Bildirim
BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (21. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu Oyun Yılın oyunu olacak.... -
quote:
Orijinalden alıntı: Power<<<PS3
Bu Oyun Yılın oyunu olacak....
bende bu oyunu sabırsızlıkla bekliyorum ama o kadar çok oyun çıkacakki hepside mükemmel gözüküyor hangisi olacak acaba goty?
la noire
uncharted 3
battlefield 3
batman:arkham city
killzone 3
crysis 2
infamous 2
bana la noire alır gibime geliyor ama baya çekişirler
-
-
-
Ne EA si ya ?? Sony Türkiye ile irtibata geçmemiz daha faydalı olur , bilhassa Özgür Kirazcı ile.
Daha önce yapımcılara ne mailler atıldı forumlarına ne konular açıldı peki sonuç ? Koca bir sıfır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sevinckan_216
quote:
bende bu oyunu sabırsızlıkla bekliyorum ama o kadar çok oyun çıkacakki hepside mükemmel gözüküyor hangisi olacak acaba goty?
la noire
uncharted 3
battlefield 3
killzone 3
crysis 2
infamous 2
L.A Noire'de MultiPlayer olsaydı Hiç düşünmez alırdım...Ama Sadece Single İçin O kadar Para bayılmak Pek Mantıklı olmasa gerek....
-
Bu oyunla bad company 2 arasında bayağı fark var adamlar daha akıllanmış. Reality çok iyi kesinlikle göz kırpmadan alınabilecek bir oyun. Ama belki PC ye alabilirim çünkü oyun Pc de daha iyi. -
ben PC de oynamayı terceih ediyorum FPS leri 2 konsolda olmasına rağmen.sistem gereksinimlerinin açıklanmasını bekliyorum aslında bu oyun sayesinde çoğu kişi bilgisayarını yenilemek zorunda kalacak ama inanın değenecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemBabus -- 27 Şubat 2011; 18:12:14 > -
Bendede PC var ama PS3'ü tercih ediyorum.....PS3 bamvbaşka Bi Platrform...Her Mermide Vuruşu Hiisiyatı var .... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sevinckan_216
quote:
la noire
uncharted 3
battlefield 3
killzone 3
crysis 2
infamous 2
L.A Noire'de MultiPlayer olsaydı Hiç düşünmez alırdım...Ama Sadece Single İçin O kadar Para bayılmak Pek Mantıklı olmasa gerek....
daha bir bilgi verilmedi multiplayer ile ilgili ama ben çok büyük ihtimal multiplayer gelir diye tahmin ediyorum rockstar multiplayerı hep koydu oyunlarına gta,rdr de vardı multiplayer bunda neden olmasın?
-
BF2 yi kaçırdık salaklık ettik.2 elim kanda bir ayağım çukarda olsa bunu kaçırmam artık. -
Ozellikle The Cell islemcisi sayesinde Frosbite Engine 2 oyun motorunun inanilmaz gucunu PS3 de oldukca iyi hissedecegiz. Cevre etkilesimi hepimizi sasirtacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
Ozellikle The Cell islemcisi sayesinde Frosbite Engine 2 oyun motorunun inanilmaz gucunu PS3 de oldukca iyi hissedecegiz. Cevre etkilesimi hepimizi sasirtacak.
kendi yorumunuz mu?yoksa dice böyle bir açıklama yaptımı?
şu bir gerçek Power<<<PS3 arkadaşımızın yorumu gibi ps3 de bu oyun daha çok güzel olur.çünkü dualshock 3 her atışta titiriyor.yanında patlama olduğunda ,tank geçerken yada atış yaparken kolun titremesi.....isterse 12 kişilik online destegi olsun ama yeterki ps3 de olsun.
buradan özgür kirazcı arkadaşımıza sesleniyorum.sonye tüm gücünle bu oyunu desteklemesi için ve türkce dil desteği vermesi için ikna etmeli.
-
@HavvasTeknolojisi Arkadaşıma katılıyorum Derhal Harekete geçmeli ve bu oyunun Türkçe Olması için elimizden geleni yapmalıyız... Dediğim Gibi 24 Kişi olsun hiç fark etmez...PS3 bambaşka 6'ya 6 bile olsa zevkli olur... Şaka bi yana Hemen Harekete geçelim derim.... -
Türkçe destek işi bu konudan pek ilgi görmedi, yeni konu iş görür mü bilmiyorum çünkü son birkaç gündür bir konu vardı şimdi kilitlenmiş. "Battlefield 3 te Irak kürdistani" Yapimcilara bak. Ne is? adlı konu yüzünden fazla destek gelmeyebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yımah -- 27 Şubat 2011; 20:55:27 > -
türkçe olursa tadından yenmez oyun.. -
quote:
Orijinalden alıntı: yımah
Türkçe destek işi bu konudan pek ilgi görmedi, yeni konu iş görür mü bilmiyorum çünkü son birkaç gündür bir konu vardı şimdi kilitlenmiş. "Battlefield 3 te Irak kürdistani" Yapimcilara bak. Ne is? adlı konu yüzünden fazla destek gelmeyebilir.
oyunu yapan firmanın derdi siyaset değil paradır.genelde oyun yapımcıları en büyük pazar olan abd yi düşünerek oyunu yaparlar.şimdi "bf3 ırak kürdistanı yapımcılara bak ne iş bu" diyen arkadaşlar bu oyunu bir şekilde temin edip oynayacaklardır.ama oyun yapımcıları büyük "pazardan biride türkiye"düşüncesi olsaydı "ırak kürdistanı" demez "kuzey ırak" derdi.eğer türkce dil desteği gelirse oyunu ne kadar türk almış ve pazarda ne kadar yerini almış görürler.şöyle örnek verebilirim.biz türkler biraz teknolojiyi severiz.dikkat edin dünyada en çok yeni nesil cep telefonu takibi yapan ve çorap değiştirir gibi cep telefonu değiştiren biziz. .aslında oyundada böyle.avrupadaki ufacık ülkeler bile kendi dilinde oyun sahibi olabiliyor.halbuki nüfusları bizim şehirlerimiz kadar.
dünya devi sony artık türkce oyunlar üretiyor.türkleri sevdiği için mi?sony ırka göremi oyun üretiyor.tabiki hayır.para para para.
ea crysis te gördü.crysis 2 dede görecek.battlefield3 için bastırmak lazım.
-
Ben de onu diyorum, bastıralım ama maillerle vs değil araya adam sokarak - torpil yaptırmak gibi - Biz Türkler araya tanıdık sokmayı da severiz.
İlgi görmesi için yeni bir konu açılmalı , buradan pek ilgi görmedi açıkçası. -
@ HavvasTeknolojisi DiCE bu konuda herhangi bir aciklama yapmadi fakat, benim on gorum bu yonde The Cell islenci Gercek zamanli cevre etkilesimini oldukca etkin kullanicak Frosbite Engine 2 oyun motoru ile uyum icerisinde olucagini tahmin ediyorum.
@ Arkadaslar Turkce dil destegi icin donanim haber uyelerinden 23 Studio diye bir uye kardesimiz vardi. Killzone 3, GT5, vb bir cok oyunu Turkce dil cevirisini yapan ekipden birisi. Zanledersem Battlefield 3 ile alakali bu konuyu o kardesimize yansitsak belki daha etkin olabiliriz. Turkce dil destegi konusunda.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X