Şimdi Ara

Battlefield 3 Jet için Joystick alınmalımı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
5.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Logitech Attack 3 yaklaşık 50 liralık bunu almayı düşünüyorum.
    Değermi sizce çok kullanışlı oluyormu BF 3 MP'de

• bende joystick var ama hiç denemedim.
  • Gereksiz . Aşağıdan 2 kişi kitlendimi sana kurtuluşun yok boom
  • Gereksiz ama illa ki alacaksan attack 3 yerine extreme 3d pro al 60 lira mı ne zaten,kullanıyorum,oldukça kaliteli.
  • mouse la jet kullanımı zor oluyo.bende x360 gamepad ı var ama emin olun klavyedeki ok tuşlarıyla 10 numara kullanılıyo.ama arkadaşın dediği gibi yerdeki takım sana özellikle destek çıkmazsa istediğin kadar pro ol düşürülmekten kaçışın yok.adam arkana takıldımı bittin.hadi arkana takılan adam pro değilse ondan kurtulursunda yerden kitlenenleri göremiyosun bile menziline girdinmi bum. ben mesela adamın birinin peşine takılıyom adam dönerken adeta fren yapıyo ben ister istemez geçiyom adamı. bu yavaşlamayı nasıl yapıyo bilmiyorum s tuşunu felan deniyorum ben ama olmuyo
  • BF2'den beri mouse ile kullanırım uçakları helikopterleri. Ama BF2'de mouse hassasiyet ayarı helikopter, uçak, piyade gibi sınıflar arasında ayrı ayrı ayarlanabiliyordu. BF3'te bu ayarlar yok sanırım bulamadım ben. Hepsi aynı yerden ayarlanıyor.

Bu sebepten dolayı bende Joystick almayı düşünüyorum. Zira mouse ile jet kullanmaya alıştım fakat hızlı manevralar yapabilmem için joystick şart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Saitek V1 Cyborg Joystick sipariş ettim az önce fiyat düşmüş normalde 90 tl ye yakın.sanada tavsiye ederim.

not:şuanda fiyatı 50 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syesil -- 10 Kasım 2011; 14:05:21 >
  • benimde tavsiye edeceğim joystick aşağıdakidir.

http://www.hizlial.com/oyun/aksesuarlar/logitech-attack-3-joystick-pc_21.088.1453.0012.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mottcalem -- 10 Kasım 2011; 14:26:05 >
  • Solaksan cyborg al ama sağ elini kullanıyorsan en iyi yapacağın tercih extreme 3D Pro,Attack 3'e bakma bile. Aslında Evo da iyi ama tuş sayısı 3D proya göre daha az.
  • bende yeni denedim joysticki. mouse kullananlara tavsiyem hiç uçak sürmesinler daha iyi. gereksiz diyenlere bakmayın. çünkü mousela kontrol inanılmaz zor.

şuan tek sorunum; joystick kullandığımda klavyenin ayarlarıda değişiyor. yerdeyken adam hep ateş ediyor, hızlı koşamıyorum, bütün ayarlar değişiyor. bu yüzden uçağa her binip inişimde çıkarıp takıyorum joysticki. bu da çok zor oluyor. nasıl düzeltebiliriz bu sorunu?
  • bence gerek yok
  • Sonuçta simulasyon değil bf deki uçak kullanma. Ama tabi yararı dokunur joystickin
  • Attack 3 kullanıyorum ama önermem. Ama joystick ile uçak kullanmak ile gamepad klavye mouse ile kullanmak arasında fark var. Araba nasıl bisiklet gidonuyla olmaz ise uçakta fare ile falan olmuyor tam olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skull_lord

Sonuçta simulasyon değil bf deki uçak kullanma. Ama tabi yararı dokunur joystickin

simülasyon/arcade ile alakası yok. zorluk ile alakalı bu durum. mouse kullananları görüyoruz df de hep önümüzde oluyorlar :)
  • battlefield 2 oynuyorum.3 ü oynamadım ama eğer 2 deki gibiyse uçak helikopter falan kesinlikle joy almalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfg_1453 -- 12 Kasım 2011; 10:55:24 >
  • Pek mantılkı değil uçaktan ya da helikopterden indikten sonra joy u bırakıp mause ve klavyeye geçme aşamasında sıkıntılar yaşanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray_mat

Pek mantılkı değil uçaktan ya da helikopterden indikten sonra joy u bırakıp mause ve klavyeye geçme aşamasında sıkıntılar yaşanabilir.

Doğru ama öbür türlü de ikide bir hassaslığı ayarlamak gerekiyor. Sürekli uçak kullanıyorsan/kullanmak istiyorsan milletin BF3'te hevesi geçmeden al.
  • quote:

Pek mantılkı değil uçaktan ya da helikopterden indikten sonra joy u bırakıp mause ve klavyeye geçme aşamasında sıkıntılar yaşanabilir.

E peki bf3 neyse de oldu ya simulasyon oynayacak oldunuz o zaman hem joystick hem mouse hem klavye kullanmak lazım. O zaman nöğreceniz? Joystickten fareye zorluk yaşıyorsa birisi de kusura bakmayın da o arkadaş uçak kullanmasın. En fazla tank ortalama cip falan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

quote:

E peki bf3 neyse de oldu ya simulasyon oynayacak oldunuz o zaman hem joystick hem mouse hem klavye kullanmak lazım. O zaman nöğreceniz? Joystickten fareye zorluk yaşıyorsa birisi de kusura bakmayın da o arkadaş uçak kullanmasın. En fazla tank ortalama cip falan...

Klavyedeki ok tuşlarıyla uçak ya da helikopteri saga, sola , öne ve arkaya yatırabilir, w,a tuşlarıyla 0 ve 90 derecelik açıda güç, a ve d tuşlarıyla 45 derecelik açıda güç ile mükemmel bir pilot olabilirsiniz. Olay joistikde değil playerde biter.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.