Şimdi Ara

Battlefield 3 için yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ultra ayarlarda ortalama 35 fps ile kasmadan oynamak istiyorum.Bu sene Üniversite gidicem ve kesinlikle bir laptop almam lazım.Aslında ps3 de var bende BF3 gayette keyifli oynuyorum ama üniversiteye lcd tv mi götürmem cok düsük bir ihtimal. O yüzden güzel saglam bir laptop almam lazım. Battlefield 3 ü ultra ayarlarda oynamak istiyorum. Monster laptoplara baktım 17 eylül ile alabilirim ortalama 2000-2300 lira para verebilirim tavsiyeleriniz nelerdir ?

• p150em modeli kampanyayla 1814 tl ye geliyor. bakmanı öneririrm
  • kampanyası bitmişti galiba..
  • Bf3 ultra hem de 35 fps'de 2500 tl butce yetmez. 675m bf3 ultra'da 25 fps veriyor. Yani 35'i gorebilmen icin en az 7970m veya 680m alman gerekli. Onlar da bayagi pahali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım o p150em modelini almayı düşünüyorum acıkcası sonradan düşündüm High da yeter zaten aylarca oynamısım bf3 ü ps3 de birazcık bile gözüme gözükecek olan grafiksek gelişme bana cok iyi gelicekdir ps3 ile pc arasında daglar kadar fark var cünkü gtx660m in bf3 testlerine baktım high da 1368 x 768 çözünürlükde ortalama 40 fps veriyormus notebookcheck.net sitesinden baktım zaten bide diablo oynuyorum oda hayli hayli yetiyormus. Teşekkürler yardımlarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.