Şimdi Ara

battlefield 3 MULTİPLAYER OYNAYAMIYORUM..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 GÜN ÖNCE ORJİNAL battlefield 3 ALDIM YÜKLEDİM KURDUM... CO-OP VE CAMPAIGN SORUNSUZ ŞEKİLDE OYNUYORUM FAKAT MULTİPLAYER DA SORUN BAŞLIYOR.

GİRİCEĞİM SERVER İ SEÇİYORUM GİRİYORUM AMAAAAA SAĞ ALTTA LOADİNG YANIP SÖNÜYOR FAKAT 10 SANİYE SONRA OYUN DONUYOR KİTLENİYOR BU SORUN NEDEN KAYNAKLI OLABİLİR...

1 GB EKRAN KARTI GİGABYTE ATİ HD 5830

6 GB RAM VE İ3 İŞLEMCİYE SAHİBİM...

ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM...

• Kardeş ben de seninle aynı durumdayım eğer çözersen bana da haber verirsen çok sevinirim zira 110tl werdik :)
  • kötü birşey olmalı. Umarım çare bulursunuz. Klasik olucak ama driver güncelleyin, windows'u güncelleyin vsvs.
  • Merhabalar,

dune kadar bu problemi bende yaşıyordum internetten Game Booster 3.1 indirdim guclendir secenegini aktif ettim bu program yanında birde Advanced SystemCare4 yukledi bu programdada "Cabuk Bakım" ve Turbo Boots açık yaptım ve oyunu medium a ayarladım 2 3 saattir oynuyor arada sırada tam boyle donuyor ve hemen topluyor kendini oyundan atmadan bir deneyin derim iyi aksamlar.
  • ya kardeşler aynı sorun bende de var bugün orjinal aldım aynı sorunu yaşıyorum o turboları game booster ları hep denedim lütfen yardım yaa multi e giremiyorum
  • Ben de dün aldım. Aynı sorun bende de var. Format bile attım ama yok, olmuyor.

Edit:

Beyler tek ve kesin çözüm ekran kartını güncellemekmiş. Ben güncelledim şu anda oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machinima -- 20 Kasım 2011; 18:07:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 1 aim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.