Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
730.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden ısrarla Dice in yönetimi Pc sürümünün konsollardan cok daha iyi olaagını söylüyorlar? beklentimizi yükseltmemek için yapılan bilinçli bir propaganda mı die düşünüyor insan. her gün Pc nin üstünlüğüyle ilgili bir röportaj açıklama yayınlanıyor nerdeyse....
  • -Patlayıcılar mcom a damage veremeyecek

bu çok kötü oldu benim rush atacker stratejim buna dayanıyordu. lakin eğer atacker zarar veremiyorsa defenderda veremez, bende defenderken mcomlara patlayıcı yerleştirip mcomlar öttüğü an patlatırım zaten atackerkende mcoma 1 tane patlayıcı koymam yeter çözeni patlatmak için.
    bu oyunla beraber yeni stratejiler kurucam eğerki dev haritalarla geleydi ne fanteziler yapardım neyse bunada şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 19 Eylül 2011; 21:05:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

-Patlayıcılar mcom a damage veremeyecek

bu çok kötü oldu benim rush atacker stratejim buna dayanıyordu. lakin eğer atacker zarar veremiyorsa defenderda veremez, bende defenderken mcomlara patlayıcı yerleştirip mcomlar öttüğü an patlatırım zaten atackerkende mcoma 1 tane patlayıcı koymam yeter çözeni patlatmak için.
    bu oyunla beraber yeni stratejiler kurucam eğerki dev haritalarla geleydi ne fanteziler yapardım neyse bunada şükür

Aslında mcom'un hasar almamsı birbakıma iyi.Bazı kendini bilmezler defender oldukları halde mcomları patlatıyorlardı ve -10000 puanla bölümü sonlandırıyorlardı.Milletin oyun zevkini baltalıyorlardı.

Attacker tarafı daha fena.Bir squad komple C4+Explosion upgrade seçiyor ve 24 adet patlayıcıyı mcoma bağlayıp tek seferde hedefi temizliyordu.
    İki türlüde hoş değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

quote:

Aslında mcom'un hasar almamsı birbakıma iyi.Bazı kendini bilmezler defender oldukları halde mcomları patlatıyorlardı ve -10000 puanla bölümü sonlandırıyorlardı.Milletin oyun zevkini baltalıyorlardı.

Attacker tarafı daha fena.Bir squad komple C4+Explosion upgrade seçiyor ve 24 adet patlayıcıyı mcoma bağlayıp tek seferde hedefi temizliyordu.
    İki türlüde hoş değil

Biz UAV in üzerine dösüyorduk bütün C4 leri sonra kullanan adam gidiyor m-com a patlatın diyor gg :D

• quote:

quote:

İki türlüde hoş değil

güncelleme öncesi mayınlar cok hasar veriyordu Bc2 de.... sonradan etkisini azalttılar. mayın ölünce kaybolmuyordu da C4 gibi.

• Ayrıca, M-com'ları çözme tuşu da değişmeli.M-com yanında birileri ölürse, tuşu hem M-com çözdüğü, hem de yerdeki kiti almaya yaradığı için,M-comu çözmek imkansızlaşıyordu.Bakalım betada olmazsa feedback E-maili çekerim bir tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartmanRR

quote:

quote:

İki türlüde hoş değil

güncelleme öncesi mayınlar cok hasar veriyordu Bc2 de.... sonradan etkisini azalttılar. mayın ölünce kaybolmuyordu da C4 gibi.

BC2 oynadım bugün baya favori classım engineer dır cok iyi pusu kurarım mayınlarla arica harbourda az adam ucurmadım ^^ hernese ölünce gitmiyor mayınlar gene duruo oldugu yerde :S bu arada beyler headset im var squad veya clas istirem betada ^^ engineer ınız hazır ;) medic de iyi oynarım cok revive yapmısımdır ama engineer abicim benim classım ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: Garnispos

quote:

Orijinalden alıntı: cartmanRR

bu hafta gelmesin beta :( ps3 serviste bi hafta sonra çıksın :) şaka şaka cok bekledik bu oyunu ama az kaldı kavuşacağız...

liseler nasıl geçti lem ilk gün forum epey sessizti....

2 saat gittik geldik reyizzz

İki saatmiş kendi adına konuş sabah 8 akşam 4 okulum var yahu , m-com oalyı iyi olmuş ya ve arkadaşın dediği gibi o çözme tuşuna değiştirseler keşke

• Şöyle bi baktım bc2 istatistiklerime.71 saatime harcamışım.Tam da bizim plakayla aynı Bf3'te de yaparız inşallah. :http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/Surr3nd3rR/
  • Liseli gençlik okula biz de dershaneye :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surr3nd3rR

Şöyle bi baktım bc2 istatistiklerime.71 saatime harcamışım.Tam da bizim plakayla aynı Bf3'te de yaparız inşallah. :http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/Surr3nd3rR/

Abovv sen hic mayın koymamıssın ya :D senin favori class ın ney ? benimki ile karsılastırdımda ben abartmısım biraz :D her silaha tek tek gold yapıyorum ben az kaldı bitmesine ^^

http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/xPropline/

yanlız şimdi farkettim M24 de 112 killde 90 ı hs omg ^^ ben recon mu olsam ney :P yok yok engineer akar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaturalBornKillah -- 19 Eylül 2011; 21:59:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

Ayrıca, M-com'ları çözme tuşu da değişmeli.M-com yanında birileri ölürse, tuşu hem M-com çözdüğü, hem de yerdeki kiti almaya yaradığı için,M-comu çözmek imkansızlaşıyordu.Bakalım betada olmazsa feedback E-maili çekerim bir tane.

Videolardan yerdeki kiti alma tuşu kareydi diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

Ayrıca, M-com'ları çözme tuşu da değişmeli.M-com yanında birileri ölürse, tuşu hem M-com çözdüğü, hem de yerdeki kiti almaya yaradığı için,M-comu çözmek imkansızlaşıyordu.Bakalım betada olmazsa feedback E-maili çekerim bir tane.

Videolardan yerdeki kiti alma tuşu kareydi diye hatırlıyorum.

Aynen karmaşa çıkıyor valla

• quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

quote:

Orijinalden alıntı: Surr3nd3rR

Şöyle bi baktım bc2 istatistiklerime.71 saatime harcamışım.Tam da bizim plakayla aynı Bf3'te de yaparız inşallah. :http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/Surr3nd3rR/

Abovv sen hic mayın koymamıssın ya :D senin favori class ın ney ? benimki ile karsılastırdımda ben abartmısım biraz :D her silaha tek tek gold yapıyorum ben az kaldı bitmesine ^^

http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/xPropline/

yanlız şimdi farkettim M24 de 112 killde 90 ı hs omg ^^ ben recon mu olsam ney :P yok yok engineer akar !

panpa karışık oynuyorum ben.Kafama hangisi eserse yani Mayını da sevemedim bi türlü.RPG ile Tracer'sız helikopter parçalıyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: FendersTraT

Oyunda Move desteği varmı

Yok zaten gerekte yok.

Kime göre, neye göre, neden
  • quote:

helikoptere c4 atip patlatmaya calisirdik valparaisoda ama hic olmadi cok gordum c4 kill yaparken seni

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Oyunda Move desteği varmı

Yok zaten gerekte yok.

Kime göre, neye göre, neden

BF3 hardcore oyuncular içindir, move'da hardcore oyuncular için değildir

• Bende bc2 istatistik bilgilerine nerden bakıldığını merak ediyordum. TMF arkadaşın verdiği linki görünce baktım.
    Sizce nasıl durum? (Kz3 ten sonraki 2. online fps oyunum.)
    bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/rocky_bull01/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

quote:

helikoptere c4 atip patlatmaya calisirdik valparaisoda ama hic olmadi cok gordum c4 kill yaparken seni

Ben C4 Le heli patlattım Ama valparaisoda değil hemde yerden kalkan değil havada uçan helikoptere havadayken c4ledim

Beyler taze taze ;

THE BUZZ: Alan Kertz, Senior Gameplay Designer at DICE, has posted some new details about Battlefield 3′s jets.

http://www.egmnow.com/articles/news/new-battlefield-3-jet-details/

• 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.