Büyük bir umutla battlefield 3 ü indirdim kurdum çalıştırdım birde ne göreyim kamera dönüyor silah mause kontrolunda değil sürekli dönüyor yardım !!
Kutulu alsaydın ya.
Orjinal olmadığından dolayıdır.
Kaldırıp yeniden kurun olması lazım
kaldırdım tekrar kuruyorum inşallah olur ..
quote:
Orijinalden alıntı: EasyBell
kaldırdım tekrar kuruyorum inşallah olur ..
arkadaşım bendede kamera sürekli dönüyor.çözümünü bulabildin mi ? bunun için kastık gittik yeni pc aldık ama oynayamıyorum :( bende sildim tekrar yükledim fakat olmadı sen çözebildin mi?
Dönüp duran arkadaşlar ayarlardan kontrolleri sadece klavye ve fare olarak ayarlayın, oyun çubuğu vs. varsa onlarıda çıkarıp deneyin. Aynı oyun bende problemsiz çalışıyor.
ya arkadaslar bendede qore quad ıslemcı atı 6950 2 gb ekran kartı 4 gb ram var fakat battlefıeld full oynamak ıstıyorum ama oyun donuyor boyle 5 dakıka oynuyorum sonra kılıtlenıyo oyun neden yapar acaba bılgısayarımda ne eksık ekran kartımı ram mı wındows 7 32 bıt ısletım sıstemı mevcut ayrıca oyun grafıklerı orta ayardayken donma yok fakat yukselttıgımde ultımate yaptıgımda oyun gene kasmıyor ama56 dakıka sonra kılıtlenıyo ne yapmalıyım onerısı olan varmı? acaba ıslemcıdenmı yapar ram denmı yoksa ekran kartımı neyıo degıstırmelıyım anlamadım.
bu ekran dönme problemi bende de var. Laptop kullanıyorum. Çözümü basit ama ne yazık ki geçici ve anlık çözüm. alt+tab yapıyosunuz. sonra tekrar oyuna geri dönüyosunuz dönme duruyor.
neden ekran dönüyor? Laptop kısayol (volume açma kapama vs..) tuşları ve hatta caps lock gibi fonksiyonel tuşlara bastıgımızdan dolayı ekran dönmeye başlıyor. en azından bende öyle.
Ayrıca oyun kendine kapanıyor hatta bazen serverlara giremeden oyun hata veriyor DELİRİCEM Bu oyunda bu kadar hata olmamalı!!!
ekran kartınızı güncelleyin arkadaşlar.. 280. sürümü olsun sizde, yoksa takılmalar oluyor, bende asus EN9500GT var onda öyle oldu.. forumlarda çok tartışıldı, 280. sürümden yukarısını yüklemeyin şimdilik.. ati de bugün 11.11 sürümünü çıkardı catalyst in.. ne gibi artıları oldu tam bilmiyorum, ama ati chipset kullananlar indirip denesinler..
ben sadece tab tuşuna basıyorum düzeliyor deneyin... sonra da üstündeki " tuşuna basıyorum
Bu sorun benim laptoptada var. Ekran kartı 6650, 11.11 sürücüsü yüklü. Radeonlarda bir sorun var sanırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme