Şimdi Ara

Battlefield 3 Directx Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • High'da oynadığım halde bu hatayı alıyorum.Directx güncel.Sorun ne olabilir ?

Battlefield 3 Directx Hatası

Sistemim imzada

• Cf yada sli mi kullanıyorsun? Ssd kullanıp samal belleki kapattiysaniz acip tekrar deneyebilirmisiniz?
  • tek kart war.SSD yok birde.sanal nie açayım ? 4 gb yetersizmi üstelik multide değil.Bazen optionsdan ayarı ultra alınca daha uygula demeden bu hatayı verıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joévin -- 17 Mart 2012; 23:52:24 >
  • Aynı hatayı / aynı sürücü ile alan başkasıda oldu.
    Link : Sorun : Kart mı ? Yazılım mı ?
  • Yani sorun sürücüdemi ?
  • Büyük olasılık, çünkü yabancı forumlarda'da oyunda'ki ayarları en düşüğe alıp oyundan çıkıp sürücü temizliği yapıp daha önceki stabil sürücülere geçerek sorunu çözenler olmuş ama herkeste çözülmemişte.
  • teşekkür ederim.bende donanımsal sandım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanal bellek olmadığı için ekran kartının belleği yetmiyor diyor
    battlefield 3 için multi ise eğer 4 gb ram'in ve 1 gb ekran kartı belleğinin yetmediği yabancı forumlarda çok yazıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 18 Mart 2012; 12:34:17 >
  • Nvidia forumlarindada boyle bir konu vardi

surucu hatasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

sanal bellek olmadığı için ekran kartının belleği yetmiyor diyor
    battlefield 3 için multi ise eğer 4 gb ram'in ve 1 gb ekran kartı belleğinin yetmediği yabancı forumlarda çok yazıldı

Multi oynamıyorm.ultra değil High'da oynadığım halde verdi.4 Gb rama ulaşmıyorki yetmesın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joévin

quote:

Orijinalden alıntı: cobi

sanal bellek olmadığı için ekran kartının belleği yetmiyor diyor

Multi oynamıyorm.ultra değil High'da oynadığım halde verdi.4 Gb rama ulaşmıyorki yetmesın.

nerden 4 gb ram kullanılmadığı kanaatine vardın bende de 4 gb ram var ultra da oynadığım zaman oyunu kapattığımda
    bellek az kaldığı için windows aero'yu kapatmak isteyip istemediğimi soruyor ekran kartım da gtx 560 ; hd 6870 ayarında bir kart
    yani öyle kesin konuşuyorsunuz ki neye göre oyunun 4 gb kullanmadığını söylüyorsunuz ?
    ki ben 1680x1050 çözünürlükte oynuyorum ama o sana gelen şekilde uyarı ekranı çıkmıyor bende o ayrı
    sendeki driver problemi de olabilir ama battlefield 3 te 4 gb ram ve 1 gb ekran kartı belleği zaman zaman yetmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 18 Mart 2012; 13:30:04 >

• Ultra'da ekran kartımın belleğinin yetmediğini biliyorum.Onun için High'da neden hata verdiğini merak ettim.Ram olayı ise Görev yöneticisinden bakıyorm 4'e ulaşmıyor bile?Multi oynamıyorm single
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.