Şimdi Ara

Battlefield 3 Sorun Bakalım Nekadar BF3 ten anlarsınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabayın Arkadaşlar benim origin hesabım var ve bf3 üme premium almak istiyorum ama bf3 rus ama 1 tanede ingilizce bf3 var şimdi ben ingilizce bf3 indirsem ama bf3 premium alıp rus hesaptan girsem
    girermi yani rus oyunlarda çıkan sorunları çıkarırmı ama ek paket olan yani dlc leri yada yeni gelen update leri indiririm rus hesaptaki rus ça dil yamasını indirmesem olurmu ama

normal update ile rus dil updati ni nasıl ayırırım ama resmini çekiyim o rus updatin kaç gb olduğun gelen güncellemele kontrol mü edeyim
    siz bişey söyleyin

not:niye ing hesabıma almıyorum premiumu çünkü o hesapta tek bf3 var ama bf3 rus hesapta başka oyunlarımda var bir arada toplamak istiyorum

siz bişey diyin ben yapıyım Paylaş:

• premium alcağın paraya git özel Türkçe dersi al. Zira dediklerinden hiç birşey anlaşılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

premium alcağın paraya git özel Türkçe dersi al. Zira dediklerinden hiç birşey anlaşılmıyor

Şimdi anladığım kadarı ile 2 hesabın varmış ve premium'u rus hesabına almak istiyorsun. Bir sorun olmaz al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanyldrm22

Merhabayın Arkadaşlar benim origin hesabım var ve bf3 üme premium almak istiyorum ama bf3 rus ama 1 tanede ingilizce bf3 var şimdi ben ingilizce bf3 indirsem ama bf3 premium alıp rus hesaptan girsem
    girermi yani rus oyunlarda çıkan sorunları çıkarırmı ama ek paket olan yani dlc leri yada yeni gelen update leri indiririm rus hesaptaki rus ça dil yamasını indirmesem olurmu ama

normal update ile rus dil updati ni nasıl ayırırım ama resmini çekiyim o rus updatin kaç gb olduğun gelen güncellemele kontrol mü edeyim
    siz bişey söyleyin

not:niye ing hesabıma almıyorum premiumu çünkü o hesapta tek bf3 var ama bf3 rus hesapta başka oyunlarımda var bir arada toplamak istiyorum

siz bişey diyin ben yapıyım Paylaş:

Neden oyunu ingilizce indirmek icin bu kadar ugrasiyorsun? Rusca indirip kolayca ingilizceye cevirebilirsin. Asagidakileri yaptigin zaman ingilizce hesabini acmana bile gerek olmayacak

Oncelikle premiumu rusca hesabina al, oyunu oradan indir ve repair install yap. Daha sonra su ingilizce dil dosyalarini sirayla indir ve Battlefield 3 klasorune at:

ANA PATCH
    CDKeysHere.com_BF3EN.part1.rar
    CDKeysHere.com_BF3EN.part2.rar
    CDKeysHere.com_BF3EN.part3.rar
    CDKeysHere.com_BF3EN.part4.rar
    CDKeysHere.com_BF3EN.part5.rar

6 ARALIK 2011 PATCH
    Update_6Dec2011

4 EYLÜL 2012 PATCH
    Update_4September2012

Bu da, 3 ARALIK 2012 PATCH
    https://www.dropbox.com/s/gxtp8w93lcyd95a/BF3%20Corrupted%20Data%20Files%20Fix%20%28RU%20User%20fix%29.zip

Tum bunlari Battlefield 3 klasorune attiktan sonra asagidaki sitede anlatilan regedit ayarlarini yap ve oyuna gir

http://www.cdkeyshere.com/files/bf3.html

Emin ol gorundugu kadar zor degil ve ingilizce indirip rusca premiumla filan ugrasmaktan cok daha kolay

Bu arada, @yekialem hakli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu tamam mı
  • Ne diyo bu ya? Başlığın isme bak.
  • bu yazdıklarını düzgün bir şekilde başka bir dilde yazsaydın ve google translate ile türkçeye çevirseydin bile daha anlaşılır olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.