Şimdi Ara

Battlefield 3 Eklenti Paketleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Hali hazırda Battlefield 3 ücretsiz oldu. Bugün son gün. Her neyse bende ücretsiz bir şekilde oyunu indirdim. Sizce eklenti paketlerinden (ARMORED KILL, AFTERMATH, END GAME) hangisini almak daha mantıklı olur?

• End Game daha zevkliydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitrenco

End Game daha zevkliydi

Tamam hocam kuzenim de öyle söyledi. Origin üzerinden alıyorum teşekkürler.

Bir kaç arkadaş daha tavsiye verirse sevinirim.
  • 5 tane eklenti paketi var ben hepsini sayayım başka arkadaşlar da faydalanır.
    Çıkış sıraları
    1-Back To Karkand(BF2'deki haritaları içeriyor ve ek silahlar)
    2-Close Quarters(Ben buna yakın köşeler diyorum çünkü haritaların geneli bina içinde çarpışma yoğunluklu, daha doğrusu MW2 multiplayer'ını andırıyor ve yine ek silahlar)
    3-Armored Kill(Zırhlı ölüm, bunda ise tank killer denilen tankın ateş gücüne fakat ondan daha zayıf zırha dolayısıyla daha hızlı ve çevik olan araçların kapışmasına ve bilimum savaş araçlarının ve bir takım diğer araçların(atv) oynanışına şahit oluyorsunuz, bunda haritalar genelde çok büyük diğer haritalara göre ve bunda silah yok araçların eklentilerini açan assignmentlar var)
    4-Aftermath(Afet sonrası gibi birşey sanırım bunun ismi. Bu pakette genelde deprem sonrası oynuyorsunuz ve arbalet var bu pakette, yani diğer adıyla Xbow. Oyun modları var yerden rastgele silah toplayıp kapışıyorsunuz. Bir takım değiştirilmiş araçlar var, somalideki terörist örgütlerin araçlarına benzer bir şekilde, koruması daha az ama ateş gücü daha fazla, bombaatarlı vodnik(barsuk) var mesela)
    5-Endgame(Bu en güzel ama sonda verdikleri için biraz yaşamış sonra ölmüş güzel bir pakettir, bu pakette CTF air superiority gibi güzel oyun çeşitleri vardır, bu pakette sadece DICE elemanlarının kullandığı M1911 S-TAC silahı kullanıma açılmıştır assingmentlar ile.)

Benim önerim premium alın. Bir paket alacaksınız daha sonra diğerlerini de isteyeceksiniz bu sefer ilk verdiğiniz paket parasına yazık olacak.
    Eğer meksika yolu hala açıksa 40-45 TL'ye gelir maks. Premium. Hatta geçen gün gittigidiyor'sa 45 TL'ye son bir tane premium keyi gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

5 tane eklenti paketi var ben hepsini sayayım başka arkadaşlar da faydalanır.
    Çıkış sıraları
    2-Close Quarters(Ben buna yakın köşeler diyorum çünkü haritaların geneli bina içinde çarpışma yoğunluklu, daha doğrusu MW2 multiplayer'ını andırıyor ve yine ek silahlar)
    3-Armored Kill(Zırhlı ölüm, bunda ise tank killer denilen tankın ateş gücüne fakat ondan daha zayıf zırha dolayısıyla daha hızlı ve çevik olan araçların kapışmasına ve bilimum savaş araçlarının ve bir takım diğer araçların(atv) oynanışına şahit oluyorsunuz, bunda haritalar genelde çok büyük diğer haritalara göre ve bunda silah yok araçların eklentilerini açan assignmentlar var)
    4-Aftermath(Afet sonrası gibi birşey sanırım bunun ismi. Bu pakette genelde deprem sonrası oynuyorsunuz ve arbalet var bu pakette, yani diğer adıyla Xbow. Oyun modları var yerden rastgele silah toplayıp kapışıyorsunuz. Bir takım değiştirilmiş araçlar var, somalideki terörist örgütlerin araçlarına benzer bir şekilde, koruması daha az ama ateş gücü daha fazla, bombaatarlı vodnik(barsuk) var mesela)
    5-Endgame(Bu en güzel ama sonda verdikleri için biraz yaşamış sonra ölmüş güzel bir pakettir, bu pakette CTF air superiority gibi güzel oyun çeşitleri vardır, bu pakette sadece DICE elemanlarının kullandığı M1911 S-TAC silahı kullanıma açılmıştır assingmentlar ile.)

Benim önerim premium alın. Bir paket alacaksınız daha sonra diğerlerini de isteyeceksiniz bu sefer ilk verdiğiniz paket parasına yazık olacak.
    Eğer meksika yolu hala açıksa 40-45 TL'ye gelir maks. Premium. Hatta geçen gün gittigidiyor'sa 45 TL'ye son bir tane premium keyi gördüm.

Hocam End Game'i aldım iniyor şu an. Premium alamam hocam bu saatten soran BF3'te Premium alınmaz bence. Onu geliştirene kadar zaten oyunda oyuncu kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

5 tane eklenti paketi var ben hepsini sayayım başka arkadaşlar da faydalanır.
    Çıkış sıraları

Hocam End Game'i aldım iniyor şu an. Premium alamam hocam bu saatten soran BF3'te Premium alınmaz bence. Onu geliştirene kadar zaten oyunda oyuncu kalmaz.

Hala BC2 oyuncuları varken oyunda insan kalır o konuda şüphen olmasın, hele bedava dağıtılınca serverları kapanana kadar oynayan birsürü kişi olacaktır eminim.

• Ben armored kill aldiydim playstoreda 10 tl indirim kodum var bendemi end game alsam acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicki büyük -- 3 Haziran 2014; 18:53:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şuan ek paketler origin.com da yüzde 70 indirimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _yusufaydin_ -- 3 Haziran 2014; 18:56:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.