Şimdi Ara

Battlefield 3 Ek Paketler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
3
Favori
4.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 3 oyununa sonradan yayınlanan Back To Karkand , Close Quarters , Armored Kill , Aftermath ve End Game olmak üzere ilk 4 ü çıkmış toplam 5 ek paketi var.
    Bu 5 pakete Battlefield 3 ü aldıktan sonra premium alıp veya premium edition alarak sahip olabilirsiniz.
    Limited Edition satın alırsanız Battlefield 3 ile birlikte Back to Karkand paketinede sahip olursunuz.

Paketleri tek tek alsanız bile premiuma özel olan özelliklerde var.Bunlar:
    *DICE'daki geliştiricilerin hazırlamış olduğu oynama taktiklerini içeren özel videolar.
    *Premium'la beraber Puan/Dakika (SPM), Öldürme/Ölme (K/D) ve Galibiyet/Mağlubiyet (W/L) oranlarınızı sıfırlayabilme.
    *Karbon fiber ve altın kaplamalarla süslenmiş özel Premium künyeler.
    *En sevdiğiniz sunucuya girerken sıra beklemeyin. Premium kullanıcılar öncelikli olarak sunucuya girebilecekler.
    *Profilinizde favori olarak 5 Battle Report kaydedin.
    *Oyun-içi İçerik: Yeni silah, yeni kamuflajlar ve ACB-90 bıçağı.
    *Özel Double XP etkinlikleri
    *Strateji Rehberleri
    *Görevler

BACK TO KARKAND

Silahlar
    MP5
    PP-19
    L85A2
    FAMAS
    Type 88
    L96A1
    Jackhammer
    MG36
    Type 95
    Type 97

Haritalar

Strike At Karkand

Wake Island

Sharqi Peninsula

Gulf of Oman

Kullanılabliir Araçlar
    F35B savaş jeti
    BTR-90 piyade savaş aracı
    DPV hızlı taşıma aracı

Oyun Modları
    Conquest Assault

10 Yeni Assignments

[DHTUBE=]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CLOSE QUARTERS

4 yeni yakın savaş kapalı mekan haritası
    10 yeni silah yeni eklentileriyle birlikte.
    HD Yüksek Çözünürlükte Tahribat efektleri
    10 Yeni Assignments
    5 üzeri Dogtag

Silahlar
    AUG A3
    SCAR-L
    Engineer
    ACW-R
    MTAR-21
    L86A2
    LSAT
    M417
    JNG-90
    SPAS-12
    M5K
    40mm LVG

Haritalar

Donya Fortress

Operation 925

Scrapmetal

Ziba Tower

Oyun Modları
    Conquest Domination
    Gun Master

*Yeni oyun modu Conquest Domination, a Conquest modunun küçük haritalara uyarlanmış şekli.
    *Gun Master, Yeni bir oyun modu. Başlangıçta herkes aynı silahla başlar (tabanca) Adam vurdukça silah otomatik yükselir daha iyi silah gelir. 17 level vardır. Her 2 adam vurmada 1 level atlanır ve silah değişir. Tüm levelleri geçip en önce birini bıçaklayan oyunu kazanır.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ARMORED KILL

Haritalar

Bandar Desert

Alborz Mountain

Death Valley

Armored Shield

Araçlar
    M1128 Mobile Gun System / 2S25 Sprut
    M142 HIMARS / BM-21
    Quad Bike (ATV)
    AC-130 Gunship

Oyun Modları
    Tank Superiority
    *Haritanın ortasında tek bir bayrak var ve iki tarafta bu bayrağı kontrol etmek için mücadele ediyor.

5 Yeni Assignment

İlk yaptığım konuyla bir hayli uğraşmıştım ama şanssızlık sonucu boşa gitti ve sonrasında bir kısmını eksiklikleriyle birlikte tekrar hazırladım.Eklemeler yapılıp devamı gelecek.Umarım faydası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GREAT EMPEROR -- 5 Şubat 2013; 21:19:15 >

• Eline sağlık ufuk
  • Bu ek paketler sadece multiplayer özellikleri barındırıyor değil mi?
    Mesela her pakette single ek görevler geliyor mu?
  • Ek paketlerin hikaye moduyla bir alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIKTOR

Eline sağlık ufuk

Saol emin kusura bakma daha yeni gördüm.
  • hangi ek paketleri önerirsiniz peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

hangi ek paketleri önerirsiniz peki ?

5 paket var.Ne tip haritalar istiyorsun.Ona göre önereyim ya da premium ile 5 paketede sahip ol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunda yeniyim henüz daha silahlarımda dürbün bile yok gez göz arpacık takılıyorum. bir arkadaş metroda iyi level alırsın dedi metroda oynuyorum genelde :D
  • quote:

oyunda yeniyim henüz daha silahlarımda dürbün bile yok gez göz arpacık takılıyorum. bir arkadaş metroda iyi level alırsın dedi metroda oynuyorum genelde :D

O zaman bir şey diyemem.Ya biraz bekle oyunu öğren öyle al ya da en mantıklısı olan premiumla 5 pakete ve premiuma özel avantajlara sahip ol.
  • quote:

hangi ek paketleri önerirsiniz peki ?

hepsi birbirinden güzel vede oyun modları farklı....cod seviyosan close quarters alıcaksın..büyük harita seviyosan armored kill....yüksek aksiyon isityosan end game...nostalji seviyosan back to karkand...bide aftermath var...direk premium al bence inan bu keyfe doyamassın...şahsen benim favorim back to karkand....
  • quote:

oyunda yeniyim henüz daha silahlarımda dürbün bile yok gez göz arpacık takılıyorum. bir arkadaş metroda iyi level alırsın dedi metroda oynuyorum genelde :D

metro'mu!!!...o arkadaşına söyle 64 kişilik noshahr canals'da team dm yapsın bakalım....
  • Arkadaşlar araldan premium alıcam yanlız anlayamadım alacağım ürün bumuhttp://www.aralgame.com/oyun/pc-battlefield-3-premium-service-pack.html bakarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@vibereli

Arkadaşlar araldan premium alıcam yanlız anlayamadım alacağım ürün bumuhttp://www.aralgame.com/oyun/pc-battlefield-3-premium-service-pack.html bakarmısınız?

normal premium 5 paketi içeriyo...sende battlefield 3'ün standartın üstüne yükliceksin...yoksa oyunu alıp elinde kalır....birde premium edition var onda bf3 + premium var,fiyatı 130 tl idi galiba, yanlış hatırlamıyorsam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

quote:

Orijinalden alıntı: m@vibereli

Arkadaşlar araldan premium alıcam yanlız anlayamadım alacağım ürün bumuhttp://www.aralgame.com/oyun/pc-battlefield-3-premium-service-pack.html bakarmısınız?

normal premium 5 paketi içeriyo...sende battlefield 3'ün standartın üstüne yükliceksin...yoksa oyunu alıp elinde kalır....birde premium edition var onda bf3 + premium var,fiyatı 130 tl idi galiba, yanlış hatırlamıyorsam...

hocam bendeki limited edition onun üstüne yüklesem problem olurmu birde hadi diyelim aldık araldan ztn sadece key verecekler o keyi nasıl girecem bana açıklarmısın verdiğim parayla kalmayalım sonra açıkta.

• evet yükleyebilirsin...siparişi verdikten sonra gelen keyi origin'de üst tarafta redeem product code yazıyor, oraya tıkla keyi oraya yaz,direk tanıcaktır zaten onayla indirmeye başlar....iyi oyunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

evet yükleyebilirsin...siparişi verdikten sonra gelen keyi origin'de üst tarafta redeem product code yazıyor, oraya tıkla keyi oraya yaz,direk tanıcaktır zaten onayla indirmeye başlar....iyi oyunlar...

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.