Şimdi Ara

!!!! BATTLEFIELD 3 KAPLAMA SORUNU !!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar BF3'te "Gök Gürültüsü" (Çöl Bölümü, hani tank sürdüğümüz)'nde Çöl de zeminin çoğu siyah veya daha koyu renkte . Neden anlamadım. Benimle aynı sorunu yaşayan arkdaşlar yardım ederse çok sevinirim ..

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailmutfaktabirimivar

Arkadaşlar BF3'te "Gök Gürültüsü" (Çöl Bölümü, hani tank sürdüğümüz)'nde Çöl de zeminin çoğu siyah veya daha koyu renkte . Neden anlamadım. Benimle aynı sorunu yaşayan arkdaşlar yardım ederse çok sevinirim ..

Öncelikle sistem özellliklerini yazmanı istiyorum.

Ayrıca ekran kartının dirver'i güncel mi?

DirectX sürümün güncel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Orijinalden alıntı: ismailmutfaktabirimivar

Arkadaşlar BF3'te "Gök Gürültüsü" (Çöl Bölümü, hani tank sürdüğümüz)'nde Çöl de zeminin çoğu siyah veya daha koyu renkte . Neden anlamadım. Benimle aynı sorunu yaşayan arkdaşlar yardım ederse çok sevinirim ..

Öncelikle sistem özellliklerini yazmanı istiyorum.

Ayrıca ekran kartının dirver'i güncel mi?

DirectX sürümün güncel mi?

Sistemim:

-AMD PHENOM II X4 955
    -ATI RADEON HD 4600 Serisi 1GB
    -4GB RAM

ATI Catalyst 09.0 versiyonu yüklü ve galiba güncel değil.

DirectX sürümünü de tam bilmiyorum ama BF3 oynayabildiğime göre ya 10 yada 11.

Yardımların için teşekkürler..

NOT: Bu bugu bir bölümde daha gördüm Türkçe versiyonda ismi "Sıcak Çatışma" Campo ve diğer kankamızın öldüğü bölüm ..

• Şu anda ati driverimi güncelliyorum .
  • HD 6370m ekran kartı ile oynuyorum buda hd 4000 serisinde HD 4350 ye felan denk geliyor tek fark dx11 ve shader 5 olması bendede çok uzakta dağ ve kayalıklar dümdüz görünüyor sinirim bozuluyor ve textureler kötü + o dağlardaki ağaçları ea napmış öyle çakma ağaç koymuş yanına gittim baktım 2 boyutlu bişey netarafa yürürseniz otarafa dönüyor böyle bi oyuna yakışmamış açıkçası KRAG adası bölümünde bu bahsettiğim dandik ağaçlar.
  • Böle çok sorun olmuştu genelde ekran kartıyla ilgili bir sorun kesin bir çözüm bulundumu bilmiyorum.Ben cyclone power 6850 yle sorunsuz oynamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRsalvador

HD 6370m ekran kartı ile oynuyorum buda hd 4000 serisinde HD 4350 ye felan denk geliyor tek fark dx11 ve shader 5 olması bendede çok uzakta dağ ve kayalıklar dümdüz görünüyor sinirim bozuluyor ve textureler kötü + o dağlardaki ağaçları ea napmış öyle çakma ağaç koymuş yanına gittim baktım 2 boyutlu bişey netarafa yürürseniz otarafa dönüyor böyle bi oyuna yakışmamış açıkçası KRAG adası bölümünde bu bahsettiğim dandik ağaçlar.

Merhaba. BF3'ü pcye kurdum ancak forumda okuduğum bir kaç yorumda bf3'ün konusunun berbat olduğunu duydum ve oyundan soğudum..
    Oynayan birisi olarak fikrinize ihtiyacım var. Ne diyebilirsiniz oyun için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PlayStation 4 Texture Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsweetboy

quote:

HD 6370m ekran kartı ile oynuyorum buda hd 4000 serisinde HD 4350 ye felan denk geliyor tek fark dx11 ve shader 5 olması bendede çok uzakta dağ ve kayalıklar dümdüz görünüyor sinirim bozuluyor ve textureler kötü + o dağlardaki ağaçları ea napmış öyle çakma ağaç koymuş yanına gittim baktım 2 boyutlu bişey netarafa yürürseniz otarafa dönüyor böyle bi oyuna yakışmamış açıkçası KRAG adası bölümünde bu bahsettiğim dandik ağaçlar.

Merhaba. BF3'ü pcye kurdum ancak forumda okuduğum bir kaç yorumda bf3'ün konusunun berbat olduğunu duydum ve oyundan soğudum..

Bence tek kişilik hikaye modunun konusu çok güzel türkçe yama kurup altyazıları okuyarak oynarsanız ingilizceniz yoksa daha iyi anlarsınız oyunu en azından call of duty deki gibi bir hikayede 4-5 karakter yönetipde kafam karışıp hiç bişey anlamadan oyundan çıkmadım.Battlefield 3 ü bitirdiğimde en azından ne oynadığımı neler olduğunu anlamıştım.

• quote:

quote:

quote:

Bence tek kişilik hikaye modunun konusu çok güzel türkçe yama kurup altyazıları okuyarak oynarsanız ingilizceniz yoksa daha iyi anlarsınız oyunu en azından call of duty deki gibi bir hikayede 4-5 karakter yönetipde kafam karışıp hiç bişey anlamadan oyundan çıkmadım.Battlefield 3 ü bitirdiğimde en azından ne oynadığımı neler olduğunu anlamıştım.

Türkçe yamayı nereden bulabilirim kardeşim?
    Ben bu yama olaylarını kurmasını beceremem pek.
    Normal bir proğram gibi kuruyoruz o otomatik algılıyor mu? Yoksa bazı dosyaları oyunun bulunduğu klasörün içine mi atıyoruz?
    Link atabilir misin zahmet olmazsa

• quote:

quote:

quote:

quote:

Türkçe yamayı nereden bulabilirim kardeşim?
    Ben bu yama olaylarını kurmasını beceremem pek.
    Normal bir proğram gibi kuruyoruz o otomatik algılıyor mu? Yoksa bazı dosyaları oyunun bulunduğu klasörün içine mi atıyoruz?
    Link atabilir misin zahmet olmazsa

www.oyunceviri.com adresinde kolayca bulabilirsin kurulumu çok basit kendi kendine kuruyor program zaten.

• Arkadaşlar şu anda NFS: The Run'u da kurdum ve oynuyorum. Bu sorun yine oluştu. Her bölümde yoldan 2 metre ötedeki arazi (gittiğim yolun 2 metre ötesi değil,yolun yanındaki arazi) simsiyah. Bence bu Frostbite 2 motoru ve ATİ/AMD kartları arasındaki bir sorun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.