Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 SNİPER SİLAHLARI DEĞERLENDİRME(hasar puanları geldi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
16.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sniper olarak yeni başlayan ve acaba bu class bana uygunmu şeklinde kafasında soru işaretleri olan arkadaşlar için hazırladığım mini bir rehber

M39 EMR:

Bana göre recon classına konmuş bir assult rifle yakında çok etkili uzakta ise bir adamı çok rahatlıkla 2 mermide yere serebiliyorsunuz

MK11:

bu silah daha oynun ilk başında us de oynayabildiğiniz silah.Bana göre öğrenildikten sonra çok iyi bir biçimde kullanılabiliyor özellikle semi auto oluşu m98b gibi silahlara karşı bullet damageını kapatabiliyor.Ama çok uzaklardan adam öldürmeyi çok beklemeyin çünkü MK11in mermiler çok hızlı düşüyor bu yüzdende uzakdan adam vurmak çok zor oluyor uzak olarak maksimum 450 metreden bahsediyorum zira bu silahla 357 metreden headshotım var

SVD:

bu silah mk11e çok benziyor ve ruda oynanabiliyor SVDde tıpkı MK11 gibi semi auto ve uzakdan çok başarılı değil

SV98:

işte geldik oyunun ilk açılan bolt action silahına peki bu silahın artıları neler ilk olarak mermisi çok hızlı böylelikle rahatca 450 metreden adam avlayabiliyorsunuz ama eksik yönü o kadarda güçlü vuran bir silah değil o yüzden headshot yapmaya özen gösterilmeli

SKS:

bana göre M98B veya M40A5 açılana kadar en iyi silah bu nedeni MK11 ve SVD gibi semi auto olması ama buna karşın mermilerinin çok daha uzağa minimum bullet drop ile gitmesi ayrıca yakındada gerçekten çok etkili

M40A5:

kendileri M98Bnin kardeşi durumunda 100-150 metre içersinde herhangi bir adamın üst tarafından vurduğunuz anda buna kollarda dahil onu çok rahat tek bir mermi ile yere serebilirsiniz tabii bu söylediklerim hard core serverlarda geçerli normal oyunlarda 2 atış yapmalısınız bullet drop olarak M98Bden kötü olsada hiçde fena bir silah değil M40A5.Ayrıca ateş ettikten sonra çok daha hızlı bir biçimde namluya yeni bir mermi sürüyor bu sayede ilk başta kaçırdığınız adamı 2 saniye sonra tekrar görüş alanınıza albiliyorsunuz

M98B:

işte oynun en baba silahı bulletdrop olarak bir harika mermi sanki hiç düşmüyor ve tetiği sıktığınız anda mermi hızla adamla buluşuyor.M98B gerçekten çok ama çok güçlü bir silah ve oda tıpkı M40A5 gibi 100-150 metreden çok rahatlıkla tek mermide karşıdaki adam yere seriyor ama her atıştan sonra namluya yeni bir mermi sürmek M40A5e göre daha uzun sürüyor

arkadaşlar oyundaki silahların kaç metreden ne kadar hasar verdiğinide çözdük işte liste

MK11MOD:

1 metrden 20 metreye kadar 50 100 metrede 34

SVD:

1metreden 20 metreye kadar 50 100 metrede 34

SV98:

1 metreden 20 metreye kadar 75 100 metrede 55

SKS:

1 metreden 20 metreye kadar 38 100 metrede 28

M40A5:

1 metreden 20 metreye kadar 75 100 metrede 55

M98B:

1 metreden 20 metreye kadar 95 100 metrde 66 aslında bazı yerlerde 59 yazıyor ama bu yalan zira hard coreda denemeler sonucu 110 metrden tekde adam alıyor bizzat denedik ölçtük biçtik ve hard coredaki can %60 oranında ama 110 metre üstünde 60 ın altına düştüğü için tekde alamıyor

M39 EMR:

1 metreden 20 metreye kadar 50 100 metrede ise 34 vuruyor

not:m98b için 20 metreden sonra her 10 metrede 6 damage düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodomoco -- 22 Kasım 2011; 17:22:20 >

• aslında m98b attack helikopterin camından içeri girse çok işler yapıcam onla :D
    bu arada 975 metrede sniper mermileri kayboluyo.975 ve üzeri mesafelerden adam indirmeyi denemeyin. benim longest headshot rekorum 974 metre :D ve 900+ mesafeden 100 ün üzerinde leşim var :D ama recon araçlara karşı çok çaresiz. adamı 900 metreden vuruyorum firestorm da nasıl bi hırs yapıyosa adam tankı alıp dağların arkasından üzerime geliyo :D gelene kadar spot manyağı yapıyom ama bi helikopter yada engineer de indirmiyo adam gelip tankla alıyo intikamını :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

aslında m98b attack helikopterin camından içeri girse çok işler yapıcam onla :D
    bu arada 975 metrede sniper mermileri kayboluyo.975 ve üzeri mesafelerden adam indirmeyi denemeyin. benim longest headshot rekorum 974 metre :D ve 900+ mesafeden 100 ün üzerinde leşim var :D ama recon araçlara karşı çok çaresiz. adamı 900 metreden vuruyorum firestorm da nasıl bi hırs yapıyosa adam tankı alıp dağların arkasından üzerime geliyo :D gelene kadar spot manyağı yapıyom ama bi helikopter yada engineer de indirmiyo adam gelip tankla alıyo intikamını :D

M98 atak helikopterlerinin camından geçiyor zaten, ben defalarca vurdum. Yalnız headshot yapmazsanız öldüremezsiniz pilotu tek atışta.
  • genelde tam kalkmak üzere olan helikoptere defalarca attım ama demekki hiç denk gelmedi :) ozaman enemeye devam sağol bilgi için
  • quote:

genelde tam kalkmak üzere olan helikoptere defalarca attım ama demekki hiç denk gelmedi :) ozaman enemeye devam sağol bilgi için

ben küçük helilerin camını deliyorum indiriyorum direkama bi türlü alışamadım m98bye mermileri çok hızlı ayrıca şunuda söyliyim 100 metreden m98b,m40a5 hdde adamı tekde alıyor sonrası için garanti veremem ayrıca bunun içinde her 2 silahadada dürbünden gözü kaldırmadan reload etmek için bir geliştirme var onu alın adıstraight pull bolt
  • son onbin puan kaldı m98 e:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

genelde tam kalkmak üzere olan helikoptere defalarca attım ama demekki hiç denk gelmedi :) ozaman enemeye devam sağol bilgi için

ben küçük helilerin camını deliyorum indiriyorum direkama bi türlü alışamadım m98bye mermileri çok hızlı ayrıca şunuda söyliyim 100 metreden m98b,m40a5 hdde adamı tekde alıyor sonrası için garanti veremem ayrıca bunun içinde her 2 silahadada dürbünden gözü kaldırmadan reload etmek için bir geliştirme var onu alın adıstraight pull bolt

yok hocam long range snipe de bipod dan vazgeçemem dedimya 900 metre ve üzeri bir sürü headshot um var.zaten headshot vurmadıktan sonra adam vurmuşum saymıyom biri 1000 puan diğeri 100 puan. straight pull bolt la long range snip pek olmuyo.
    firestorm,kharg island yada caspiana girip coşturuyom. bi oyundan 7000+ puan aldığım oluyo. kaç metreden adamı headshot vurursan vur tekte alıyo bolt action sniperler. ama dediğim gibi henüz hiç helikopter pilotu vuramadım. 700 metreden havadaki uav,i vurdum ama heli pilotu vuramadım.tabi durmak yok denemeye devam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uçan heli zor da duran helideki adamı indirmek çok basit, hele Caspian Border haritasında RU olursan tam şenlik, o haritada US üssünün dehşet güvenlik açığı var Snip ile Checkpointin solundaki ovada bir yere çömeldimi dimdirek karşında US helisini görüyorsun, adamlar biner binmez anlının çatına çakıyorsun , dün bayağı bir elemanı çıldırttım Caspian'da, kesinlikle onların yerinde olmak istemezdim US üssüne bi değişiklik şart Ayrıca ben straight pull bolt tavsiye ederim bipod'a alışmak pek iyi değil, bazı anlarda hızlı yer değiştirip hedef takip etmen gerekiyor bipod çok hantal kalıyor bazen de saçma sapan açılara kurabiliyor, bir de bipoda alıştımı ayaktayken hedefi vurmakta zorlanıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F4EC4307 -- 21 Kasım 2011; 1:05:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Moo-hyuk

Uçan heli zor da duran helideki adamı indirmek çok basit, hele Caspian Border haritasında US olursan tam şenlik, o haritada RU üssünün dehşet güvenlik açığı var Snip ile Checkpointin solundaki ovada bir yere çömeldimi dimdirek karşında RU helisini görüyorsun, adamlar biner binmez anlının çatına çakıyorsun , dün bayağı bir elemanı çıldırttım Caspian'da, kesinlikle onların yerinde olmak istemezdim RU üssüne bi değişiklik şart Ayrıca ben straight pull bolt tavsiye ederim bipod'a alışmak pek iyi değil, bazı anlarda hızlı yer değiştirip hedef takip etmen gerekiyor bipod çok hantal kalıyor bazen de saçma sapan açılara kurabiliyor, bir de bipoda alıştımı ayaktayken hedefi vurmakta zorlanıyorsun.

hocam long range sniperde öyle çok aksiyon olmuyoki.kendi basenin hakim tepesine çıkıyosun arkan sağlam zaten sürekli respawn olan takım arkadaşların kalkan helileri var önünde yakında kimse olmuyo uzaktan uzağa. mesela kharg da gemide kim gelip vurcak seni :D
    mesela bana ateş edildiğinde kaçmam hiç adam tutturabiliyosa vursun sevinsin.zaten o mesafeden tutturmak inanılmaz zor.benim gibi düşünen rakiplerde çok birbirimize karşılıklı atıyoz ilk kim tutturursa. ama straight kullansan merminin nereye gittiğini tam kestiremiyosun ve ayarlayana kadar nefes tutamazsın bazen 6-7 tane boşa sıkabiliyosun. orta büyüklükteki maplerde haklısın ama.zaten ordada m95 kullanmıyom çok ağır kalıyo m40 ve straight kullanıyorum

• daha demin 30 adam aldım m98b saolsun
  • şimdi tekrar denedimde uzun mesafede gerçekten straightpullbolt çok saçma oldu. merminin nereye düştüğünü göremiyosun reload sarsınıtısından
    bipod u aldım tekrar açılan ribonlarla tek oyunda 12k puan :D m98 sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumak -- 19 Kasım 2011; 21:50:16 >
  • Silahlar çok güzel,Özellikle fire strom haritasında amerika üssünün yanındaki dağlık kısma geçip ordan aşağı doğru avlanmak güzel oluyor...Birde her engineerın eline rpg vermeseler daha zevkli olacak,Bu arada nickimcanayaz0734 yabanclıar ile oynamaktan sıkıldım ekleyin oynayalım arkadaşlar.
  • eklentileri de açtıkça açıklarsan iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzerHumor

eklentileri de açtıkça açıklarsan iyi olur

tamam bu arada damageları ekledim
  • Mk 11 mod 0 ile adamı yakalarsam mesafe dinlemem semi auto olması sayesinde M98B'ye alıştım çok iyi oldu. Dodo bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzerHumor

Mk 11 mod 0 ile adamı yakalarsam mesafe dinlemem semi auto olması sayesinde M98B'ye alıştım çok iyi oldu. Dodo bilir

• Pc de party mod varmı ps3 te yokda maç yapamıyoruz
  • quote:

şimdi tekrar denedimde uzun mesafede gerçekten straightpullbolt çok saçma oldu. merminin nereye düştüğünü göremiyosun reload sarsınıtısından
    bipod u aldım tekrar açılan ribonlarla tek oyunda 12k puan :D m98 sağolsun

Şu videoyu izlersen hiç de saçma olmadığını göreceksin eleman straight ile çok rahat 920mt'den adam vuruyor, bütün mesele alışmak alıştıktan sonra bipod'dan çok daha avantajlı . Benim snip rekorum M98B ile 879m ve bunu straight ile yaptım. Bu arada Battlelog sayfam isteyen ekleyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moo-hyuk

quote:

Şu videoyu izlersen hiç de saçma olmadığını göreceksin eleman straight ile çok rahat 920mt'den adam vuruyor, bütün mesele alışmak alıştıktan sonra bipod'dan çok daha avantajlı . Benim snip rekorum M98B ile 879m ve bunu straight ile yaptım. Bu arada Battlelog sayfam isteyen ekleyebilir.

hocam adam mesafeyi tam ayarlıyo. ozaman bipod a gerek kalmaz.ama mesela vinçin üzerinde felanadam oldumu yani mesafeyi ayarlıyamadınmı straightpullbolt la mesafe ayarlamak çok zor. bipod o konuda çok yardımcı oluyo. aslında videoya çekmiş olsam bipod la kharg ızland da çok daha dehşet videom olurdu.
    amanormal lazer yerine sniper e mesafe ölçen bi lazer eklentisi olsaydı çok süper olurdu o zaman straightpullbolt akardı.çünkü mesafeyi bildiğim zaman tam hedefe gönderebiliyorum mermiyi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.