Şimdi Ara

Battlefield 3 Oyundan soğutan medicler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş bunlar yüzünden oyundan soğudum . Amaçları puandan başka birşey değil . Çatışmanın ortasında ölmüşüm karşıda 10 kişi aralıksız mermi yağdırıyor ve bu kişiler gelip kaldırıyor ve kalmakla ölmek bir oluyor . Özellikle metro haritasında . Ve aynı bir maçta sahneyi en az 10-15 kere yaşadım ...

• suicide...
  • Metro'da oynama, TDM oynama. Kaldırmaları için dua eder hale gelirsin.
  • revive ı kabul etme sende.
  • 10ms arayla(yani çok seri); space-ctrl(benim prone tuşum)-1 tuşlarına bas ve ana silahınla dümdüz tara(rezlendiğinde yüzün seni öldüren adama doğru döner, bu yüzden aim almana gerek yok; dümdüz tara yukardaki taktikle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 20 Nisan 2013; 1:37:13 >
  • onlara çözüm yok. oscarmike.com n serverlarında oyna. oralarda daha az bunu yapanlar.
  • Metro haritasın oyunun zevki çıkmıyor zaten oraya gelenlerin amacı puan kasmak zaten...ya el bombası savaşı oluyor yada tünelde ufacık deliklerden birbirine saydırma savaşı oluyor ...tdm modunda kapış ya başka haritalarda oyna kaldırsınlar diye yalvarırsın zaten...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 2 oyundan atma
    9 yıl önce açıldı
    MW 2 Oyundan Atma
    15 yıl önce açıldı
    Diablo 3 vs Skyrim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Metro haritasın oyunun zevki çıkmıyor zaten oraya gelenlerin amacı puan kasmak zaten...ya el bombası savaşı oluyor yada tünelde ufacık deliklerden birbirine saydırma savaşı oluyor ...tdm modunda kapış ya başka haritalarda oyna kaldırsınlar diye yalvarırsın zaten...

+1 bazen bende sinir olup kaldirmiyorum. Adamin onunde olmusum etrafina bakiniyor ve kosuyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Metro haritasın oyunun zevki çıkmıyor zaten oraya gelenlerin amacı puan kasmak zaten...ya el bombası savaşı oluyor yada tünelde ufacık deliklerden birbirine saydırma savaşı oluyor ...tdm modunda kapış ya başka haritalarda oyna kaldırsınlar diye yalvarırsın zaten...

+1 bazen bende sinir olup kaldirmiyorum. Adamin onunde olmusum etrafina bakiniyor ve kosuyor...

Hocam öyle çok amaçsız oynayan var ben oyunda mermisiz kaldığımda support sınıfına yalvarıyorum ammo ammo diye :D adamların umurunda değil abuk subuk hareketler yapınca atıyorlar mermi kutusunu ...oyunda böyle adamlardan ceza puanı kesilmeli ya

• Sana ne zararı var kaldırsın. Sanki fazladan dead mi yazılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_cLL

Sana ne zararı var kaldırsın. Sanki fazladan dead mi yazılıyor.

o mediclerden birini bulduk beyler.

vurun

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: By_cLL

Sana ne zararı var kaldırsın. Sanki fazladan dead mi yazılıyor.

o mediclerden birini bulduk beyler.

vurun

/>

Revive'a ihtiyacım olmadığını battlelog profilinden görebilirsin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Butcherflyy -- 20 Nisan 2013; 14:13:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.