolur yani bırakın millet istediği kadar asker oluştursun... Hep EA nın başının altından çıkıyor kesin.
  • quote:

yuhh sende abartın iyice ben amd x6 ve hd5750 ile betayı ultrada 30-35 fps de oynadım
    topladığım pc 1.400 tuttu.yani kısacası öyle uçuk bir sisteme gerek yok:)

hay allahım anlatamadım nese boşver ugraşmaya değmez
  • PARAGÖZ EAAAAAA PARAGÖZ EAAAAA zaaaaaaaaaaaa

2 ay önce

PARAGÖZ ACTİVİSİONNN PARAGÖZ ACTİVİSİONNNN
  • quote:

PARAGÖZ EAAAAAA PARAGÖZ EAAAAA zaaaaaaaaaaaa

2 ay önce

PARAGÖZ ACTİVİSİONNN PARAGÖZ ACTİVİSİONNNN

bu konuda EA nın para karşılıgı bir şey verdiği yazmıyor neyi kasdetmek istedin anlamış değilim
  • @mertm

Bir oyunu ultrada 60 fps de oynatmaya yeterli kart mesela gtx 295 olsun sen o oyunu gtx 590 ile de oynasan yine aynı görüntüyü alırsın.

En son çıkan grafik kartlarına ihtiyaç yok zaten 750 dolara da çıkmıyor kart 500-600 dolar oluyor ilk çıktığında.400 tllik ekrna kartı en iyi görüntü için yeterli illaha gidip i7 extreme işlemci gtx 590 SLI yapman gerekmiyor yani..

12 gb ram saçmalığını nerden duydun onu da bilmiyorum. 4 gb'dan fazla isteyen oyun yok şu anda çok istersen 6 gb yaparsın ondan fazlası gereksiz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.