Bildirim
Battlefield 3 Directx Hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Cf yada sli mi kullanıyorsun? Ssd kullanıp samal belleki kapattiysaniz acip tekrar deneyebilirmisiniz? -
tek kart war.SSD yok birde.sanal nie açayım ? 4 gb yetersizmi üstelik multide değil.Bazen optionsdan ayarı ultra alınca daha uygula demeden bu hatayı verıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joévin -- 17 Mart 2012; 23:52:24 > -
Aynı hatayı / aynı sürücü ile alan başkasıda oldu.
Link : Sorun : Kart mı ? Yazılım mı ? -
Yani sorun sürücüdemi ? -
Büyük olasılık, çünkü yabancı forumlarda'da oyunda'ki ayarları en düşüğe alıp oyundan çıkıp sürücü temizliği yapıp daha önceki stabil sürücülere geçerek sorunu çözenler olmuş ama herkeste çözülmemişte. -
teşekkür ederim.bende donanımsal sandım. -
sanal bellek olmadığı için ekran kartının belleği yetmiyor diyor
battlefield 3 için multi ise eğer 4 gb ram'in ve 1 gb ekran kartı belleğinin yetmediği yabancı forumlarda çok yazıldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 18 Mart 2012; 12:34:17 > -
Nvidia forumlarindada boyle bir konu vardi
surucu hatasi. -
quote:
Orijinalden alıntı: cobi
battlefield 3 için multi ise eğer 4 gb ram'in ve 1 gb ekran kartı belleğinin yetmediği yabancı forumlarda çok yazıldı
Multi oynamıyorm.ultra değil High'da oynadığım halde verdi.4 Gb rama ulaşmıyorki yetmesın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Joévin
quote:
Orijinalden alıntı: cobi
Multi oynamıyorm.ultra değil High'da oynadığım halde verdi.4 Gb rama ulaşmıyorki yetmesın.
nerden 4 gb ram kullanılmadığı kanaatine vardın bende de 4 gb ram var ultra da oynadığım zaman oyunu kapattığımda
bellek az kaldığı için windows aero'yu kapatmak isteyip istemediğimi soruyor ekran kartım da gtx 560 ; hd 6870 ayarında bir kart
yani öyle kesin konuşuyorsunuz ki neye göre oyunun 4 gb kullanmadığını söylüyorsunuz ?
ki ben 1680x1050 çözünürlükte oynuyorum ama o sana gelen şekilde uyarı ekranı çıkmıyor bende o ayrı
sendeki driver problemi de olabilir ama battlefield 3 te 4 gb ram ve 1 gb ekran kartı belleği zaman zaman yetmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 18 Mart 2012; 13:30:04 >
-
Ultra'da ekran kartımın belleğinin yetmediğini biliyorum.Onun için High'da neden hata verdiğini merak ettim.Ram olayı ise Görev yöneticisinden bakıyorm 4'e ulaşmıyor bile?Multi oynamıyorm single
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X