Hemen bir kaç post üstte link ve anlatım verilmiş,ordakileri uyguladıktan sonra sorun olmaması gerekirdi..
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_katliam
quote:
Orijinalden alıntı: ModexLife
Beyler Benim Russian İngilizce Olmuo Ya :S
Hemen bir kaç post üstte link ve anlatım verilmiş,ordakileri uyguladıktan sonra sorun olmaması gerekirdi..
Tamam Oldu
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur0785
quote:
Orijinalden alıntı: adilazimdegilx
@ozgur0785 Hocam yazdığınızı anlamadım tam olarak. Donma sorunu derken oyunun donup öyle kalmasını mı yoksa kasıla kasıla gitmesini kastettiniz? 1. ise oyunla alakalıdır ekran kartınızla değil. Birçok farklı yöntem var malesef sorunu çözmek adına yapılan. Mesela bendeki sorunu
Başlat>regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 3 adresindeki Battlefield 3™ yazısındaki "™" işaretini silerek çözdüm mesela. Böyle garip şeyler yüzünden oyunun hata verdiği oluyor. İlk patchle düzelecektir hepsi.
2. ise FullHD-Ultra-4xAA altında 1GB ekran kartı yetmiyor. Ona yapacak bir şey yok şu an için. AA'yı kapatıp oynayın rahat rahat.
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için sorun böyle kasıla kasıla dona dona gitmesi deil frapsla oyunda oldugu 3-5 dakika da 40-50 fps alıyorum zaman zaman 60 ı gördüm ama 30 dan hiç düşmedi sorun herşeyi full açınca 2-3 dakika kesintisiz akıcı oynanıyo sonra tak donup masaüstüne atıyo bunu çözemedim ama aa yı kapatınca kolay kolay atmıyo masaüstüne şimdi diycem ekran kartında sorun var yetmiyo diye ama öyle olsa herşey full nasıl 30 fps den düşmüyo demi ??
oyunda problem var iyi sistemlerde bazen oyundan atıyor saçma bir şey ama anlamış değilim.. ama senin işlemci biraz zayıf kalıyor AMD Phenom II x4 yada x6 ya geçmeni öneririm
Beyler Limited Edition aldım bende oyunu Back to Karkand haritaları daha çıkmadı sanıyorsam değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Turquia
Beyler Limited Edition aldım bende oyunu Back to Karkand haritaları daha çıkmadı sanıyorsam değil mi?
yok daha çıkmadı o yetiştirememiş DICE oyun tüm dünya üzerinde çıktıktan 1-2 hafta sonra çıkacak deniliyordu önümüzdeki haftalarda çıkar
Origin ID = SmTKnC
1ay içerisinde,aralık başlarında çıkar diyorlar back to karkand için.. 5dk geçmedi , yurt kantininde kahvaltı yapıyordum , ntv spor açıktı ve Battlefield3 reklamı çıktı,çok şaşırdım ama sevindirici ülkemizde böyle şeyler olması
quote:
1ay içerisinde,aralık başlarında çıkar diyorlar back to karkand için.. 5dk geçmedi , yurt kantininde kahvaltı yapıyordum , ntv spor açıktı ve Battlefield3 reklamı çıktı,çok şaşırdım ama sevindirici ülkemizde böyle şeyler olması
istanbul üniversitesi beyazıt kampüsünde ki nerdeyse tüm reklam panolarında Battlefield 3 reklamı vardı türkiye pazarına önem veriyo galiba ea.
Back to Karkand çıkana kadar getirirler artık benim kargoyu.
quote:
Orijinalden alıntı: CCaaNN
quote:
istanbul üniversitesi beyazıt kampüsünde ki nerdeyse tüm reklam panolarında Battlefield 3 reklamı vardı türkiye pazarına önem veriyo galiba ea.
Türkiye lokasyonlu server kurmadıkça önem verdiklerini düşünmem malesef,Türkçe dil desteğinden bahsetmiyorum bile
Arkadaşlar kamuflaj değişimi yapabiliyor musunuz ? kutulu LE olanlar ?
quote:
Orijinalden alıntı: profiteer
quote:
Orijinalden alıntı: Turquia
yok daha çıkmadı o yetiştirememiş DICE oyun tüm dünya üzerinde çıktıktan 1-2 hafta sonra çıkacak deniliyordu önümüzdeki haftalarda çıkar
Azizim sağolasın
Tam bir cevap bulamamıştım...
Bi ara aktivemi edemedim düzgün oyunu filan demiştim...
Arkadaşlar eklerken sadece Origin'den eklemeyin. Battlelog'dan da ekleyin. Battlelog hangi serverda oynadığınızı v.s herşeyi gösteriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Archelot
Arkadaşlar eklerken sadece Origin'den eklemeyin. Battlelog'dan da ekleyin. Battlelog hangi serverda oynadığınızı v.s herşeyi gösteriyor.
evet buna bende bugün dikkat ettim
quote:
quote:
Origin listemde olanlar battlelog arkadaşarımda da gözüküyordu
ID: atillacenk beyler hertürlü varım bu oyuna :)
Redberet53
quote:
quote:
quote:
Origin listemde olanlar battlelog arkadaşarımda da gözüküyordu
Battlelog'da, Com Center'a tıklayın, sol kısımdaki "Manage your friends"e tıklayın(ikon). Açılan sayfada "Select friends to import from Origin" çıkacak oradan origindeki arkadaşlarınızı battlelog'a aktarabilirsiniz.